2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ovulasyon testi hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? 7 mart günü diş çektirmiştim, yer olmadığı için ovu testini tuvalette yaptım aynı saat olsun diye fakat idrar yetersiz geldi sanırım t çizgisi çok belirgin değildi. Ben de test tekrarı yapmadım. O testten 15 saat önce ve 8/9 u ilişki oldu.Fotoğrafları ekliyorum ben yumurtlamayı kaçırdım mı acaba? Sadece bir gün pike yakın gördüm o kadar :/ Bazı kişiler 2 gün falan pik görmüşler o yüzden kafam karıştı..

Eklentiler

• IMG_0521.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0526.webp
    181,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0527.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 22
Kayseride şehir hastanedine gidiyoruz randevuyu iki hafta sonrasına verdiler ya gittiğimizde reglim yeni bitmişti zaten bayağıdır erteliyordu eşşm test vermeyi bakalım bu ay böyle geçer diğer aya daha iyi olur inşallah sadece lh düşüktü benşm yumurtlamaya destek ver dedi bir gebenin günlüğü ebru hanım, bence bu yüzden geç pik oldu normalde 14. Günde oluyordu bu sefer 19 u buldu nasip bakalım hayırlısı olsun inşallah

8 öğlen pik gibi duruyor bence o günmüş ve 9 akşama silik olmuş çatlamış galiba

Bir de dün yüzüm kulaklarım yandı resmen vücut ısım yükseldi baş ağrısı oldu aynısı bu akşam da oldu göğüs ucumda da sızı gibi bir acı var

8inde pik olmus gibi duruyor. Yarin da test yaptiginda daha belli olur bazen bu sekilde olup birden pik olabiliyor benim oyle olmustu mesela.
Ama dün pik bugun catlama gibi duruyor. Degerlendirseydin dünü de bugünü de
Ya iste bu randevu bulamama olayi cok sıkıntı oluyor. Haklisin canim ne diyeyim.
Ne kullandin destek icin ?
Bazi aylar gec yumurtlama yasiyoruz evet. Bende bu ay 20.gunde yumurtlamistim.

Arı sütü ve propolis karışımı birde hünnap keçiboynuzu pekmezi havuç tükettim bol bol bakalım bugun yine değerlendiricez sonra 4 gün perhiz inşallah testi etkilemez amin

Arı sütü ve propolis karışımı birde hünnap keçiboynuzu pekmezi havuç tükettim bol bol bakalım bugun yine değerlendiricez sonra 4 gün perhiz inşallah testi etkilemez amin
Şifa olmustur inşallah bir problem olmaz canim sanmam. Bugünü degerlendir zaten pik bugun degilse yarin olacaktir yarina da sperm kalir icerde. 4 gün de yeter canim birsey olmaz. 4 yada 5 gün ideal zaten. Aslinda bu elinizde bulunacak en somut sonuc olacagi icin keske sen reglken verseydiniz mesela daha rahat perhiz uygulardiniz.

Amin inşallah Evet çok haklısın ama ben kendime de sıra bulmuşken görüneyim istedim ünlü bir doktordu zor sıra bulmuştum ilk defa alttan muayene oldum hatta reglken olmazdı muayene galiba, 4 gün yeterliyse inşallah bakalım hayırlısı diyelim

Oyle canim randevu bulunca gitmen iyi olmus.
Olmaz olur mu ozellikle reglken bakiyorlar hatta. Reglin 2.yada 3.gunu gidiliyor vajinal bakiyor. Kadın olmak pek bir zooorrr

Adetime 9 gün kala kahve lekelenme oldu 4-5 gün sürdü geçti şuan da adet tarihim 2 gün geçti ve ciddi şekilde sulu akıntım var..böyle bir durumla karşılaşıp hamile olan varmı? İki gün önce test yaptım yani adet gunum negatif çıktı pcos var bir kimyasalim var önceki senlerde.

Oyle canim randevu bulunca gitmen iyi olmus.
Olmaz olur mu ozellikle reglken bakiyorlar hatta. Reglin 2.yada 3.gunu gidiliyor vajinal bakiyor. Kadın olmak pek bir zooorrr
Aaa bilmiyordum öğrendim iyi oldu teşekkür ederim zor gerçekten rabbim kolaylık versin herkesin niyetine duasına

Ablamın böyle olmuştu aşırı sulu akıntıyla öğrenmişti gebeliğini inşallah vardır

9 ocak akşam çatlama olmuş gibi gözüküyor o günü değerlendirebildin mi peki ? Bazı kişilerde pik uzun sürebiliyor ama ortalama olarak 12 saat diye biliyorum ben.

Ovulasyon tarihini tam biliyor musun canım ? Geç yumurtlama görmüş olabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…