Yaş faktörü etkiliyor sanırım yumurta kalitesi vs. Bakalım Dr yarın ne diyecek adete 1 hafta varCanim sanmam simdi yeniden baktim da degerlerin gayet guzel. Hepsi de. Zamani var demek ki bebisin gelmesi icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş faktörü etkiliyor sanırım yumurta kalitesi vs. Bakalım Dr yarın ne diyecek adete 1 hafta varCanim sanmam simdi yeniden baktim da degerlerin gayet guzel. Hepsi de. Zamani var demek ki bebisin gelmesi icin
Bence yumurta kaliten de gayet güzel. Eşin hic doktora göründü mü ? Test yaptirdi miYaş faktörü etkiliyor sanırım yumurta kalitesi vs. Bakalım Dr yarın ne diyecek adete 1 hafta var
Senin oranın referans değerleri arasında değil ama öyle yazıyorKırmızı değil ama ya normal değer diyo sol üstte
Sakarya'daki DRM la takıplesıyrz kızımn dogumunu yapan o özeldeydı dogumum gerçi ama ılkkez arastrmaya gittim tüp için o da . Şaşırdım etmesine takipAynen canim valla Allah yardim etsin gercekten birlikte oturanlara..
Kuzu benimde iste bahsettigin gibi akintim oluyor batmalar oluyor agri falan. Ama ozellikle gormeye calismiyorum oluyor bunlar. Yani bilmiyorum neye isaret ama inşallah güzele iyiye isarettir.
Dedigin gibi her ay farkli birsey olunca insan hepsini gebelige yoruyor
Canim hadi bakalim o agrilar bebis belirtisi olur insallah
Yaa dr.lar yapiyorlar bunu bazen takibe aliyorlar benimde basima geldi bi dr.u takip ettim baktim o da bana iste atti
Yani canim sorabilirsin belki cevap verirse tabi
Anlamadım canım nasıl yani?Canım
Senin oranın referans değerleri arasında değil ama öyle yazıyor
Randevu aldı haftaya o da örnek vericek. Yumurta kalitesi hangisi oluyor canım?Bence yumurta kaliten de gayet güzel. Eşin hic doktora göründü mü ? Test yaptirdi mi
Hayırlısı artıkCanim valla bilmiyorum![]()
Estradiol -e2 degeri yumurta kaliteni gosterir canim. Gayet guzel cikmis degerin de.Randevu aldı haftaya o da örnek vericek. Yumurta kalitesi hangisi oluyor canım?
Olur boyle seyler bebisim onlar da bizi stolklamak istiyor herhaldeSakarya'daki DRM la takıplesıyrz kızımn dogumunu yapan o özeldeydı dogumum gerçi ama ılkkez arastrmaya gittim tüp için o da . Şaşırdım etmesine takip![]()
Öyle valla hep biz düşünüyoruz onlar ne kadar rahatlar. Olmazsa olmaz düşünme diyor bana sinir oluyorum..Estradiol -e2 degeri yumurta kaliteni gosterir canim. Gayet guzel cikmis degerin de.
Bence eşin test vermeli. Genelde biz kadi lar kendimizi kurcalamaya suclamaya bayiliriz. Erkek kaynakli cok daha fazla oluyor aslinda.
Bat ne zaman senin canım?Olur boyle seyler bebisim onlar da bizi stolklamak istiyor herhalde
Ayy su günler gecse de test günlerimiz gelsee. Heyecan yapiyor insan
Kuzum amh yumurta rezerviÖyle valla hep biz düşünüyoruz onlar ne kadar rahatlar. Olmazsa olmaz düşünme diyor bana sinir oluyorum..
Yumurta kalitesini amh gösterir diye biliyordum sadece teşekkür ederim canım![]()
Canim benim gecen aydan gec yumurtlamam oldugu icin catlama tarihime göre 14 15 i falan test günüm. O gunlerde yaparim galibaBat ne zaman senin canım?
Canım ben 28 yaşındayım eltim 35 ben hamile kalmaya uğraşıyorum 3 senedir eltim evlenir evlenmez 0.1 AMH ile hamile kaldı. Hiç umutsuzluğa düşme bence. Biraz da Allahın nasibi yani öyle inanıyorum artık benYaş faktörü etkiliyor sanırım yumurta kalitesi vs. Bakalım Dr yarın ne diyecek adete 1 hafta var
Daha çok erken döllenmeden sonra rahme inmesi 6 gün, tutunması da 6 gün sürebilir umudunu diri tutKızlar iğnenin 11. Günü negatif gördüm dönmez mi daha![]()
Tutunmadan sonra da hcg yükselmesi sürer birazKızlar iğnenin 11. Günü negatif gördüm dönmez mi daha![]()
Ay inşallah ya umarım olmuşturDaha çok erken döllenmeden sonra rahme inmesi 6 gün, tutunması da 6 gün sürebilir umudunu diri tut![]()
Nasip tabiki canım ama yaş 41 olunca artık beklemek daha zor geliyor. Birde diyorum ki bu yaştan sonra nasıl bakıcam ona kuşak farkı çok olacakCanım ben 28 yaşındayım eltim 35 ben hamile kalmaya uğraşıyorum 3 senedir eltim evlenir evlenmez 0.1 AMH ile hamile kaldı. Hiç umutsuzluğa düşme bence. Biraz da Allahın nasibi yani öyle inanıyorum artık ben![]()
Valla canım 18. Günümde tekrar kan aldılar benden. İlk verdiğim adetin 3. Günüydü sonuç e nabız a düşmeyince Dr a gittim laboratuar a in dedi orda da verdiğiniz kan yetersiz gelmiş tekrar alıp kanunî sultan süleyman hastanesine göndericez bazen böyle oluyor dediler. Ama tahlil tarihi geçen ay verdiğim tarih görünüyor çok ilginç. Bata 1 hafta kaldı dün verdiğim kanla. Yani çatlama çoktaan geçti tabi yumurtladıysamKuzum amh yumurta rezervi
Estradiol e2 de yumurta kalitesi.
İkisi de onemli degerler. Ama e2 her ay degisir mesela bi ay daha yuksek bi ay daha dusuk cikabilir. Yumurta yeni salinmisken daha düşük cikar. Catlamaya yakin daha yuksek cikar. O degere bakildigi gün onemli oluyor genelde.
Canim benim gecen aydan gec yumurtlamam oldugu icin catlama tarihime göre 14 15 i falan test günüm. O gunlerde yaparim galiba