Benim 13 martta randevum var o gün regl üzerinden 8 gün geçmiş oluyor gitsem mi tam o sıralar beta 2400 küsür olması gerekiyor kese görünür müBen kızımda hamileliğimi öğrendiğimde dr.uma adet günü gelince soledım. Bana 12 gun snra gel dedi. Hıcc acele etme sadece 1 kez HCG artısna bakmamı soledı. 12 gun sonra cagrmasnn nedeni kese ve yolc sacı görmekti
Tavsyem 10 gün bekle bat gununden snra acele etme
Canim kaset testte çikar kac gun var reglineSlm kadınlar gününüz kutlu olsun kadınlarımen son 9 şubatta adet oldum gelmesi gerekiyordu şimdi ben hangi test alcam kaset mi erken gebelik mi bunların farkı ne
18 22 gün arası oluyo ya 4 Mart yada yada bugün olcakti kimyasal oldum 5inde düştü 9u kanama olduCanim kaset testte çikar kac gun var regline
Kaset testte cikar o zaman kuzumSlm kadınlar gününüz kutlu olsun kadınlarımen son 9 şubatta adet oldum gelmesi gerekiyordu şimdi ben hangi test alcam kaset mi erken gebelik mi bunların farkı ne
18 22 gün arası oluyo ya 4 Mart yada yada bugün olcakti kimyasal oldum 5inde düştü 9u kanama oldu
Kuzum benim çikolata kistim var ve amh düşük olduğu için bütün doktorlar vakit kaybetme diyor. Ben de artık onay verdim işteNeden tüp bebek dedi kuzu
Aaa bebişin nasıl oldu kalp atışını dinledin mi
Argifertilleri doktor önerdi canım ama çok pahalı diye muadilleri olan thacss aldık eşimle kendime ieçrkleri tamamen aynıDr mu önerdi sana canım? Ne içinmiş bu peki?
Bana da geçen ay doktorum tüp bebek dedi artık. Hatta 2 yumurta var ama küçükler dedi ilaca başlayalım mı dedi. Bende bu ayda geçsin belki diğer aya daha güzel yumurta çıkar dedim. Hakkımızda en güzeli olsun inşallah.Kızlar ben tüp bebeğe başlıyorum. Bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim
Evet kuzum senide etiketlycktm ismini bulamadimAaa bebişin nasıl oldu kalp atışını dinledin mi
Kuzum amh değeri yükselebilen bi değer internetten bir bak istersen ne yapılmalı diye. Ve daha önce de yazmıştım buraya eltim 0.1 amh ile 3 ayda hamile kaldı doğal hem de Allah nasip ederse hemen oluveriyorKızlar 2023 mayısta 1.71 di amh. Perşembr aşılama içinvermiştim amh şimdi 0.57 çıkmış moralim çok bozulduu
İyim napayım günüm geçti benim ama belki geç adet olurum diye test yapmadım 10 gün somra test yapcağım bekliyprımEvet kuzum senide etiketlycktm ismini bulamadimEvet Duyduk çok şükür kuzum sen napiyosun nasilsin?
Canım evet bu kuruma çizgisiKızlar benim bugun gecikmemin 2. Günü sabah test yapmıştım ama bişi yoktu sonra akşam teste tekrar baktıgımda resimdeki gibi çizgi oluşmuş bu kuruma cizgisi mi sizce ? Evde başka testimde yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?