2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım sen hamile değil miydin yanlış mı hatırlıyorum

O nasil olmus yaa aldiklari kanlari birlestirdiler mi naptilar bi kapta
Reglken bakilir ama bu degerlere. Acaba progesterona mi baktilar 18.gün veya eksik bilgilendirdilerse. Progesteron ilerleyen gunlerde bakiliyor ya.
Ay hadi insallah pozitif görürüz o zaman ikimizde oyy ne guzel olur Allahıiiim

Kızlar kuruntu yapmıyprum vallahi bu ay rahatım reglime 2 gün kaldı karnımda bir hafif ağırlık var bir de akıntım var sıvı beyaz olabilir mi acaba

Valla bilmiyorum ne halt ettiler sadece pregesteron bakılmadı ki testte hepsi birden bakılmış şaşırdım bende. 17 şubatta alınan kanı atmışlardır saklamazlar herhalde
Ayyy inşallah canım inşallahhh net kırmızı çizgilele sonrada kanda öğreniriz hayırlısı ile
Adete yakın diye değerlere bakıyorum şimdide kafayı yedim progesteron yüksek olursa gebelik olabilir mi diye

Yaa canım çok çok iyi çıkmış çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn
Aynen bencede iyi canım son değere göre baya yükselmiş d.ra yazdım bakalım ne dicek sende korkma dış gebelik değil bence senin.. sağlıkla gelsin miniklerimiz

Doktorlara bakarsak hiç yüzümüz gülmez!.. Bana asla doğal yolla çocuğun olmaz hemen koş tüp bebek yaptır dediler moralimi bozdular.
Sana neye dayanarak söyledi bunu?
Çok ağrım vardı canım bir de anlamadım beta yükseliş değerlerim için de çok iyi değil çok da kötü değil belirsiz dedi. Sanırım kesinlik verip bir şey olursa üzülmesin diye de yapıyor gibi geldi

Hiç üzülme. Anneme de dış gebelik demişler beni almak istemişler. Ama annem istememiş ben olmuşum

Kızlar merhaba çok sürmese de bu süredir yoktum bir ay boyunca göğüs ve aşırı derecede göğüs ağrısı çekmiştim çok dile getirdim burada biliyorsunuz Evanora habire sana sordum hatta regln üçüncü günü gidip uzun süredir gebelik oluşmadığını söyledim doktor tüm hormonlarıma baktı ve progestoron hormonum çok yüksek çıktı dostinex yazdı ultırasonla baktı temiz çıktı gebelik için gerekli tüm hormonlar gayet iyi sadece süt hormonum yani progestoron çok yüksek çıktı o çektiğim acının sebebi buymuş o hormon gebeliğe engel dedi doktor hap verdi kutunun içinde iki tane var kırıp hafta bi tane olmak üzere içmeye başladım bir ay sonra tekrar gel dedi bu süreçte eşim de perhiz tutarak yani üç günlük spermle test verdi çok şükür ki onunda hiç bi sıkıntısı çıkmadı dostinex ile bilgisi olan tedavisini gören fln varsa yardımcı olursa çok sevinirim ha bide testere dişli aslan pençesi otu aldım her gün bir bardak içiyorum yumurtlamayı desteklesin diye elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…