- 16 Eylül 2024
- 2.638
- 1.626
- 48
Canim hakkinda en hayirlisi olsunKızlar ben tüp bebeğe başlıyorum. Bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hakkinda en hayirlisi olsunKızlar ben tüp bebeğe başlıyorum. Bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim![]()
Canim birliktelikten sonra gelen genelde sperm oluyor. Daha dogrusu sperm sıvısı. Ama tabi gebelik belirtileri arasinda da olan birsey eger o degilse.
Gözümle görüyor gibiyim canım ya 3 gün ya 7 gün falan varCanim pek belli degil ama var mi canlı görüntüsünde
Mimea yaziyodu canım evet şaştim niye bu kadar koyuMarkasi ne testin baya pozitif![]()
Bunda az daha var gibi duruyor ama sanki testin kendi cizgisi oluyor ya oyle gibi duruyorGözümle görüyor gibiyim canım ya 3 gün ya 7 gün falan var
Yaa kuzum canımsınnnnYa seni hep takip edeceğim üyeliğimi silmem lazım Ben bu şekilde yapamıyorum hayatımdan tamamen kaldırmam gerekiyor bu durumu belki tamamen kafamı toplayınca dönerim ya da gebelik haberi için tekrar girerim burayababylovee Ama şunu bil ki gebelik haberi verirsen bil ki seni takip ediyor ve çok seviniyor olacağım
Test hakkinda olumsuz yorum yoksa neden testin pozitif cikmasina sasirdin canimMimea
Mimea yaziyodu canım evet şaştim niye bu kadar kokoyu
1aylikta hiç bu kadar koyu gormemiştim gerçi ilk erken gebelik testim oncesinde kaset yapmiştim bilemedim ikiz mi acaba ondan şaştim birdenTest hakkinda olumsuz yorum yoksa neden testin pozitif cikmasina sasirdin canimmis gibi pozitif cikmis isteee
Var gibi gölgemsi. Ama zmanla görecegmKesinlikle bak o benim de aklıma geldi gerçekten bütün arkadaşlarım için dua ediyorummm. Kuzum ben aile hekimi arkadaşımla konuştuğumda Eylül ayında bana tamamen hayatından çıkarmazsan hala stresin etkilenirsen stresi müsait bir insansın ki benim babamdan sonra travma sonrası stres bozukluğum oldu Yani ben böyle stresli bir insan değildim her şeyi çok sakin karşılardım vesaire vesaire bende kalıcı oldu bu durum. Acele çilek merak anksiyete. Yani bunları ortadan kaldırmam için sorunun kökünü kazımam lazım ki bunu hiç konuşmamak eşime de söyledim Ateş ölçeri verdim vücudumu da anlıyorum Rabbim nasip ettiği sürece anladığım sürece de bacak uyuşukluğum kasık ağrım geçene dek ilişkiye devam ki yok kocam nöbette gelsin gitsin Yok abi geldi gitti de ne oldu elime hiçbir şey geçmedi Bu yüzden tamamen salıyorum daha önce de başardım Bu sefer daha uzun süre girmeyeceğim ki umarım gebelik haberlerinizi alırım yakın arkadaşlarımız seni ve diğer arkadaşlarımın o zaman hayırlı olsun demek için uğrayacagm. Ne kadar içimizi döksek rahatlasak da özel hayatımızda içimizi dökeceğimiz birileri varsa bu konu hakkındaki benim var içimi onlara dökmeyi tercih ediyorum artık iki tane arkadaşım biliyor Allah'ım hepimizi bebişlerimize kavuştursun hepimizin aratmasın. Bu süreçte kızıma sarılacağım onu kurslara yazdırmayı düşünüyorum havalarda güzelleşti böyle böyle belki Rabbim nasip eder düşünmeyinceBunda az daha var gibi duruyor ama sanki testin kendi cizgisi oluyor ya oyle gibi duruyorben pek goremiyorum ama sen canlı olarak görüyorsan var demektir. 2 gune yeniden yap kuzum testin varsa
Yaa kuzum canımsınnnnkuzum biraz uzak kal iyi gelir. Bende mesela girip okumaya calisiyorum ama yazdikca sanki kafam karisiyor gibi geliyor bazen. Birkac gun uzak kaldim iyi geldi gibi oldu. Vazgecmezsem bu sekilde ilerliycem. Yine burada da epey kafam dagiliyor aslinda arkadaslarla ettigimiz sohbette baya iyi geliyor aslinda..
Canim benim inşallah güzel haberler ile geliriz buralarauyeligini pasiflestirsen de benden bir surpriz gelirse hoop diye aktif edersin belkiii
![]()
Ahhah1aylikta hiç bu kadar koyu gormemiştim gerçi ilk erken gebelik testim oncesinde kaset yapmiştim bilemedim ikiz mi acaba ondan şaştim birden![]()
Ay insallah düzenli yükselir geçen ay 12.9 çıktı sonra 129 81e düştü şimdi benim kafada yer etti düşme korkusuAhhahikiz olduguyla ilgili daha birsey oyle hemen belli olmaz canim.
Yumurtlama tarihin belli miydi ? Erken yumurtladi isen döllenme erken olduysa haliyle su an betahcg yüksektir ondan boyle cikmistir test bozuk degilse canim![]()
12 gun felan geçikince göründü betam 2500 lerdeydi canımCanım regain kaç gün geç ince göründü kesen bende yarına randevu aldım betama baksınlar diye ama keseyi de görür mü diye merak ediyorum aslında ama regli 1 gün geçmiş olacak sadece . Ve beta baktırdın mı ?
Canim iste sorun bu ya çok kafaya takmamak lazim. Sende takiyorsun fazla stres yapiyorsun. Düşünceler pes pese geliyor bir dusunmeye baslayinca seni de anliyorum ben. Ama biraz bosvermek sana da iyi gelecek. Buraya yine girersin yazar konusursun. Ama tarihlerle catlamalarla kendini strese sokma. Biliyorsun ztn yumurtlama cat.gunlerini degerlendir gerisini birak. Valla ne edersek kendimize ediyoruz. Burda normal muhabbetler edip belirtileri paylasmak yeter bize. Fazlasi psikolojik olarak zorlayici. Hic canini sikma reelde de varmis madem konusabilecegin birileri cok buraya yogunlasma. Bende azcik ara veriyorum mesela bazen bazen geri geliyorum. Onu bile cok kafaya takmamak gerek burasi bizim stres atma yerimiz streslenme degilVar gibi gölgemsi. Ama zmanla görecegmKesinlikle bak o benim de aklıma geldi gerçekten bütün arkadaşlarım için dua ediyorummm. Kuzum ben aile hekimi arkadaşımla konuştuğumda Eylül ayında bana tamamen hayatından çıkarmazsan hala stresin etkilenirsen stresi müsait bir insansın ki benim babamdan sonra travma sonrası stres bozukluğum oldu Yani ben böyle stresli bir insan değildim her şeyi çok sakin karşılardım vesaire vesaire bende kalıcı oldu bu durum. Acele çilek merak anksiyete. Yani bunları ortadan kaldırmam için sorunun kökünü kazımam lazım ki bunu hiç konuşmamak eşime de söyledim Ateş ölçeri verdim vücudumu da anlıyorum Rabbim nasip ettiği sürece anladığım sürece de bacak uyuşukluğum kasık ağrım geçene dek ilişkiye devam ki yok kocam nöbette gelsin gitsin Yok abi geldi gitti de ne oldu elime hiçbir şey geçmedi Bu yüzden tamamen salıyorum daha önce de başardım Bu sefer daha uzun süre girmeyeceğim ki umarım gebelik haberlerinizi alırım yakın arkadaşlarımız seni ve diğer arkadaşlarımın o zaman hayırlı olsun demek için uğrayacagm. Ne kadar içimizi döksek rahatlasak da özel hayatımızda içimizi dökeceğimiz birileri varsa bu konu hakkındaki benim var içimi onlara dökmeyi tercih ediyorum artık iki tane arkadaşım biliyor Allah'ım hepimizi bebişlerimize kavuştursun hepimizin aratmasın. Bu süreçte kızıma sarılacağım onu kurslara yazdırmayı düşünüyorum havalarda güzelleşti böyle böyle belki Rabbim nasip eder düşünmeyince
Anliyorum seni malesef ki bir defa yasayinca o korku oluyor. Allah yaşatmasın o sekilde kötü tecrubeleri bir dahaAy insallah düzenli yükselir geçen ay 12.9 çıktı sonra 129 81e düştü şimdi benim kafada yer etti düşme korkusu![]()
Amin canım inşallah reglim yeni bitti diğerini bekliyoruz. Regl olunca başlayacağızCanim hakkinda en hayirlisi olsuninşallah ilk denemede pozitifi yakalarsin.
Kızlar benim bugun gecikmemin 2. Günü sabah test yapmıştım ama bişi yoktu sonra akşam teste tekrar baktıgımda resimdeki gibi çizgi oluşmuş bu kuruma cizgisi mi sizce ? Evde başka testimde yok malesef![]()
Ama 4. Haftanda değil misin canım sen şu anda12 gun felan geçikince göründü betam 2500 lerdeydi canım
Hadi bakalim hakkinda hayırlısı olsun canim. Hic korkma cok insan yaptırıyor t.bebek.Amin canım inşallah reglim yeni bitti diğerini bekliyoruz. Regl olunca başlayacağız![]()
Canim simdi baktim da cok zaman sonra baktigin icin kuruma cizgisi olabilir. Aslinda bir test daha alsaydin gecikmen de varmis
Evet canım 4.haftaAma 4. Haftanda değil misin canım sen şu anda
Gecikmenin 12. Günü olsa 5. 6. Haftalar olmuyor mu canım anlayamadım kusura bakmaEvet canım 4.hafta