2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Dikkat et kendine kuzum sen şimdi yarın mı gidiyorsun doktora? Ben yarın devlette kan verip cumartesi kendi doktoruma göstereceğim.
Hormon yanında rutin kan ve vitamin değerlerine de baktır canım eksik olanları yerine koyarsın yumurta kalitesini etkiliyor

Aa vajinal salgıyı taklit ediyor demek ki kuruluk sorunu yoksa bence çok gerekli değildir, akıntın az mı oluyor yumurtlama zamanı?
Ben hiç akıntı göremiyorum. İlk evlendiğimiz dönemde çok afedersiniz ama ıslaklık gayet iyiydi. Ama yaklaşık 6 aydır kuruluk problemi de yaşıyorum. Gittiğim zaman doktora bunu da söyliyim. Kistlerimden dolayı bana doğum kontrol hapı vermişti. Ondan sonra kuruluk başladı bıraktım hala düzelmedi. Bu da benim ilişkiden de aldığım zevki kısıtlıyor.

Hormon yanında rutin kan ve vitamin değerlerine de baktır canım eksik olanları yerine koyarsın yumurta kalitesini etkiliyor
Evet bu da aklımda ama doktorum bi not kağıdına 3. gün testleri ve amh yazmış. Acaba ben söylesem ekstra kan sayımı da yaparlar mı ki

Dikkat et kendine kuzum sen şimdi yarın mı gidiyorsun doktora? Ben yarın devlette kan verip cumartesi kendi doktoruma göstereceğim.
Evet yarın canım 2 veya 3.gunu dedi hafta sonu girerse pazartesiyi bekleme cumadan ver demisti. Yarin vericem. Dikkat etmeye calisiyorum canım. Sende dikkat et.

Benim de bazı aylar az bazı aylar nispeten daha iyi oluyor yaşla ilgili de olduğunu düşünüyorum artık 30 20 gibi olmuyor. Hap zaten insanı altüst ediyor bir süre ben de kullandım ama hiç sevmiyorum

Canım aynı gün yumurtlamışız benim de ilk yumurtlama 26'sında. O gün ateşim düştü sonra çıktı. Bir saat önce benim de rahmimde çok garip sancılar oldu Bir de dünden beri sürekli uyku hissim var evde kendimi oradan oraya atıyorum. Hicc iyi deglm onun dışında olanlar da benim için asla belirti değil. Hatta her ay kasık batmalarım olur sol tarafımda Ama bu ay 2. yumurtlamadan sonra hc olmadı

Hangi yumurta şanslıysa o kazansın artık test ne zaman yapacaksın

Kızlar reglime 5 gün var ama kahve rengi birşey geldi akıntıyla beraber bu yerleşme kanaması dedikleri şey nasıl oluyor ? Yada reglim mi erken geliyor
Devamı gelmezse inşallah öyle düşünebilirsin. Devam ederse regl oluyor ya da düşük yapıyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…