• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim bence bu degerler de degisken çıkıyor ya. Amh da olsa. Cok kendini korkutma. Degerin imkansiz seviyesinde degil sonucta.
Bence direkt tüp bebeğe gecmen daha iyi olmus. Gercekten aşılama ile vakit kaybetmezsin. Tüp bebegin tutma ihtimali daha fazla.
Mod olarak düşürür ama şöyle düşün daha az maliyetle yaptiracaksin hem hemde bu asamaya gelmek icin zoraki yaptiracagin islemleri yapmamis olacaksin. Hersey cok guzel olacak merak etme. Hayallerine kavusmana simdi daha yakınsın 💗

Herhangi bir belirtin var miydi canim ? Bizim senle yakindi test günlerimiz.
Dur daha bekle bakalim neler olacak bilemezsin hemen umutsuz olma.
Canım bu ay çok belirtilerim oldu benim... yumurtlama tarihimin üstünden tam 5 gün sonra yerleşme batmaları oldu birebir söylendiği gibi. 2 gün sürdü kesti. Aha dedim yerleşti kesin. Sonrası halsizlik uykulu haller falan. Ara-ara gelip giden batmalar. Yani çok umutluydum ya....:( hatta eşime söylemiştim 13 mart sabahı birlikte test yapalım. O kadar emindim yani pozitif çıkacağına. İyi ki erken yaptım adamı da mors etmedim bari. Şuan o kadar hayal kırıklığı yaşıyorum ki anlatamam... regl sancılarım başladı sanki adetim sökülecek bugünlerde.

Sagol canim benim aminn🙏💗
Sen belirtilerinden anliyordun zaten takvimi bosver kendin hissettiklerine odaklan 😍🙏 güzel de degerlendirmissiniz insallah bu ay güzel sonuclar alacagimiz bir ay olur 🙏 umutla beklemeye devam..
Canim benimde az kaldi aslinda test zamanima. Cuma cumartesi falan. Belki kalmaz bile o zamana.
Bazi belirtiler var ama hangisinin belirtileri tam netlestiremiyorum beklemeye devam 🙏
Evet ben de belirtilere hiç güvenemiyorum canım. Bu ay önceki aylara göre farklı oldu biraz. Çatlama olduğunu düşündüğüm gün meme ucu hassasiyeti yaşadım 2-3 gün sürüp geçti ve çok çok az hissettim normalde regl olana kadar devam ederdi. O yüzden bu ay yumurtlama görmedim diye de düşünüyorum

Senin regl yeni bitmişti diye hatırlıyorum o zaman önümüzdeki yumurtlama dönemi tedavisiz mi denemiş olacaksın? Tüp bebek için amh nin önemli olacağını sanmıyorum canım sonuçta yumurta 1 tane yeterli. Hiç moralini bozma
Evet daha 2-3 gün önce reglim bitti canım. Bir sonraki regle kadar korunmasız deniycez ama zaten son kontrolde 2,5 cm kist tespit edildi. En son tedavimde 3 yumurtam oluşmuştu muhtemelen 2 si çatladı biri kistleşti.
Canim bence bu degerler de degisken çıkıyor ya. Amh da olsa. Cok kendini korkutma. Degerin imkansiz seviyesinde degil sonucta.
Bence direkt tüp bebeğe gecmen daha iyi olmus. Gercekten aşılama ile vakit kaybetmezsin. Tüp bebegin tutma ihtimali daha fazla.
Mod olarak düşürür ama şöyle düşün daha az maliyetle yaptiracaksin hem hemde bu asamaya gelmek icin zoraki yaptiracagin islemleri yapmamis olacaksin. Hersey cok guzel olacak merak etme. Hayallerine kavusmana simdi daha yakınsın 💗
Orası öyle canım kestirmeden gitmiş olucaz doğru diyorsun. Şimdi vitamin kullanıyoruz bakalım belki yükselir değer :/

Canım bu ay çok belirtilerim oldu benim... yumurtlama tarihimin üstünden tam 5 gün sonra yerleşme batmaları oldu birebir söylendiği gibi. 2 gün sürdü kesti. Aha dedim yerleşti kesin. Sonrası halsizlik uykulu haller falan. Ara-ara gelip giden batmalar. Yani çok umutluydum ya....:( hatta eşime söylemiştim 13 mart sabahı birlikte test yapalım. O kadar emindim yani pozitif çıkacağına. İyi ki erken yaptım adamı da mors etmedim bari. Şuan o kadar hayal kırıklığı yaşıyorum ki anlatamam... regl sancılarım başladı sanki adetim sökülecek bugünlerde.
Ya iste boyle belirtiler oldugunda insan daha cok umutlaniyor seninde bir sucun yok ki. Belki hazirlaniyordur bedenin iyi tarafindan bakmaya calis canim benim. Az zaman ver belki degisir sonuc hic belli olmaz. Gecikmesi bile 4 5 gun olup anca pozitif görenler oluyor. Umutsuz olma en azindan 🙏
Bende belirtiler hissediyorum kendimi dinlemiyorum ama umutlaniyor insan ister istemez. Insallah umutlarimiz bosa gitmez
Evet daha 2-3 gün önce reglim bitti canım. Bir sonraki regle kadar korunmasız deniycez ama zaten son kontrolde 2,5 cm kist tespit edildi. En son tedavimde 3 yumurtam oluşmuştu muhtemelen 2 si çatladı biri kistleşti.

Orası öyle canım kestirmeden gitmiş olucaz doğru diyorsun. Şimdi vitamin kullanıyoruz bakalım belki yükselir değer :/
Iyi gelir canim belki vitaminler de. Kullanip amh yukselenler var. Yazdiyorlar ya. Aşılama süreci de zor kuzum. En azindan direkt tüp bebek senin yolunu kisaltiyor. Ve eskisi gibi degil artik simdi o kadar cok t.bebek var ki. Sonucta bu da bir bebis yöntemi. Rahat olmaya calis.

Evet ben de belirtilere hiç güvenemiyorum canım. Bu ay önceki aylara göre farklı oldu biraz. Çatlama olduğunu düşündüğüm gün meme ucu hassasiyeti yaşadım 2-3 gün sürüp geçti ve çok çok az hissettim normalde regl olana kadar devam ederdi. O yüzden bu ay yumurtlama görmedim diye de düşünüyorum
Canim hic belli olmaz. Vucut bazen de farkli tepki verebilir. Strese girmiyorsan en iyisi ovülasyon testi aslinda. Daha net oluyor insanin kafasi.
Benimde belirtilerim var baya ama bende kulak vermemeye calisiyorum sonradan hayal kırıklığı olmasin diye.
Kızlar merhabaa reglime 6 gün kaldı acaba idrar testi yapsam çıkar mıı
Henüz erken gibi. 2 gün daha bekleyebilirsen bence en erken 4 kala yapman daha iyi olabilir gibi🙏

Kızlar merhaba. Ben geçtiğimiz perşembe günü şehir hastanesine gitmiştim aşılama için hatırlarsınız belki. Amh ve diğer kan testleri istemişti doktorum. Devlette tüp bebek için 2 tane aşılama yaptırma şartı var demişti doktor. Amh sonucun çıksın 3-4 haftaya anca çıkar ona göre tedaviyi başlatırız reglin 2. günü gelirsin dedi. Ama haftasonu amh sonucum çıkmış ve 0,57. Ben 2023 5. ayda baktırdığımda 1.71 di. Doktoruma yazdım sonucu evet amh düşük gelmiş aşılama yapmıycaz direk tüp bebek tedavisine başlıycaz dedi bana. Moralim biraz bozuldu. Vitaminler vermişti onları kullanıyorduk :(
Merhaba, geçmiş olsun ❤️‍🩹 benim ablam yeni evlendiği süreçte yumurtalık kanseri oldugunu öğrenmişti ve biri alınmıştı yumurtalığının, tek yumurtalıkla ve 0.01 amh değeriyle rabbime şükür kendiliğinden oldu çocuğu doğal yolla, Rabbim verecekse taştan bile veriyor yeterki stres olmayalım güzel beslenelim 🙏🏽❤️ sizinde olacaktır eminim 🌿

Merhaba, geçmiş olsun ❤️‍🩹 benim ablam yeni evlendiği süreçte yumurtalık kanseri oldugunu öğrenmişti ve biri alınmıştı yumurtalığının, tek yumurtalıkla ve 0.01 amh değeriyle rabbime şükür kendiliğinden oldu çocuğu doğal yolla, Rabbim verecekse taştan bile veriyor yeterki stres olmayalım güzel beslenelim 🙏🏽❤️ sizinde olacaktır eminim 🌿
Bir de bişey soracağım şehir hastanesi devlet hastanesi aşılamayı ücretsiz mi yapıyormuş

Canim hic belli olmaz. Vucut bazen de farkli tepki verebilir. Strese girmiyorsan en iyisi ovülasyon testi aslinda. Daha net oluyor insanin kafasi.
Benimde belirtilerim var baya ama bende kulak vermemeye calisiyorum sonradan hayal kırıklığı olmasin diye.

Henüz erken gibi. 2 gün daha bekleyebilirsen bence en erken 4 kala yapman daha iyi olabilir gibi🙏
Teşekkür ederiiimmm❤️

Peki önerebileceğiniz erken gebelik testi var mı

Merhaba yumurtlama belirtilerime göre 5 martta çatladığını düşünüyorum en erken ne zaman test yapmayalım bat 17 mart

Çatlamış sanırım dünkü daa koyuydu
image.webp

Merhaba arkadaşlar, aranızda rahim filmi çektiren var mı? Reglden hemen sonra çekilmek mi gerekir? Reglimin 3. Günü bugün doktora gittim, muayene etti rahim ağzı dar olabilir dedi rahim biraz da sağa yatık dedi. Rahim filmi çekilmemi istedi. Aranızda bu durumu duyan veya yaşamış olan var mı?

Back