• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok iyi o zaman samimi birine benziyor. Devletteki doktorlar genelde sorulara zorla cevap veren tipler olduğu için ben de korkutup kaçırmayalım diye düşündüm 😂
Sen de baktın sanırım 😍 öyle gerçekten nedense devletteki Doktorlar böyle ilişkiler kurmaya çekiniyor ama ben de yok bir şey sormadım henüz dediğiniz gibi çatlamayı sormaya gerek yok ama olur da hamilelik testi falan yaparım ilk doktora atacağım ınstagram'dan 🤣 ya da hamile kalmazsam hormon testlerimin sonucunu mesajla sorarım gitmeden Çünkü çok yoğunluk oluyor devlette 🙈

Canım m ben çok güzel sükunet sağladım. Gün içinde aklıma gelmiyor pek sadece buraya yazınca geliyor desem. Hayatım koşturmacalı yoğun geçmesi işime geldi bu ara. Bu sefer Çok aceleci davranmayacağım awoxü bile 3 kala yapacağım. Sen şimdi hangi günleri değerlendirdin anlat bakalım çok merak ettim
Benim de bu ara çok koşuşturmacalı geçiyor hatta dün sakaryaya geldim yine. Akşam döneceğim. Ama yine de aklımın köşelerinde hep test var inşallah yine batağa düşmem. Ben 28 şubat 2 mart ve 4 martı değerlendirebildim. 4 martta yaklaşık 5-6 saat sonra meme ucu başladı o günden ümitliyim o yüzden

Sen de baktın sanırım 😍 öyle gerçekten nedense devletteki Doktorlar böyle ilişkiler kurmaya çekiniyor ama ben de yok bir şey sormadım henüz dediğiniz gibi çatlamayı sormaya gerek yok ama olur da hamilelik testi falan yaparım ilk doktora atacağım ınstagram'dan 🤣 ya da hamile kalmazsam hormon testlerimin sonucunu mesajla sorarım gitmeden Çünkü çok yoğunluk oluyor devlette 🙈
Yok bakmadım da kalp falan atıyormuş ya o yüzden dedim. Aynen hormon testlerini sorabilirsin aslında İnşallah hiç gerek kalmaz

Kızlar benim bu sefer de bütün belirtiler kayboldu sabah bir anda. Yani o deli gibi ağrılarımdan eser yok. Yani hiç umudum kalmıyor gün geçtikçe ama hayırlısı artık bıktım gerçekten beklemekten 😔
Canımmm bu çok normal her dk agrı sızı olması da iyi değil. İnişki çıkışlı olması gayet normal bir sonraki adım ne ne zaman bakılacak kontrolünü ne zaman kuzum Bence buraya gelip keseyi gördük çok şükür bebeği de gördük yazdığın gün çok yakın 🤩

Canımmm bu çok normal her dk agrı sızı olması da iyi değil. İnişki çıkışlı olması gayet normal bir sonraki adım ne ne zaman bakılacak kontrolünü ne zaman kuzum Bence buraya gelip keseyi gördük çok şükür bebeği de gördük yazdığın gün çok yakın 🤩
Canım kesemi gördü ama şöyle. Sanırım beta 3000 küsürlerde dedi karnından görürüz dedi göremedi alttan baktı. Yumurtlamaya göre de 5+0 dayım. Ama kese 3 mm çok küçük haftaya ve betaya göre. Biraz bekleyelim dedi inşallah gelişir sağlıkla büyür de bebişi de görürüz 🙏🏽😔

Kızlar reglime 5 gün var ama kahve rengi birşey geldi akıntıyla beraber bu yerleşme kanaması dedikleri şey nasıl oluyor ? Yada reglim mi erken geliyor 😥

Canim ben aldim gecen ay kullanmistim gecen ay bir sonuc alamadim. Bu ay kullanmak istemedim ama cok fazla pozitif yorum var. Bence deneyebilirsin
Doktoruma sorsam mı acaba canım? Bir de kullanımı beni biraz korkuttu. Vajinaya sokup sıkılıyormuş sanırım.

Ateşn Durumda canım bizlerle dePaylaş istersen çatlamayı bulalım
Ateşe göre ben 26sında yumurtladım canım o gün düştü sonra da yükseldi bir daha düşmedi, öncesinde zaten eggwhite akıntı oldu gün kesin gibi. 11inde test yapıcam o zamana kadar yüksek seyretmeye devam ederse tabi. Düşerse zaten olmadı demektir adet olurum.

Ama rahmim sanki böyle bir hassas gibi değişik

Back