2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben galiba düşük yapıyorum kasigimda çok kramp var ve kanamam kıpkırmızı su gibi
Canim doktora gitsene. Kimyasal geciriyor olabilirsin. Git vajinal de bakarlar hem. Kistin var miydi yakinlarda muayene olmus muydun. Kist varsa o patladiginda cok kanama oluyor.

Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
Canim oncelikle tebrik ederim insallah dogrudur. Testin markasiyla benim bir tecrübem yok ama ilac ictiysen artik ona yapilacak birsey yok. Unut gitsin. Ama simdiden sonra da icme herhangibir ilac. Bol su ic. Vucudundan atilsin ilac idrarla.
Yapabiliyorsan baska bir test daha alip test yapabilirsin veya kan vermeye gidebilirsin daha net olur. Gecikmen oldu mu

Böylesi daha sağlıklı bencede ovulasyon testini kötülemiyorum tabi ama ne onu bekleyecek zamanım var ne de gücüm dümdüz gidicem bu ay düşinmiycem şuan değerlerim normal olsun diye uğraşıyorum rabbim kimsenin emeklerini boş çevirmesin isteyen herkese nasip olsun inşallah sende bu ay eşine sürprizini yaparsın doğum gününde

Kızlar kese ne zaman görünür kaçıncı haftada doktora gitmem lazım internette 5 ya da 6 okudum daha öncesinde kese görünür mü acaba ?

Benim bat da 8 Mart bugün Awox test yaptım negatif daha da çıkmaz sanırım bu saatten sonra önümüzdeki aylara devam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…