Olsun canım karışıyor bazenCanm progestoron değilmiş yanlış yazmışım prolaktın mış
Canim doktora gitsene. Kimyasal geciriyor olabilirsin. Git vajinal de bakarlar hem. Kistin var miydi yakinlarda muayene olmus muydun. Kist varsa o patladiginda cok kanama oluyor.Kızlar ben galiba düşük yapıyorum kasigimda çok kramp var ve kanamam kıpkırmızı su gibi
Canim oncelikle tebrik ederim insallah dogrudur. Testin markasiyla benim bir tecrübem yok ama ilac ictiysen artik ona yapilacak birsey yok. Unut gitsin. Ama simdiden sonra da icme herhangibir ilac. Bol su ic. Vucudundan atilsin ilac idrarla.Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
1 kala 11 martHahaha İnşallah tabii gerçekten doktor haklıysa Ben de yanılmadıysam 2. Vallahi hiç test yapasım yok desem yaparsam da sanırım 3 gün kala yaparım avoks sen ne yapmayı düşünüyorsun yani kaç kala
Böylesi daha sağlıklı bencede ovulasyon testini kötülemiyorum tabi ama ne onu bekleyecek zamanım var ne de gücüm dümdüz gidicem bu ay düşinmiycem şuan değerlerim normal olsun diye uğraşıyorum rabbim kimsenin emeklerini boş çevirmesin isteyen herkese nasip olsun inşallah sende bu ay eşine sürprizini yaparsın doğum günündeKesinlikle 2 günde bir ilişki tavsiye ederim Bizim hep iki gündeb1 oldu Ben bu ay iki kere yumurtladım canım ilk yumurtlamada ertesi günü doktor gördü yumurtam çatlamış dedi O gün ve ertesi günü oldu sonra tekrar iki gün devam ettik sadece çatlama günü ortada kaldı -26'sı ve 27's28 ilişki oldu. Öncesinde de 20 22 24 oldu yani iki günde bir gidiyordum Ben de
Canım kimyasal olabilir hemen bir hastaneye gidin bence. En azından kanda bakarlar muayene ederler. Haber ver bize de geçmiş olsun kuzumKızlar ben galiba düşük yapıyorum kasigimda çok kramp var ve kanamam kıpkırmızı su gibi
TebriklerrKızlar predictor test ve ilk dakikadan itibaren çizgiyi gösterdi . Sanırım hamileyiiiiim .
Ağrı kramp çoksa mutlaka hastaneye git canım benim ilaç verirler ağrın hafiflerKızlar ben galiba düşük yapıyorum kasigimda çok kramp var ve kanamam kıpkırmızı su gibi
Bat 9 Mart canım henüz gecikme olmadı teşekkür ederimCok güzel haberrrgecikmen oldu mu canim tebrik ederim
Bat 9 Mart canım senin kaçı ? Belirtti olarak sadece beyaz berrak koyu bit akıntı oldu az az bu arada kizlarTebriklerrbat ne zaman merak ettim çok varsa ben de yapacam yarın hahah
Benim de 12 canım akıntı bende de varBat 9 Mart canım senin kaçı ? Belirtti olarak sadece beyaz berrak koyu bit akıntı oldu az az bu arada kizlar
Testi akşam mı yaptın sabah mı bu aradaBat 9 Mart canım senin kaçı ? Belirtti olarak sadece beyaz berrak koyu bit akıntı oldu az az bu arada kizlar
Benim de 12 canım akıntı bende de var
Akşam 6dan sonra yaptım . Sabah days doctor erken gebelikle yaptım silik bir çizgi çıktı bu arada . Ama güvenilir olmadigi için akşamda predictor ile denedimTesti akşam mı yaptın sabah mı bu arada
Hayırlısıyla çift çizgi görürsün inşallah sendeBenim de 12 canım akıntı bende de var
Sadece 3. gün testleri yazıyor kuzum izim yazmamışO testlerin isimlerini söyler misin canım
Tebrik ederiiim. Dün ya da önceki günler test yapmış mıydınızKızlar predictor test ve ilk dakikadan itibaren çizgiyi gösterdi . Sanırım hamileyiiiiim .
Kaset testlerle yapmıştım dün önceki gün . Artı med bi silik çizgi çıkarmıştı ama ertesi gün tekrar yaptığım da bembeyazdı muhtemelen sahte bir çizgiydiTebrik ederiiim. Dün ya da önceki günler test yapmış mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?