Ben devam edeyim biraz daha yapmaya bakalım, geçen ay çatlama sonrası meme hassasiyetim başlamıştı eğer test kaçırırsa ordan anlarız artıkCanım iki cizgide aynı renk ve koyulukta olunca yumurtan gelismis demektir. Ertesi gunde siliklesiyosa catlamistir
Sen de baktın sanırımÇok iyi o zaman samimi birine benziyor. Devletteki doktorlar genelde sorulara zorla cevap veren tipler olduğu için ben de korkutup kaçırmayalım diye düşündüm
Benim de bu ara çok koşuşturmacalı geçiyor hatta dün sakaryaya geldim yine. Akşam döneceğim. Ama yine de aklımın köşelerinde hep test var inşallah yine batağa düşmem. Ben 28 şubat 2 mart ve 4 martı değerlendirebildim. 4 martta yaklaşık 5-6 saat sonra meme ucu başladı o günden ümitliyim o yüzdenCanım m ben çok güzel sükunet sağladım. Gün içinde aklıma gelmiyor pek sadece buraya yazınca geliyor desem. Hayatım koşturmacalı yoğun geçmesi işime geldi bu ara. Bu sefer Çok aceleci davranmayacağım awoxü bile 3 kala yapacağım. Sen şimdi hangi günleri değerlendirdin anlat bakalım çok merak ettim
Yok bakmadım da kalp falan atıyormuş ya o yüzden dedim. Aynen hormon testlerini sorabilirsin aslında İnşallah hiç gerek kalmazSen de baktın sanırımöyle gerçekten nedense devletteki Doktorlar böyle ilişkiler kurmaya çekiniyor ama ben de yok bir şey sormadım henüz dediğiniz gibi çatlamayı sormaya gerek yok ama olur da hamilelik testi falan yaparım ilk doktora atacağım ınstagram'dan ya da hamile kalmazsam hormon testlerimin sonucunu mesajla sorarım gitmeden Çünkü çok yoğunluk oluyor devlette
Amin canım inşallahBenim 6 haftalıktı kese göründüğün de sonra bebek yok dış gebelik olabilir dedi ama çok şükür şuan 12. haftaya girmek üzereyiz stres yapma Allah'ın izniyle bebişini de görürsün
Bugün bakmadı. 2 gün önce 1100 dü. Bugün de kese 3mm. Ama tahmini betaya göre düşük dedi işte keşke baktırsaydım pişman oldumDeğer kaçtı keseyi gördüğün de
Ben önceki gebelikte laboquick kullanmıştım memnundum, bu sefer sadece ateş ölçüyorumKızlar selam ovulasyon için laboquick mi daha iyi yoksa innovita mı? Hangisini önerirsiniz?
Ateşn Durumda canım bizlerle dePaylaş istersen çatlamayı bulalımBen önceki gebelikte laboquick kullanmıştım memnundum, bu sefer sadece ateş ölçüyorum
Canımmm bu çok normal her dk agrı sızı olması da iyi değil. İnişki çıkışlı olması gayet normal bir sonraki adım ne ne zaman bakılacak kontrolünü ne zaman kuzum Bence buraya gelip keseyi gördük çok şükür bebeği de gördük yazdığın gün çok yakınKızlar benim bu sefer de bütün belirtiler kayboldu sabah bir anda. Yani o deli gibi ağrılarımdan eser yok. Yani hiç umudum kalmıyor gün geçtikçe ama hayırlısı artık bıktım gerçekten beklemekten
Kuzum sen de mi regl oldunAynen canim benim reglimde basladi yarin hormon tahlillerimi vereyim sonra hsg artik gerisini cozucez bi sekilde insallah
Canım kesemi gördü ama şöyle. Sanırım beta 3000 küsürlerde dedi karnından görürüz dedi göremedi alttan baktı. Yumurtlamaya göre de 5+0 dayım. Ama kese 3 mm çok küçük haftaya ve betaya göre. Biraz bekleyelim dedi inşallah gelişir sağlıkla büyür de bebişi de görürüzCanımmm bu çok normal her dk agrı sızı olması da iyi değil. İnişki çıkışlı olması gayet normal bir sonraki adım ne ne zaman bakılacak kontrolünü ne zaman kuzum Bence buraya gelip keseyi gördük çok şükür bebeği de gördük yazdığın gün çok yakın
Insallah canim amin inşallahOlacak allahın izniyleilk bebek mi olacak senin?
Canim ben aldim gecen ay kullanmistim gecen ay bir sonuc alamadim. Bu ay kullanmak istemedim ama cok fazla pozitif yorum var. Bence deneyebilirsinKızlar gynoseed jel hakkında bilginiz var mı? Kullandınız mı daha önce ya da önerir misiniz?Deruchette babylovee Sunsun9 kugukusu
Doktoruma sorsam mı acaba canım? Bir de kullanımı beni biraz korkuttu. Vajinaya sokup sıkılıyormuş sanırım.Canim ben aldim gecen ay kullanmistim gecen ay bir sonuc alamadim. Bu ay kullanmak istemedim ama cok fazla pozitif yorum var. Bence deneyebilirsin
Evet canım regl oldum yarın doktora gidicem 2.gunu gel demisti kan vermek icinKuzum sen de mi regl oldun
Ben de yarın gidicem bana da 3. gün gel dediler canım. Diğer aya inşallah ikimiz de hamile kalırızEvet canım regl oldum yarın doktora gidicem 2.gunu gel demisti kan vermek icin
Ateşe göre ben 26sında yumurtladım canım o gün düştü sonra da yükseldi bir daha düşmedi, öncesinde zaten eggwhite akıntı oldu gün kesin gibi. 11inde test yapıcam o zamana kadar yüksek seyretmeye devam ederse tabi. Düşerse zaten olmadı demektir adet olurum.Ateşn Durumda canım bizlerle dePaylaş istersen çatlamayı bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?