Ah hayr canım ama 2 kez yumurtladim bu ay. 27sınde Dr yumurtan catlamıs dedi . Denk geldi. Sonra hep devam etti bacak uyuşukluğum kasık atmalarım uzayan akıntılarım ovulasyon testi yaptım Bir de ne göreyim pikle çatlama oldu. Hatta başta doktor yanlış gördü Ben yumurtlayamadım hala falan diye düşündüm Çok tribe girdim ama vücut ısım da aynı zamanda iki kere düşüp çıkmıştı bugün emin oldum araştırınca iki kere yumurtlamışım şimdi hangi test daha ne zaman yapsam diye düşünüyorumCanım hamile misin?
Kızz yetersiz gelmiş demek ne demek tekrar mı bekledin adeti?Kızlar merhaba
Geçen ay yine gebelik olmayınca adetin 3. Günü Dr a gittim hormon testi istemişti bir türlü r nabız a düşmeyince din gittim kan yetersiz gelmiş bir daha alıp göndericez dediler bugün çıkmış değerler
Anlayan var mı aranızda? yaşım 41 yarın göstericem ama sabırsızlandım ya
Canm sonucları n neredeKızlar merhaba
Geçen ay yine gebelik olmayınca adetin 3. Günü Dr a gittim hormon testi istemişti bir türlü r nabız a düşmeyince din gittim kan yetersiz gelmiş bir daha alıp göndericez dediler bugün çıkmış değerler
Anlayan var mı aranızda? yaşım 41 yarın göstericem ama sabırsızlandım ya
Yoo dün aldılar bir daha anlamadım bende ama tarihe bakıyorum geçen ay verdiğim tarih yazıyorKızz yetersiz gelmiş demek ne demek tekrar mı bekledin adeti?
O kan'a ekleme yapmış olabilirler miYoo dün aldılar bir daha anlamadım bende ama tarihe bakıyorum geçen ay verdiğim tarih yazıyor
Canm sonucları n nerede
Yarın sorucam Dr a onu anlamadımO kan'a ekleme yapmış olabilirler mi
Devlette tüp bebek yaptıracak okursak illa aşılama isterler zaten en azından süreci başlatalım dedik kuzummCanim aşılama okey de t.bebek icin erken bence. Once asilama denersin. Ama zaman kaybetmek istemezsen de t.bebege gecersin
Aynen canim valla Allah yardim etsin gercekten birlikte oturanlara..Hahahahah Allah yardım etsin hala öyle yaşayanlaragerçekten zor olurdu. Benim de yumurta akı gb akıntım var yine basladı. Ama bu sefer yumurtlama degl çok şükür. Oynatmama az kaldı doktorum nerede moduna girerim yoksa ben de diyorum ki baby love nerede kesin uyuyor falan oruç tutuyorsa değil mi işte insan görmezden gelemiyor ve her ay farklı bir şey olunca O ay diyor ki başka bir şey olursa bakmayacağım ama her seferinde başka bir şey oluyor bugün çok değişik sağıma batmalar oldu bu arada benim bunu hiç yazmadığımı fark ettim 3-5 gündür sağım da ağrıyordu bugun rahme agrılar girdi Allah hayırlara çıkarsın şu son kalan günlerinme de buraya girmeyeceğim gerçekten test yapmamak adına
Yaa dr.lar yapiyorlar bunu bazen takibe aliyorlar benimde basima geldi bi dr.u takip ettim baktim o da bana iste attiYaaaa kızlarrr eğitim araştırma hastanesi'ndeki doktorumu dün takibe aldım o da beni takip ediyor bugün bir girdim takip Ben şok k nasıl mutlu oldum anlatamam dün kızımla birlikte gittiğimizde kızımla ilgilenmişti bayağı çok tatlı falan onu böyle sıkmadan soru sormam lazım mesela sizin gördüğünüz çatlamaya göre mi test yapayım falan diye sorabilirimSunsun9 Daydi babylovee
Iyi yapmissin canim. Bence t.bebekten de korkma sonucta bunlarin hepsini bircok insan yasiyor ve cogu da bebis sahibi oluyor. Yani bir yerden baslamak lazim. Bende bi ara gözümü karartmistim olmazsa t.bebege gecerim ne olacak demistim.Devlette tüp bebek yaptıracak okursak illa aşılama isterler zaten en azından süreci başlatalım dedik kuzumm
Canim sonuclarin gayet guzel. Progesteron az biraz yuksek gelmis onu doktorun yorumlamali bu konuda benim pek bilgim yok. Ama diger degerlerin gaaaayet güzelYarın sorucam Dr a onu anlamadım
Ondan mı hamile kalamıyorum acabaCanim sonuclarin gayet guzel. Progesteron az biraz yuksek gelmis onu doktorun yorumlamali bu konuda benim pek bilgim yok. Ama diger degerlerin gaaaayet güzel
Ndndndn gerçekten bu ay evham falan uapmadım çok rahatım ama kafam oruçtan mnce ağırmaya başladıBisey diycem dekafayi sıyırıyor olabilir miyiz bende de oluyor
Canim sanmam simdi yeniden baktim da degerlerin gayet guzel. Hepsi de. Zamani var demek ki bebisin gelmesi icinOndan mı hamile kalamıyorum acaba
Canim valla bilmiyorumNdndndn gerçekten bu ay evham falan uapmadım çok rahatım ama kafam oruçtan mnce ağırmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?