- 7 Ekim 2024
- 1.241
- 431
- 38
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar yazdıklarınızıokudum bu aş ilm defa hayıtı tam yaptım ve hem 14. Gün. Ovü testim koşu oldu hemde 21. Gün. Ama 21 olan çok daha koyu sizce hayıtın bi etkisi olabilir miGece gece aklıma ne takıldı .. ben sadece 1 kez yumurtladysam bu benm hormon testimi kalıcı etkiler mi adet olunca kızlar. Hayıt da içtim keske ıcmeseydım orjınal sonuclarmı görürdüm bu ay
Geçmiş olsun canım bende hormon testi yaptırdım kaç çıktı senin progesteron?Kızlar merhaba çok sürmese de bu süredir yoktum bir ay boyunca göğüs ve aşırı derecede göğüs ağrısı çekmiştim çok dile getirdim burada biliyorsunuzEvanora habire sana sordum hatta regln üçüncü günü gidip uzun süredir gebelik oluşmadığını söyledim doktor tüm hormonlarıma baktı ve progestoron hormonum çok yüksek çıktı dostinex yazdı ultırasonla baktı temiz çıktı gebelik için gerekli tüm hormonlar gayet iyi sadece süt hormonum yani progestoron çok yüksek çıktı o çektiğim acının sebebi buymuş o hormon gebeliğe engel dedi doktor hap verdi kutunun içinde iki tane var kırıp hafta bi tane olmak üzere içmeye başladım bir ay sonra tekrar gel dedi bu süreçte eşim de perhiz tutarak yani üç günlük spermle test verdi çok şükür ki onunda hiç bi sıkıntısı çıkmadı dostinex ile bilgisi olan tedavisini gören fln varsa yardımcı olursa çok sevinirim ha bide testere dişli aslan pençesi otu aldım her gün bir bardak içiyorum yumurtlamayı desteklesin diye elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
![]()
Valla canım sen adet bitimi itibariyle gün aşırı değerlendir ben öyle yapıcam testler strese sokuyorKızlar bide dostinex yumurtlamayı ve regl düzenliyormuş benim regl süresi 35 40 gün fln dı ama düzenliydi tedirgin olduğum konu yumurtlamayı öne çekerse fln kaçırırsam diye korkuyorum ne sıklıkla ilişki olmalı sizce ovulasyon kullanıp strese girmek istemiyorum![]()
70 çıktı canım mutlaka yaptır sendeGeçmiş olsun canım bende hormon testi yaptırdım kaç çıktı senin progesteron?
Bende öyle düşünüyorum canm iki günde bir ilişki düşünüyorum hayırlısı artıkValla canım sen adet bitimi itibariyle gün aşırı değerlendir ben öyle yapıcam testler strese sokuyor
Ben de hayıt ıçtim ve 2 kez yumurtlamam oldu silindiğini görün mutlaka öyle emin olablrsnz ben vucudmdan anladım şüphelendim test yaptım sonra çatlamayı da anladım siliklestgnj gördüm. Glb etkısı büyük.Merhabalar yazdıklarınızıokudum bu aş ilm defa hayıtı tam yaptım ve hem 14. Gün. Ovü testim koşu oldu hemde 21. Gün. Ama 21 olan çok daha koyu sizce hayıtın bi etkisi olabilir mi
Dün çok koyuydu degerlendirdim şimdi. Yaptım silikleşmiş. Hadi bakalım inşallah bereket getirsin hayıtBen de hayıt ıçtim ve 2 kez yumurtlamam oldu silindiğini görün mutlaka öyle emin olablrsnz ben vucudmdan anladım şüphelendim test yaptım sonra çatlamayı da anladım siliklestgnj gördüm. Glb etkısı büyük.![]()
1 buçuk gün gibi canımEn son 660 dan 1100 küsüre çıkmıştı
2 kez yumurtlama çok iyi değil mi yaBen de hayıt ıçtim ve 2 kez yumurtlamam oldu silindiğini görün mutlaka öyle emin olablrsnz ben vucudmdan anladım şüphelendim test yaptım sonra çatlamayı da anladım siliklestgnj gördüm. Glb etkısı büyük.![]()
Dün yaptırdım canım 9,46 çıktı benim70 çıktı canım mutlaka yaptır sende
Bende öyle düşünüyorum canm iki günde bir ilişki düşünüyorum hayırlısı artık![]()
Valla bence gayet iyi en az %60 artması gerekli 2 günde.1 buçuk gün gibi canım
Ay senin iş arapsaci olmus bacımValla bilmiyorum ne halt ettilersadece pregesteron bakılmadı ki testte hepsi birden bakılmış şaşırdım bende. 17 şubatta alınan kanı atmışlardır saklamazlar herhalde
Ayyy inşallah canım inşallahhh net kırmızı çizgilele sonrada kanda öğreniriz hayırlısı ile
Adete yakın diye değerlere bakıyorum şimdide kafayı yedimprogesteron yüksek olursa gebelik olabilir mi diye
![]()
Bence ovülasyon testleri strese soktugu kadar bizi bilgilendiriyor da. Bide her ay farkli gunler olur yumurtlama cogunlukla. Iyiki de kullanmissin canim bakkTeşekkür ederim canım. Eğer her ay böyle yumurtluyorsam çok normal hamile olmamamovulasyon takibi yapmasaydim geçti vakti diye mola verirdik
![]()
Canim oncelikle gecmis olsun hosgeldin tekrar. İlacın hemen degeri düşürdüğünü cok duydum. Merak etme birkac gunluk kullanimla bile düşer degerin.Kızlar merhaba çok sürmese de bu süredir yoktum bir ay boyunca göğüs ve aşırı derecede göğüs ağrısı çekmiştim çok dile getirdim burada biliyorsunuzEvanora habire sana sordum hatta regln üçüncü günü gidip uzun süredir gebelik oluşmadığını söyledim doktor tüm hormonlarıma baktı ve progestoron hormonum çok yüksek çıktı dostinex yazdı ultırasonla baktı temiz çıktı gebelik için gerekli tüm hormonlar gayet iyi sadece süt hormonum yani progestoron çok yüksek çıktı o çektiğim acının sebebi buymuş o hormon gebeliğe engel dedi doktor hap verdi kutunun içinde iki tane var kırıp hafta bi tane olmak üzere içmeye başladım bir ay sonra tekrar gel dedi bu süreçte eşim de perhiz tutarak yani üç günlük spermle test verdi çok şükür ki onunda hiç bi sıkıntısı çıkmadı dostinex ile bilgisi olan tedavisini gören fln varsa yardımcı olursa çok sevinirim ha bide testere dişli aslan pençesi otu aldım her gün bir bardak içiyorum yumurtlamayı desteklesin diye elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
![]()
Seninki progesteron matmazelinki prolaktin olmali canimcimDün yaptırdım canım 9,46 çıktı benim
Canım senın durumun nedir okuyamadım cokyogundumm. Evet basta dr bana catladı dedi alinn 27sı sbaahı 26sı aklar geldi aşırı. Rahm ıcı agrıdı. Ben dra ınanmadm 5 gün boyunca bacak uyuşukluğum ve kasık agrım oldu 2si gecesi yıne aklar geldı aynı sızı oldu bel agrısı vs sbah baktm pik sonra catlama. Yani bir terslik vardı sürekli akıntılar uzayan seklde geliyordu benim LH yükselmeye başlayınca bacağım uyuşur bunu 2 ay önce ovulasyon testi ile teyit ettim bacağmn uyuşukluğu hiç geçmedi. Buradaki arkadaşlar beni doktorun asla yanılmayacağı konusunda inandırdı bir de vücut ısım da aynı şekilde 26 şubat dustu 27 cktı sonra 3 mart'ta düştü ertesi gün çıktı yıne. Sadece ilk yumurtlamada göğüs ucum hassaslaşmadı onu da tekrar yumurtam gelişiyor diye düşünüyorum ben normalde meme ucuyla anlarım Yani anlayacağın ikiz korkusu saldı beni2 kez yumurtlama çok iyi değil mi ya![]()
Ay canım ilk yumurtlaman ne zaman ilk yumurtlamaya göre adet oluyormuş insan eğer ilk yumurtlamaya göre adet tarihinde negatif çıkarsa adet de gelmze3nikinci yumurtlamadan hamilesin demektir Çünkü mantıken ikinci yumurtlamadan gebe kalmadıysan zaten ilk yumurtlamaya göre adet olman gerekir yani bu şekilde de anlayabilirsin ikincisinden gebe kaldığını Ben de pazarı falan bekliyorum bunu anlamak içinDün çok koyuydu degerlendirdim şimdi. Yaptım silikleşmiş. Hadi bakalım inşallah bereket getirsin hayıt![]()
Ben kızımda folio içtim. Cok severm kendisini yıne onnadonecegm. Ben de saflık ocagnınkını ıcmedm dem folio oermıstıBanada folbiol yazdı sağlık ocağı araştırdım da çok ağır bir vitaminmiş oyuzden tereddütte kaldım canım biraz
Canımmmm hosgeldın yenıdenn. çok sevindim sorunu bulmanıza. Süt hormonu prolaktın kuzum gogusu etkıleyen. Kav cıktı dostinexi arkadasm prolaktın ucun ıctı ve anında düşürdü Ben inanıyorum ki bu tedavi sonucunda yüzünüz gülecek. Testere dişli aslan oencesi içtiğimse kızıma gebe kalmıştım hadi sana da ugur getirsin inşallah canım benım. Testere dişli aslan pencesı zten dostinexxe gerek kalmadan süt hormonunu düzeltecek benm de süt hormonu cktu bı iki ay umursamadım kiste vs dondu enson dedm yeter ben bitki ıceymmhormonlar duzelsın asla bebek ıcn ıcmedm ama prolaktın i düzeltti demek ki gebe kaldım hemen onu kulllanrkemKızlar merhaba çok sürmese de bu süredir yoktum bir ay boyunca göğüs ve aşırı derecede göğüs ağrısı çekmiştim çok dile getirdim burada biliyorsunuzEvanora habire sana sordum hatta regln üçüncü günü gidip uzun süredir gebelik oluşmadığını söyledim doktor tüm hormonlarıma baktı ve progestoron hormonum çok yüksek çıktı dostinex yazdı ultırasonla baktı temiz çıktı gebelik için gerekli tüm hormonlar gayet iyi sadece süt hormonum yani progestoron çok yüksek çıktı o çektiğim acının sebebi buymuş o hormon gebeliğe engel dedi doktor hap verdi kutunun içinde iki tane var kırıp hafta bi tane olmak üzere içmeye başladım bir ay sonra tekrar gel dedi bu süreçte eşim de perhiz tutarak yani üç günlük spermle test verdi çok şükür ki onunda hiç bi sıkıntısı çıkmadı dostinex ile bilgisi olan tedavisini gören fln varsa yardımcı olursa çok sevinirim ha bide testere dişli aslan pençesi otu aldım her gün bir bardak içiyorum yumurtlamayı desteklesin diye elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
![]()
E hamilesin o zaman sen canımmDün yaptırdım canım 9,46 çıktı benim
Olsun canım her şey allahtan ikiz de fena olmaz belkiCanım senın durumun nedir okuyamadım cokyogundumm. Evet basta dr bana catladı dedi alinn 27sı sbaahı 26sı aklar geldi aşırı. Rahm ıcı agrıdı. Ben dra ınanmadm 5 gün boyunca bacak uyuşukluğum ve kasık agrım oldu 2si gecesi yıne aklar geldı aynı sızı oldu bel agrısı vs sbah baktm pik sonra catlama. Yani bir terslik vardı sürekli akıntılar uzayan seklde geliyordu benim LH yükselmeye başlayınca bacağım uyuşur bunu 2 ay önce ovulasyon testi ile teyit ettim bacağmn uyuşukluğu hiç geçmedi. Buradaki arkadaşlar beni doktorun asla yanılmayacağı konusunda inandırdı bir de vücut ısım da aynı şekilde 26 şubat dustu 27 cktı sonra 3 mart'ta düştü ertesi gün çıktı yıne. Sadece ilk yumurtlamada göğüs ucum hassaslaşmadı onu da tekrar yumurtam gelişiyor diye düşünüyorum ben normalde meme ucuyla anlarım Yani anlayacağın ikiz korkusu saldı beni