2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hımm artık hayırlısı diyelim
Rabbim ısteyenlere nasip etsin ama birden 3 cocukku olmayı hıc hayal edemedm sanrm. Kocişime dyorum ikizse naparız. Hıı diyor biri oldu da ikisi mi olacak. E boş gecseydk diyorum sonra ama ıste dr yanıld.ımı yanılgısına dştum Dr hıc yanılır mı kadn baktı bastırdı rahme çatlamıs dedı benm adıma mutlu oldu. Bakalm sonucta neler olacak

Ay evet canm prolaktin karıştırmışım inşallah faydası olur canım

Hoşbuldum canım evet karıştırmışım evet prolaktin inşallah ilacın faydası olur aslan pençesini bende hormonlar için içiyorum umarım sonucu gebelik olur

Evet benim progesteron canım

İnşallah canım bu mübarek ayda Rabbim kucağımızı boş bırakmadan dualarımızı kabul etsin
Yarın gidicem Canım sonuçları göstermeye

Olabilir canım ama sen doktorun gördüğü çatlamaya göre test yap bence sormana gerek yok hem daha önemli bir şey takılır belki aklına sonra onu sorarsın şimdiden soru kontenjanını azaltma

Günaydın hanımlar öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum ve doğduktan sonrası içinde
Bugün benim adet gecikmemin 9.günü sat tarihim 30 ocak, yaptigim testler bu sekilde yarın doktora gidecegim bakalim
Sormak istedigim duzenli sekilde arttısi gozlemledim gunden gune fakat bu sabak freely test silik cikti tekrarladim ayni markayi yine silik bende tekrar albi testi yaptim gozlemledigim kirmizi koyuluk rengini tekrar aldim
Bir an kimyasal mi yasiyorum diye dusundum hatta ama dedim 1 gunde koyu kirmiziliktan betahcg degeri bu kadar silik mi olur diye
Tekrar albiyi yapinca rahatladi içim
Sizce freely test neden boyle yaptı

Eklentiler

• 1000063212.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
Canım her markanin hassasiyeti farklı birisi bhcg kanda 30 duzeyindeyken algiliyo birisi 60 duzeyindeyken o yuzden bu fark

Kızlar ben hala tam olarak regl olmadım dun akşam kırmızı geldi ama devami gelmedi bugün tekrar yumurtlama testi yaptim aynı gibi ama pikte yok. Tutunamadan bekliyo benim yumurta çok inatçı çıktı

Eklentiler

• 20250306_080610.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…