2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sakarya'daki DRM la takıplesıyrz kızımn dogumunu yapan o özeldeydı dogumum gerçi ama ılkkez arastrmaya gittim tüp için o da . Şaşırdım etmesine takip

Randevu aldı haftaya o da örnek vericek. Yumurta kalitesi hangisi oluyor canım?
Estradiol -e2 degeri yumurta kaliteni gosterir canim. Gayet guzel cikmis degerin de.
Bence eşin test vermeli. Genelde biz kadi lar kendimizi kurcalamaya suclamaya bayiliriz. Erkek kaynakli cok daha fazla oluyor aslinda.

Sakarya'daki DRM la takıplesıyrz kızımn dogumunu yapan o özeldeydı dogumum gerçi ama ılkkez arastrmaya gittim tüp için o da . Şaşırdım etmesine takip
Olur boyle seyler bebisim onlar da bizi stolklamak istiyor herhalde
Ayy su günler gecse de test günlerimiz gelsee. Heyecan yapiyor insan

Estradiol -e2 degeri yumurta kaliteni gosterir canim. Gayet guzel cikmis degerin de.
Bence eşin test vermeli. Genelde biz kadi lar kendimizi kurcalamaya suclamaya bayiliriz. Erkek kaynakli cok daha fazla oluyor aslinda.
Öyle valla hep biz düşünüyoruz onlar ne kadar rahatlar. Olmazsa olmaz düşünme diyor bana sinir oluyorum..
Yumurta kalitesini amh gösterir diye biliyordum sadece teşekkür ederim canım

Öyle valla hep biz düşünüyoruz onlar ne kadar rahatlar. Olmazsa olmaz düşünme diyor bana sinir oluyorum..
Yumurta kalitesini amh gösterir diye biliyordum sadece teşekkür ederim canım
Kuzum amh yumurta rezervi
Estradiol e2 de yumurta kalitesi.
İkisi de onemli degerler. Ama e2 her ay degisir mesela bi ay daha yuksek bi ay daha dusuk cikabilir. Yumurta yeni salinmisken daha düşük cikar. Catlamaya yakin daha yuksek cikar. O degere bakildigi gün onemli oluyor genelde.
Bat ne zaman senin canım?
Canim benim gecen aydan gec yumurtlamam oldugu icin catlama tarihime göre 14 15 i falan test günüm. O gunlerde yaparim galiba

Yaş faktörü etkiliyor sanırım yumurta kalitesi vs. Bakalım Dr yarın ne diyecek adete 1 hafta var
Canım ben 28 yaşındayım eltim 35 ben hamile kalmaya uğraşıyorum 3 senedir eltim evlenir evlenmez 0.1 AMH ile hamile kaldı. Hiç umutsuzluğa düşme bence. Biraz da Allahın nasibi yani öyle inanıyorum artık ben

Kizlar 2gun sonra regl günümdu ovulasyon testleri ile çatlamayi değerlendirdik dün erken gebelik testinde silik 2.cizgi vardı şuan kanamam başladı bel ağrım yok sadece sağ kasıkta batma var

Nasip tabiki canım ama yaş 41 olunca artık beklemek daha zor geliyor. Birde diyorum ki bu yaştan sonra nasıl bakıcam ona kuşak farkı çok olacak

Valla canım 18. Günümde tekrar kan aldılar benden. İlk verdiğim adetin 3. Günüydü sonuç e nabız a düşmeyince Dr a gittim laboratuar a in dedi orda da verdiğiniz kan yetersiz gelmiş tekrar alıp kanunî sultan süleyman hastanesine göndericez bazen böyle oluyor dediler. Ama tahlil tarihi geçen ay verdiğim tarih görünüyor çok ilginç. Bata 1 hafta kaldı dün verdiğim kanla. Yani çatlama çoktaan geçti tabi yumurtladıysam
Desene seninle aynı gün test yapıcaz hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…