2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bende yarın için infertilite ve tüp bebek merkezinden randevu aldım Atatürk Şehir hastanesinden. Bakalım sanırım bu yola giricez
Hayırlısı olsun çiçeğim. Ben de regl oldum bugün. Cuma günü hormon testi verip cumartesi kendi doktoruma gidicem. Bakalım onunla konuşucam. Belki biz de o yola giricez gibi duruyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

Benim de bazen belirtilerim oluyor bazen olmuyor bence normal canım hep ağrı olcak diye bişi yokki bebek yerleşiyordu bence ağrıların olduğu zaman şimdi de yerleşmiştir ara ara kramp olur korkma
Ya ne güzel sakinlik veriyorsun çok sağol kuzum ben de tam tersi o kadar stresliyim ki hep kötü şeyler geliyor aklıma ama daha önce yaşadığım düşüklerden kaynaklı sanırım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah bu sefer

O zaman afet olacagn zamanı belirle bence de bekleyebilyprsam öyle yap umarım devamı gelmesin
Umarım canım az az geliyo sulu acik kahve aslinda bugün gidip yaptirsam mi gebelik varsa en azindan belki progesteron falan başlar. Regl desem degil gogus agrim artıyo surekli regl olsa gecer yani anlamıyorum ne oluyo

Onlar uygun tedavi sunup denediniz mi siz kuzum. Ne güzel de ilgilenmiş geri çevirmemiş. Benim yarın reglimin 5. gün olmuş olacak muhtemelen hormon falan bazmak bir dahaki ay regl olunca gel der. Ama keşke yarın baksa süreç başlasa
Kuzum valla bir günde oldu bu alıverdik randevuyu. Doktor bazı günler üni hastanesinde bazı günler şehir hastanesinde oluyormuş o yüzden bir baktık ki yarın randevu var

Aynen baya ilgilendi suan ona gidiyorum hsg bu ay cekilicek biraz kendim deniyim dedim ama olmuyo bu lekelenme iki aydır kafama takıldı. Umarim hamileyimdir

Sana gelince bence senin icin boyle daha iyi olucak iyi yaptın canım kadin doğumcular fertilite konusunda yeterli bilgiye sahip değiller bence boyle daha iyi olucak bide bu doktor baksın. Yaşin da genç olur yani hayırlısıyla.

İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı kolaylık ve sağlıkla olsun inşallah

Tüp bebek için gidince çok ilgileniyorlar canım en iyisini yaptın ben de Ümraniye eğitim araştırmada gitmiştim tüm testlerimi hsg mi filan yapmışlardı her şeyimi nerdeyse bir günde halletmiştim hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım inşallah bizim her şeyimiz var hsg de çekildim spermyogram da var. Atatürk şehir hastanesine gidicem bende

Sunsun9 babylovee W whiteheart07 kızlar ben artık ikna oldum kesinlikle 2 kere yumurtlamışım bazalr vücut sıcaklığı da gösterir diye kaynak buldum benimki de gösteriyor demiştim. Şimdi bir heyecan yaptım 3-4 gün sonra test bamak için. Eğer ilk yumurtan bazı alınarak adet olunuyorsa 12 Şubat'ta adet olmzsam 2.yumurtadan hamile kaldım demektir

Eklentiler

• IMG_20250305_151035.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2025-03-05-15-12-23-252_premom.eh.com.ehpremomapp.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29
Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar bende yarın için infertilite ve tüp bebek merkezinden randevu aldım Atatürk Şehir hastanesinden. Bakalım sanırım bu yola giricez
Güzel haberlerle gel canım benimmm. İnşallah gerek kalmadan gelsin mınıgn

Kızlar bende 2 gündür rahimde batma, böyle hafif sızılar var. Hemde sol tarafta. Ben bu ay sol taraftan yumurtladım, doktor da onayladı, acaba diyorum yerleşme olabilirmi sizce?? Rahimde solda yerleşme... Adete 1 hafta var.

Birbirimize destek için buradayız canım içini ferah tut İnan bu sefer hiç bişi olmicak korkunu anlıyorum hiç kötü şeyler getirme aklına düşünme bebeğini kendi sağlığını düşün içinde bir can var ve büyüyor rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Kuzum genelde 5. gün başlatmıyorlar mı tedaviyi zaten?

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…