• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba yumurtlama belirtilerime göre 5 martta çatladığını düşünüyorum en erken ne zaman test yapmayalım bat 17 mart

Sizinle günlerimiz aynıymış. Benim de çatlama 5 Mart, Bat 17 Mart. Testlerle takip ettim.

Ben Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.
Erken gebelik testi alırsanız 4 gün kala yani perşembe yapabilirsiniz.

Benim sag kasigimda ara ara ufak ufak agrilar oluyor. Geçen aylarda yoktu bu. Umutlanmak istemiyorum ama umarım güzel haberler alırız.

Kızlar merhaba benim sat 17 şubat bat 24 mart. Lucky_16 Lucky_16 Belki diğer topiklerden hatırlarsanız yaklaşık 1 yıldır deniyordum ve olmuyordu. Meğersem eşimde varikosel varmış. Ameliyat olalı 40 gün oldu bu ay ameliyat sonrası ilk denememiz. Ümidim var mı yok mu bilmiyorum. Eşi ameliyat olan var mı tecrünelerinizi aktarabilir mısınız?

Kızlar ben bayramda regl oluyorum ve tüp bebeğe başlıcam. Reglim dün bitti bugün kasık ağrısı, akıntı ve libido yüksekliği olunca elimde de lh testleri vardı çöpe gideceğine yapıyım dedim. babylovee babylovee kuzum hatırlarsan geçen ay ben adetten sonra 10. gün teste başladım ama hiç koyulaşmamıştı. Hatta adetten hemen sonra mı yumurtluyorum acaba diye düşünmüştük seninle zaten 21 günde regl olmuştum. Bugün testi ilk kez bu kadar koyu gördüm bak
IMG_6457.webp

Kızlar merhaba benim sat 17 şubat bat 24 mart. Lucky_16 Lucky_16 Belki diğer topiklerden hatırlarsanız yaklaşık 1 yıldır deniyordum ve olmuyordu. Meğersem eşimde varikosel varmış. Ameliyat olalı 40 gün oldu bu ay ameliyat sonrası ilk denememiz. Ümidim var mı yok mu bilmiyorum. Eşi ameliyat olan var mı tecrünelerinizi aktarabilir mısınız?
Benim de bat 24 mart, umarım bu ay bebişlerimize kavuşuruz ☺️

Sizinle günlerimiz aynıymış. Benim de çatlama 5 Mart, Bat 17 Mart. Testlerle takip ettim.

Ben Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.
Erken gebelik testi alırsanız 4 gün kala yani perşembe yapabilirsiniz.

Benim sag kasigimda ara ara ufak ufak agrilar oluyor. Geçen aylarda yoktu bu. Umutlanmak istemiyorum ama umarım güzel haberler alırız.
Benim de sol kasığımda var ben de umutlanmak istemiyorum ama şuan bundan başka bi şey düşünemez oldum🥹 bir an önce vakit geçsin istiyorum😅

Kızlar ben bayramda regl oluyorum ve tüp bebeğe başlıcam. Reglim dün bitti bugün kasık ağrısı, akıntı ve libido yüksekliği olunca elimde de lh testleri vardı çöpe gideceğine yapıyım dedim. babylovee babylovee kuzum hatırlarsan geçen ay ben adetten sonra 10. gün teste başladım ama hiç koyulaşmamıştı. Hatta adetten hemen sonra mı yumurtluyorum acaba diye düşünmüştük seninle zaten 21 günde regl olmuştum. Bugün testi ilk kez bu kadar koyu gördüm bak Eki Görüntüle 3556840
Ben sana bunu cok soyledim kuzumm 🥲
Erken yumurtluyorsun dedim sana. Yumurtlaman oluyor demek ki bosa strese giriyormussun bak. Degerlendirin kizz. Tüp bebek öncesi son ay 😍 bide dogal yolla oluyormus seni üzen doktor şoooookk😁
Ayrica yapmaya devam et yarin daha koyulasacak bence.

Ben sana bunu cok soyledim kuzumm 🥲
Erken yumurtluyorsun dedim sana. Yumurtlaman oluyor demek ki bosa strese giriyormussun bak. Degerlendirin kizz. Tüp bebek öncesi son ay 😍 bide dogal yolla oluyormus seni üzen doktor şoooookk😁
Ayrica yapmaya devam et yarin daha koyulasacak bence.
Bana da öyle geliyor kuzum. Yarın sabah akşam mı yapsam acaba bi tane yanıma alıp iş yerine mi götürsem? Kafam o kadar dalgın ki uğraşmakta istemiyorum aslında ama koyulaştığını görünce bi an umutlandım. Yarın da doğum günüm. Kız hamile kalırsam çocuğuma seni doğum günümde yaptım derim hahahaha of 🥺😂😂🥲

Back