Canım sen hamile değil miydin yanlış mı hatırlıyorumCanım ben 28 yaşındayım eltim 35 ben hamile kalmaya uğraşıyorum 3 senedir eltim evlenir evlenmez 0.1 AMH ile hamile kaldı. Hiç umutsuzluğa düşme bence. Biraz da Allahın nasibi yani öyle inanıyorum artık ben
O nasil olmus yaaValla canım 18. Günümde tekrar kan aldılar benden. İlk verdiğim adetin 3. Günüydü sonuç e nabız a düşmeyince Dr a gittim laboratuar a in dedi orda da verdiğiniz kan yetersiz gelmiş tekrar alıp kanunî sultan süleyman hastanesine göndericez bazen böyle oluyor dediler. Ama tahlil tarihi geçen ay verdiğim tarih görünüyor çok ilginç. Bata 1 hafta kaldı dün verdiğim kanla. Yani çatlama çoktaan geçti tabi yumurtladıysam
Desene seninle aynı gün test yapıcaz hemen hemen
Valla bilmiyorum ne halt ettilerO nasil olmus yaaaldiklari kanlari birlestirdiler mi naptilar bi kapta
Reglken bakilir ama bu degerlere. Acaba progesterona mi baktilar 18.gün veya eksik bilgilendirdilerse. Progesteron ilerleyen gunlerde bakiliyor ya.
Ay hadi insallah pozitif görürüz o zaman ikimizdeoyy ne guzel olur Allahıiiim
Amin canım inşallah
Canım bugün ki kan sonucum 755.1 çıktıAmin canım inşallah
Yaa canım çok çok iyi çıkmış çok sevindim senin adınaCanım bugün ki kan sonucum 755.1 çıktı
Evet ama dokktor dış gebelikten filan şüpheleniyor canım benim biraz da olumsuz konuşuyor cuma günü belli olucak sanırımCanım sen hamile değil miydin yanlış mı hatırlıyorum
Aynen bencede iyi canım son değere göre baya yükselmiş d.ra yazdım bakalım ne dicek sende korkma dış gebelik değil bence senin.. sağlıkla gelsin miniklerimizYaa canım çok çok iyi çıkmış çok sevindim senin adınaAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn
Ah canım inşallah gerçekten sürekli dua ediyorum kendime de sana da forumdakilere deAynen bencede iyi canım son değere göre baya yükselmiş d.ra yazdım bakalım ne dicek sende korkma dış gebelik değil bence senin.. sağlıkla gelsin miniklerimiz
Doktorlara bakarsak hiç yüzümüz gülmez!.. Bana asla doğal yolla çocuğun olmaz hemen koş tüp bebek yaptır dediler moralimi bozdular.Evet ama dokktor dış gebelikten filan şüpheleniyor canım benim biraz da olumsuz konuşuyor cuma günü belli olucak sanırım
Çok ağrım vardı canım bir de anlamadım beta yükseliş değerlerim için de çok iyi değil çok da kötü değil belirsiz dedi. Sanırım kesinlik verip bir şey olursa üzülmesin diye de yapıyor gibi geldiDoktorlara bakarsak hiç yüzümüz gülmez!.. Bana asla doğal yolla çocuğun olmaz hemen koş tüp bebek yaptır dediler moralimi bozdular.
Sana neye dayanarak söyledi bunu?
Beta değerleri nasıl peki? Kaç oldu ne kadar arttı?Çok ağrım vardı canım bir de anlamadım beta yükseliş değerlerim için de çok iyi değil çok da kötü değil belirsiz dedi. Sanırım kesinlik verip bir şey olursa üzülmesin diye de yapıyor gibi geldi
Hiç üzülme. Anneme de dış gebelik demişler beni almak istemişler. Ama annem istememiş ben olmuşumÇok ağrım vardı canım bir de anlamadım beta yükseliş değerlerim için de çok iyi değil çok da kötü değil belirsiz dedi. Sanırım kesinlik verip bir şey olursa üzülmesin diye de yapıyor gibi geldi
Bana da öyle dedi. Sen ne şanssız kızsın dediDoktorlara bakarsak hiç yüzümüz gülmez!.. Bana asla doğal yolla çocuğun olmaz hemen koş tüp bebek yaptır dediler moralimi bozdular.
Sana neye dayanarak söyledi bunu?
En son 660 dan 1100 küsüre çıkmıştıBeta değerleri nasıl peki? Kaç oldu ne kadar arttı?
Çok güzel canim hadi gözün aydın
Teşekkür ederim canım. Eğer her ay böyle yumurtluyorsam çok normal hamile olmamamÇok güzel canim hadi gözün aydın
Kaç günde peki?En son 660 dan 1100 küsüre çıkmıştı
Ben çok takmamaya çalışıyorum bunu sonuçta allah bilir canım.Bana da öyle dedi. Sen ne şanssız kızsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?