• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hanımlar merhabalar, grip ilacı içiyordum dünden beri içimden bir ses test yapmamı söyledi. 3 ya da 4 tane theraflue içtim ama testim de ilk defa bu kadar belirgin çizgi çoktı. Oncomed marka test. Acaba var mı bebiş, bir de ilaç bişey yapar mı çok korktum. Bir kaç defa başka markalardan yalancı pozitif alınca teste de güvenemedim. Sevinemedim salak gibi oldum şu an. Fotosunu koyuyorum aşağıya. Lütfen bir akıl verin
IMG_3458.webp

Ben hiç akıntı göremiyorum. İlk evlendiğimiz dönemde çok afedersiniz ama ıslaklık gayet iyiydi. Ama yaklaşık 6 aydır kuruluk problemi de yaşıyorum. Gittiğim zaman doktora bunu da söyliyim. Kistlerimden dolayı bana doğum kontrol hapı vermişti. Ondan sonra kuruluk başladı bıraktım hala düzelmedi. Bu da benim ilişkiden de aldığım zevki kısıtlıyor.
Doğum kontrol hapı bende kullandım ilk başta dienelle kullandım aşırı kuruluk yaptı o yüzden yasmine geçtim onda da devam etti ama daha iyiydi diğerine göre. Ama bıraktıktan 1 ay sonra falan eski haline dönmüştü. Ben de jel kullanıyordum ama spermi yavaşlatıyormuş o yüzden bıraktım

Hangi yumurta şanslıysa o kazansın artık 🤩🤣🤣 test ne zaman yapacaksın
Hahaha İnşallah tabii gerçekten doktor haklıysa Ben de yanılmadıysam 2. Vallahi hiç test yapasım yok desem yaparsam da sanırım 3 gün kala yaparım avoks sen ne yapmayı düşünüyorsun yani kaç kala

Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hanımlar merhabalar, grip ilacı içiyordum dünden beri içimden bir ses test yapmamı söyledi. 3 ya da 4 tane theraflue içtim ama testim de ilk defa bu kadar belirgin çizgi çoktı. Oncomed marka test. Acaba var mı bebiş, bir de ilaç bişey yapar mı çok korktum. Bir kaç defa başka markalardan yalancı pozitif alınca teste de güvenemedim. Sevinemedim salak gibi oldum şu an. Fotosunu koyuyorum aşağıya. Lütfen bir akıl verinEki Görüntüle 3554886

Doktoruma sorsam mı acaba canım? Bir de kullanımı beni biraz korkuttu. Vajinaya sokup sıkılıyormuş sanırım.
Canim dr birseu demez sanmam. Ben burda direkt dr tavsiyesi ile kullananlari da okudum.
Ben kendim aldim arastirip. Bu ay kullanmak istemedim sadece yoksa kullanmaya devam edicem. Insallah gerek kalmaz 🙏😊
Aynen canim bunun amaci biraz daha bebis odakli oldugu icin vajinaya sıkılıyor. Korkacak birsey yok kiz neyinden korktun

Bence bu süper bir fırsat canım önemli olan sorulanı biriktir bir konuşmada hepsini aradan çıkartırsın ki sen zaten vücudunu çok iyi tanıyorsun bu süreçtee :KK200:

Benim de öyle bir tanıdığım var kısın yaşları 24-25 ken ikiz olsun ikisi bir büyüsün sonra bu defteri kapatırız diye tüp bebekle ikiz yaptırdılar va maşallah oldu biri kız biri erkek bidee :)

Dönebilir canım 12-13. gün silik birşeyler çıkmaya başlayabilir. Erken test miydi kaset mi. Bugün yapınca tekrar at.

Canım bu ay değişik bir sürece giriyorsun yani değişik bir ilaç kullanıyorsun bence ovü kullan bu ay ki doğru takvimini görebil. Bu arada senin prolaktininin yüksek olmasına açıkçası ben sevindim. Şöyle düşün denemeye başlayalı üzerinden çok geçmeden bir pürüz fark edildi ve bu pürüzün tedavisi çok kolay. Aslında bu pürüz gebeliğe de çok büyük engel. Demek ki olmamasının bir sebebi varmış bu değer düşünce yüksek olasılıkla gebelik oluşur canım benim. En azından benim gibi sebepsiz değilsin :KK60:

Folio ne kuzumm? Peki bendeki hıza bakar mısın trendyoldan 2 paket awox test sip ettim yani 10 adet hahaha. Sonra dolabı bi açtım 1 adet awox ve bir adet predictor early dolabın yanında saklanmış hahah. 12 tane testim oldu.
Çok çokkk teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️💕🥰

Kızlar selam ovulasyon için laboquick mi daha iyi yoksa innovita mı? Hangisini önerirsiniz?
Selam, ben laboquikden memnun kalmamistim. Silik cizgi gosteriyor.
Innovita ve bir gebenin günlüğü testleri guzel ama onlari da kullandim, cizgiler daha net çıkıyor.

Bence bu süper bir fırsat canım önemli olan sorulanı biriktir bir konuşmada hepsini aradan çıkartırsın ki sen zaten vücudunu çok iyi tanıyorsun bu süreçtee :KK200:

Benim de öyle bir tanıdığım var kısın yaşları 24-25 ken ikiz olsun ikisi bir büyüsün sonra bu defteri kapatırız diye tüp bebekle ikiz yaptırdılar va maşallah oldu biri kız biri erkek bidee :)

Dönebilir canım 12-13. gün silik birşeyler çıkmaya başlayabilir. Erken test miydi kaset mi. Bugün yapınca tekrar at.

Canım bu ay değişik bir sürece giriyorsun yani değişik bir ilaç kullanıyorsun bence ovü kullan bu ay ki doğru takvimini görebil. Bu arada senin prolaktininin yüksek olmasına açıkçası ben sevindim. Şöyle düşün denemeye başlayalı üzerinden çok geçmeden bir pürüz fark edildi ve bu pürüzün tedavisi çok kolay. Aslında bu pürüz gebeliğe de çok büyük engel. Demek ki olmamasının bir sebebi varmış bu değer düşünce yüksek olasılıkla gebelik oluşur canım benim. En azından benim gibi sebepsiz değilsin :KK60:

Folio ne kuzumm? Peki bendeki hıza bakar mısın trendyoldan 2 paket awox test sip ettim yani 10 adet hahaha. Sonra dolabı bi açtım 1 adet awox ve bir adet predictor early dolabın yanında saklanmış hahah. 12 tane testim oldu.
Canım bu arada ben köyde yaşıyorum buraya kargo çok geç geliyo regl biteli iki üç gün oldu ovulasyomu alsam çok geç gelir bide bende stres yapıyo iki günde bir ilişki deniycem hayırlısı olsun 🥰🥰

Canım bu arada ben köyde yaşıyorum buraya kargo çok geç geliyo regl biteli iki üç gün oldu ovulasyomu alsam çok geç gelir bide bende stres yapıyo iki günde bir ilişki deniycem hayırlısı olsun 🥰🥰
Kesinlikle 2 günde bir ilişki tavsiye ederim Bizim hep iki gündeb1 oldu Ben bu ay iki kere yumurtladım canım ilk yumurtlamada ertesi günü doktor gördü yumurtam çatlamış dedi O gün ve ertesi günü oldu sonra tekrar iki gün devam ettik sadece çatlama günü ortada kaldı -26'sı ve 27's28 ilişki oldu. Öncesinde de 20 22 24 oldu yani iki günde bir gidiyordum Ben de

Olabiliyor canım benim de olmuştu 4 aylık kürtaj olmuştum. Ama şimdi sana dünya güzeli bebek gelecek inşallah 😇
Ahh yaa seninde başın sağolsun cok üzücü yipratici oluyor ne yazik ki🙁 benimde 13 haftalikti 4.aya adım atmistik yavas yavas.
Ay cok sagol amin inşallah canim ya inşallah 🥲🙏 insallah benim dünyalar güzeli bebegim gelsin bu ay. Annesi babası onu cok büyük istekle bekliyor 🥲🙏 saglikla gelsinler inşallah 💗

Back