2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba, yazdıklarınızı okuduğum için sessiz kalmak istemedim. Ben de çikolata kistinden tedaviler görmüş biri olarak yazmak istedim. Yaklaşık 8-9 ay denemeden sonra doktora gittik cunku çikolata kistim olduğunu ve amh düşüklüğünü biliyorduk. Bu deneme sürecinde neredeyse her ay hormonlarıma baktırdım hormonlarım hep cok güzeldi hiç problem yoktu tek sorun amh düşüktü 0,6. Doktorların bana dediği normal yolla da gebe kalabilirsin önemli olan 1 tane altın yumurtayı bulabilmek. Ama o altın yumurtanın ne zaman geleceği bilinmez 1 ay sonra da olabilir 1 yıl sonra da olabilir. Bir de benim eşimin de sperm yapısında bozukluk çıktı. Benim amh değerini gören doktorlar hep direkt tüp bebek dedi vakit kaybı olmasın amh da düşüyor diye bir de kistin salgısının yumurtanın yeterli olgunluğa gelmesine engel olduğunu ve yumurtaların da kalitesiz olduğunu ifade ettiler. Biz de beklemek istemedik yaş 31 oldugu için. Tüp bebek tedavisine başladık ve bu şekilde kavuştuk kızımıza. Şimdi 10 aylık cok şükür. Yaşadığınız üzüntüleri yaşayan ve sizi anladığımı düşünen biri olarak yalnız olmadığınızı söylemek istedim çikolata kisti zor bir durum ve doktorun size ne kadar şanssızsın demesinin daha kibar hallerini duydum ben de çokça kez. Her ay regl olunca yine olmadı diye ağlar ve kistim büyüdü amh daha düşüyor diye stres olurdum. Tüp bebek süreci de psikolojik olarak cok zor ama yine de her ay beklemekten daha rahattı benim için. Eğer beklemek istemiyorsanız bu yolu da düşünebilirsiniz kendinizi rahat ve hazır hissettiğinizde. Bir de söylemek isterim ki çok büyük çikolata kistleri ve düşük amh değerleriyle normal yolla gebelik elde eden bir sürü insan var hep umut veriyorlar inşallah gönlünüze göre olsun inşallah sağlıkla beraber sağlıklı evladınızı hatta evlatlarını kucağınıza alın en kısa sürede

Kuzum zaten pazar günü 2 çatlamaya göre bir hafta kalmış olacak onun üstüne de 2 gün sonra zaten varsa avoksa çıkar 4-5 gün kala yani sabrederim Ama zaten bu ay için alacağım onları

Çok teşekkür ederim çok sağolun üşenmeyip yazarak destek olduğunuz için. İlk tüp bebek denemesinde mi kavuştunuz bebişinize? Rabbim ona uzun ve sağlıklı ömürler versin Birde kistiniz dururken mi embriyoyu transfer ettiler yoksa herhangi bir işlemle kisti yok mu ettiler?

Canim saydıkların regl baslangici gibi de duruyor. Bilemedim ki yaa. Belirti seklinde de olabilir belki.
Regl oldum baya kırmızı kan geldi babylovee @Deruchette
Yerlesme gibi mi acaba kuzum. Yoksa dün mü gitmistin sen dr.a acaba muayenede mi zedelendi tetiklendi kanama

Amannn bosver bilmiyorum ki ya hepsi bir muamma of aman yeter bere nezmsn gelırse gelsin regller
Bence de artik buna kafa yormayalim bosverrr. Hersey hayrimiza güzelce ilerlesin insallah
Hadi bakalim insallah bu ay guzel haberler alalimmm. Hepsi guzel seylere isaret olsun

Canim saydıkların regl baslangici gibi de duruyor. Bilemedim ki yaa. Belirti seklinde de olabilir belki.

Yerlesme gibi mi acaba kuzum. Yoksa dün mü gitmistin sen dr.a acaba muayenede mi zedelendi tetiklendi kanama
Pazartesi gitmiştim kuzum ama regl oldum kesin baya kanamam başladı. Bir hafta erken oldum. Erken yumurtladım ya da yumurtlama olmadı bilmiyorum. Cuma hormon testlerini yaptırıp cumartesi doktoruma göstericem. Bu ay da elendim

Canim aşılama okey de t.bebek icin erken bence. Once asilama denersin. Ama zaman kaybetmek istemezsen de t.bebege gecersin.

Canim belki muayenede tetiklenmistir diyorum ya. Yada ennn bastan beri sana hep soyledigim sey olmustur, reglden hemen sonra yumurtlamissindir.
Ben gecen ay regl bitti 4.gün yumurtlamistim.
Olsun canim saglikla regl olmak da gayet güzel birsey. Git kanlarini ver baktir. Sonrasina sonra bakarsin. Üzülmek yok

Kızlar uzun süren baş ağrısı gebelik belirtsi olabilir mi ndnfnfndj oruçtan önceki zamandan beri başım ağırıyor

Bence de artik buna kafa yormayalim bosverrr. Hersey hayrimiza güzelce ilerlesin insallah

Hadi bakalim insallah bu ay guzel haberler alalimmm. Hepsi guzel seylere isaret olsun
Sende ne var ne yok bebeişimm. Ben belirtilre inanmıyorum diye nutuk atıyorum ya hep burada tabii bu hayal kırıklıklarından dolayı. Ama sabahtan beri gözlerimi açamıyorum vücudum uyuyor hiç böyle olmadım geçen aylarda uyku hali sandığım şeyler hiç böyle değildi hala beyaz pijamamla güne devam ediyorum saat kaç oldu . Benm geceden sonra ilke göre 6 kalıyor

Ay nooolsun kuzum bende sabahtan beri yine kosturmacali gecirdim pert vaziyet yatiyorum su an. Bende de akinti fln var. Seffaf ve sulu akıntı. Kasık agrilarim da oluyor. Bende belirti aramiyorum ama bunlar oluyor napayim gormedim bakmicam mi diyim
Ohh sefan olsun yat valla. Allahtan bu evlendikten sonra kv ile oturma olayi bitmis valla mis gibi çekiyoruz pijamalari oturuyoruz yatiyoruz
Az kaliyor kuşum hadi bakalimmm ne cikcak bu ay yumurtalarimizdsn civcivlerimiz cikicak mi

Canım hamile misin?

Hahahahah Allah yardım etsin hala öyle yaşayanlara gerçekten zor olurdu. Benim de yumurta akı gb akıntım var yine basladı. Ama bu sefer yumurtlama degl çok şükür. Oynatmama az kaldı doktorum nerede moduna girerim yoksa ben de diyorum ki baby love nerede kesin uyuyor falan oruç tutuyorsa değil mi işte insan görmezden gelemiyor ve her ay farklı bir şey olunca O ay diyor ki başka bir şey olursa bakmayacağım ama her seferinde başka bir şey oluyor bugün çok değişik sağıma batmalar oldu bu arada benim bunu hiç yazmadığımı fark ettim 3-5 gündür sağım da ağrıyordu bugun rahme agrılar girdi Allah hayırlara çıkarsın şu son kalan günlerinme de buraya girmeyeceğim gerçekten test yapmamak adına

Öncesinde hormon iğnesi oldum regl olmayayım baskılansın diye küçülmeleri için. Küçülmemişlerdi ama vücudum menopoza girmişti 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denemede oldu cok şükür tedaviye başladığımızda regl olmamıştım henuz yani döngümü beklemeden başlamıştık. Transfer oldugunda kistim duruyodu evet

Bu arada amiiin çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba
Geçen ay yine gebelik olmayınca adetin 3. Günü Dr a gittim hormon testi istemişti bir türlü r nabız a düşmeyince din gittim kan yetersiz gelmiş bir daha alıp göndericez dediler bugün çıkmış değerler
Anlayan var mı aranızda? yaşım 41 yarın göstericem ama sabırsızlandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…