• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım hamile misin? 😍
Ah hayr canım ama 2 kez yumurtladim bu ay. 27sınde Dr yumurtan catlamıs dedi . Denk geldi. Sonra hep devam etti bacak uyuşukluğum kasık atmalarım uzayan akıntılarım ovulasyon testi yaptım Bir de ne göreyim pikle çatlama oldu. Hatta başta doktor yanlış gördü Ben yumurtlayamadım hala falan diye düşündüm Çok tribe girdim ama vücut ısım da aynı zamanda iki kere düşüp çıkmıştı bugün emin oldum araştırınca iki kere yumurtlamışım şimdi hangi test daha ne zaman yapsam diye düşünüyorum 🤫 sen nasılsın nerelerdesin

Kızlar merhaba 😊
Geçen ay yine gebelik olmayınca adetin 3. Günü Dr a gittim hormon testi istemişti bir türlü r nabız a düşmeyince din gittim kan yetersiz gelmiş bir daha alıp göndericez dediler bugün çıkmış değerler
Anlayan var mı aranızda? yaşım 41 yarın göstericem ama sabırsızlandım ya
Kızz yetersiz gelmiş demek ne demek tekrar mı bekledin adeti?

Kızlar merhaba 😊
Geçen ay yine gebelik olmayınca adetin 3. Günü Dr a gittim hormon testi istemişti bir türlü r nabız a düşmeyince din gittim kan yetersiz gelmiş bir daha alıp göndericez dediler bugün çıkmış değerler
Anlayan var mı aranızda? yaşım 41 yarın göstericem ama sabırsızlandım ya
Canm sonucları n nerede

Eklentiler

• Screenshot_20250305-182958.webp
    Screenshot_20250305-182958.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20250305-182949.webp
    Screenshot_20250305-182949.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20250305-182940.webp
    Screenshot_20250305-182940.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20250305-182925.webp
    Screenshot_20250305-182925.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20250305-182918.webp
    Screenshot_20250305-182918.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum Bence çok güzel Sadece progesteron farkındaysan referans dışı görünüyor yüksek gibi geldi bana M minma1215 Bir de araştırdım şimdi progesteron yumurtlama engellermiş fazlası

Yaaaa kızlarrr eğitim araştırma hastanesi'ndeki doktorumu dün takibe aldım o da beni takip ediyor bugün bir girdim takip Ben şok k nasıl mutlu oldum anlatamam dün kızımla birlikte gittiğimizde kızımla ilgilenmişti bayağı çok tatlı falan onu böyle sıkmadan soru sormam lazım mesela sizin gördüğünüz çatlamaya göre mi test yapayım falan diye sorabilirim 😍 Sunsun9 Sunsun9 Daydi Daydi babylovee babylovee

Eklentiler

• IMG_20250305_183900.webp
    IMG_20250305_183900.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
Hahahahah Allah yardım etsin hala öyle yaşayanlara 🤔 gerçekten zor olurdu. Benim de yumurta akı gb akıntım var yine basladı. Ama bu sefer yumurtlama degl çok şükür. Oynatmama az kaldı doktorum nerede moduna girerim yoksa ben de diyorum ki baby love nerede kesin uyuyor falan oruç tutuyorsa 😎🤣🤣🤪🤪 değil mi işte insan görmezden gelemiyor ve her ay farklı bir şey olunca O ay diyor ki başka bir şey olursa bakmayacağım ama her seferinde başka bir şey oluyor 🔥 bugün çok değişik sağıma batmalar oldu bu arada benim bunu hiç yazmadığımı fark ettim 3-5 gündür sağım da ağrıyordu bugun rahme agrılar girdi Allah hayırlara çıkarsın şu son kalan günlerinme de buraya girmeyeceğim gerçekten test yapmamak adına 😭
Aynen canim valla Allah yardim etsin gercekten birlikte oturanlara..
Kuzu benimde iste bahsettigin gibi akintim oluyor batmalar oluyor agri falan. Ama ozellikle gormeye calismiyorum oluyor bunlar. Yani bilmiyorum neye isaret ama inşallah güzele iyiye isarettir.
Dedigin gibi her ay farkli birsey olunca insan hepsini gebelige yoruyor😁
Canim hadi bakalim o agrilar bebis belirtisi olur insallah
Yaaaa kızlarrr eğitim araştırma hastanesi'ndeki doktorumu dün takibe aldım o da beni takip ediyor bugün bir girdim takip Ben şok k nasıl mutlu oldum anlatamam dün kızımla birlikte gittiğimizde kızımla ilgilenmişti bayağı çok tatlı falan onu böyle sıkmadan soru sormam lazım mesela sizin gördüğünüz çatlamaya göre mi test yapayım falan diye sorabilirim 😍 Sunsun9 Sunsun9 Daydi Daydi babylovee babylovee
Yaa dr.lar yapiyorlar bunu bazen takibe aliyorlar benimde basima geldi bi dr.u takip ettim baktim o da bana iste atti😅
Yani canim sorabilirsin belki cevap verirse tabi

Devlette tüp bebek yaptıracak okursak illa aşılama isterler zaten en azından süreci başlatalım dedik kuzumm
Iyi yapmissin canim. Bence t.bebekten de korkma sonucta bunlarin hepsini bircok insan yasiyor ve cogu da bebis sahibi oluyor. Yani bir yerden baslamak lazim. Bende bi ara gözümü karartmistim olmazsa t.bebege gecerim ne olacak demistim.
Hatta ben bebegimi kaybettigimde bir yakinimiz bana sey demisti, simdi gencler dogal yollarla olmasini dahi beklemiyor anne baba olmak isteyince gidip tüp bebek yaptiriyor hemen.
Bu bahsettigim yakinim da hatta kendi bundan seneler once yapti tüp bebek ve ikizleri var su an üni okuyorlar. Hatta sey demisti ikiz yapip cikiyor simdi herkes tek seferde diye.
Aslinda herkesin hayatinin dogalinda olan birsey bu kuzum gözün korkmasin 😊

Back