2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hanımlar merhabalar, grip ilacı içiyordum dünden beri içimden bir ses test yapmamı söyledi. 3 ya da 4 tane theraflue içtim ama testim de ilk defa bu kadar belirgin çizgi çoktı. Oncomed marka test. Acaba var mı bebiş, bir de ilaç bişey yapar mı çok korktum. Bir kaç defa başka markalardan yalancı pozitif alınca teste de güvenemedim. Sevinemedim salak gibi oldum şu an. Fotosunu koyuyorum aşağıya. Lütfen bir akıl verin

Doğum kontrol hapı bende kullandım ilk başta dienelle kullandım aşırı kuruluk yaptı o yüzden yasmine geçtim onda da devam etti ama daha iyiydi diğerine göre. Ama bıraktıktan 1 ay sonra falan eski haline dönmüştü. Ben de jel kullanıyordum ama spermi yavaşlatıyormuş o yüzden bıraktım

Hangi yumurta şanslıysa o kazansın artık test ne zaman yapacaksın
Hahaha İnşallah tabii gerçekten doktor haklıysa Ben de yanılmadıysam 2. Vallahi hiç test yapasım yok desem yaparsam da sanırım 3 gün kala yaparım avoks sen ne yapmayı düşünüyorsun yani kaç kala

Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum

Doktoruma sorsam mı acaba canım? Bir de kullanımı beni biraz korkuttu. Vajinaya sokup sıkılıyormuş sanırım.
Canim dr birseu demez sanmam. Ben burda direkt dr tavsiyesi ile kullananlari da okudum.
Ben kendim aldim arastirip. Bu ay kullanmak istemedim sadece yoksa kullanmaya devam edicem. Insallah gerek kalmaz
Aynen canim bunun amaci biraz daha bebis odakli oldugu icin vajinaya sıkılıyor. Korkacak birsey yok kiz neyinden korktun

Çok çokkk teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi

Kızlar selam ovulasyon için laboquick mi daha iyi yoksa innovita mı? Hangisini önerirsiniz?
Selam, ben laboquikden memnun kalmamistim. Silik cizgi gosteriyor.
Innovita ve bir gebenin günlüğü testleri guzel ama onlari da kullandim, cizgiler daha net çıkıyor.

Canım bu arada ben köyde yaşıyorum buraya kargo çok geç geliyo regl biteli iki üç gün oldu ovulasyomu alsam çok geç gelir bide bende stres yapıyo iki günde bir ilişki deniycem hayırlısı olsun

Canım bu arada ben köyde yaşıyorum buraya kargo çok geç geliyo regl biteli iki üç gün oldu ovulasyomu alsam çok geç gelir bide bende stres yapıyo iki günde bir ilişki deniycem hayırlısı olsun
Kesinlikle 2 günde bir ilişki tavsiye ederim Bizim hep iki gündeb1 oldu Ben bu ay iki kere yumurtladım canım ilk yumurtlamada ertesi günü doktor gördü yumurtam çatlamış dedi O gün ve ertesi günü oldu sonra tekrar iki gün devam ettik sadece çatlama günü ortada kaldı -26'sı ve 27's28 ilişki oldu. Öncesinde de 20 22 24 oldu yani iki günde bir gidiyordum Ben de

Olabiliyor canım benim de olmuştu 4 aylık kürtaj olmuştum. Ama şimdi sana dünya güzeli bebek gelecek inşallah
Ahh yaa seninde başın sağolsun cok üzücü yipratici oluyor ne yazik ki benimde 13 haftalikti 4.aya adım atmistik yavas yavas.
Ay cok sagol amin inşallah canim ya inşallah insallah benim dünyalar güzeli bebegim gelsin bu ay. Annesi babası onu cok büyük istekle bekliyor saglikla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…