Hayırlısı olsun çiçeğim. Ben de regl oldum bugün. Cuma günü hormon testi verip cumartesi kendi doktoruma gidicem. Bakalım onunla konuşucam. Belki biz de o yola giricez gibi duruyor. Hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar bende yarın için infertilite ve tüp bebek merkezinden randevu aldım Atatürk Şehir hastanesinden. Bakalım sanırım bu yola giricez
Ya ne güzel sakinlik veriyorsun çok sağol kuzumBenim de bazen belirtilerim oluyor bazen olmuyor bence normal canım hep ağrı olcak diye bişi yokki bebek yerleşiyordu bence ağrıların olduğu zaman şimdi de yerleşmiştir ara ara kramp olur korkma
Umarım canım az az geliyo sulu acik kahve aslinda bugün gidip yaptirsam mi gebelik varsa en azindan belki progesteron falan başlar. Regl desem degil gogus agrim artıyo surekli regl olsa gecer yani anlamıyorum ne oluyoO zaman afet olacagn zamanı belirle bence de bekleyebilyprsam öyle yap umarım devamı gelmesin
Onlar uygun tedavi sunup denediniz mi siz kuzum. Ne güzel de ilgilenmiş geri çevirmemiş. Benim yarın reglimin 5. gün olmuş olacak muhtemelen hormon falan bazmak bir dahaki ay regl olunca gel der. Ama keşke yarın baksa süreç başlasaCanım benim bence dogru bir karar verdin çünkü tüp bebek doktorları daha ayrintili inceliyo. Ben ilk gebelik dusundugum zaman yanlislikla infetiliteye almisim randevu doktor dedi ne kadar zamandir deniyorsunuz dedi bende daha denemeye baslamadik dedim tahliller icin gelmistim dedim. Kadin bana sorular sordu sonrada dediki kan tahlillerini ver dedi bundan sonra randevu alamana gerek yok dedi. Hsg falan istedi bunlari bir sorun varmi yokmu diye cekicez dedi esin icinde anlasmali doktor var dedi o da gitsin testlerini versin biz degerlendiricez ve uygun tedaviyi sunucaz kendiniz denemek isterseniz de sure veririm size dedi. Bence tup bebek korkulacak bisey degil ki bi gun cocugum olmazsa herseyi denerim yani
Kuzum valla bir günde oldu bu alıverdik randevuyu. Doktor bazı günler üni hastanesinde bazı günler şehir hastanesinde oluyormuş o yüzden bir baktık ki yarın randevu varHayırlısı olsun çiçeğim. Ben de regl oldum bugün. Cuma günü hormon testi verip cumartesi kendi doktoruma gidicem. Bakalım onunla konuşucam. Belki biz de o yola giricez gibi duruyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen baya ilgilendi suan ona gidiyorum hsg bu ay cekilicek biraz kendim deniyim dedim ama olmuyo bu lekelenme iki aydır kafama takıldı. Umarim hamileyimdirOnlar uygun tedavi sunup denediniz mi siz kuzum. Ne güzel de ilgilenmiş geri çevirmemiş. Benim yarın reglimin 5. gün olmuş olacak muhtemelen hormon falan bazmak bir dahaki ay regl olunca gel der. Ama keşke yarın baksa süreç başlasa
Kuzum valla bir günde oldu bu alıverdik randevuyu. Doktor bazı günler üni hastanesinde bazı günler şehir hastanesinde oluyormuş o yüzden bir baktık ki yarın randevu var
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı kolaylık ve sağlıkla olsun inşallahAynen baya ilgilendi suan ona gidiyorum hsg bu ay cekilicek biraz kendim deniyim dedim ama olmuyo bu lekelenme iki aydır kafama takıldı. Umarim hamileyimdir
Sana gelince bence senin icin boyle daha iyi olucak iyi yaptın canım kadin doğumcular fertilite konusunda yeterli bilgiye sahip değiller bence boyle daha iyi olucak bide bu doktor baksın. Yaşin da genç olur yani hayırlısıyla.
Çok şükür bugün gördüm canım.Sen takibe devam et canim o pik olmak üzere ondann
Hocam beni check up a al noolur diye odadan zor cikarcaklar seni bu gidisle
Tüp bebek için gidince çok ilgileniyorlar canım en iyisini yaptın ben de Ümraniye eğitim araştırmada gitmiştim tüm testlerimi hsg mi filan yapmışlardı her şeyimi nerdeyse bir günde halletmiştim hayırlısı olsun inşallahOnlar uygun tedavi sunup denediniz mi siz kuzum. Ne güzel de ilgilenmiş geri çevirmemiş. Benim yarın reglimin 5. gün olmuş olacak muhtemelen hormon falan bazmak bir dahaki ay regl olunca gel der. Ama keşke yarın baksa süreç başlasa
Kuzum valla bir günde oldu bu alıverdik randevuyu. Doktor bazı günler üni hastanesinde bazı günler şehir hastanesinde oluyormuş o yüzden bir baktık ki yarın randevu var
İnşallah canım inşallah bizim her şeyimiz var hsg de çekildim spermyogram da var. Atatürk şehir hastanesine gidicem bendeTüp bebek için gidince çok ilgileniyorlar canım en iyisini yaptın ben de Ümraniye eğitim araştırmada gitmiştim tüm testlerimi hsg mi filan yapmışlardı her şeyimi nerdeyse bir günde halletmiştim hayırlısı olsun inşallah
Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumSunsun9 babylovee W whiteheart07 kızlar ben artık ikna oldum kesinlikle 2 kere yumurtlamışım bazalr vücut sıcaklığı da gösterir diye kaynak buldum benimki de gösteriyor demiştim. Şimdi bir heyecan yaptım 3-4 gün sonra test bamak için. Eğer ilk yumurtan bazı alınarak adet olunuyorsa 12 Şubat'ta adet olmzsam 2.yumurtadan hamile kaldım demektir
Güzel haberlerle gel canım benimmm. İnşallah gerek kalmadan gelsin mınıgnKızlar bende yarın için infertilite ve tüp bebek merkezinden randevu aldım Atatürk Şehir hastanesinden. Bakalım sanırım bu yola giricez
Şöyle 1 yıl gecmıs olsa da hepmmız bebelersen bahsetsekAy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Birbirimize destek için buradayız canımYa ne güzel sakinlik veriyorsun çok sağol kuzumben de tam tersi o kadar stresliyim ki hep kötü şeyler geliyor aklıma ama daha önce yaşadığım düşüklerden kaynaklı sanırım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah bu sefer
Sağolasın canımcımm, inşallah.Güzel haberlerle gel canım benimmm. İnşallah gerek kalmadan gelsin mınıgn
Ah ah keşke anne gruplarında takılsak artık mesela hahahŞöyle 1 yıl gecmıs olsa da hepmmız bebelersen bahsetsek
Kuzum genelde 5. gün başlatmıyorlar mı tedaviyi zaten?Onlar uygun tedavi sunup denediniz mi siz kuzum. Ne güzel de ilgilenmiş geri çevirmemiş. Benim yarın reglimin 5. gün olmuş olacak muhtemelen hormon falan bazmak bir dahaki ay regl olunca gel der. Ama keşke yarın baksa süreç başlasa
Amin canım inşallahBirbirimize destek için buradayız canımiçini ferah tut İnan bu sefer hiç bişi olmicak korkunu anlıyorum hiç kötü şeyler getirme aklına düşünme bebeğini kendi sağlığını düşün içinde bir can var ve büyüyor rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Öyle yapıyorlar canım da tahlil isteyecek olursa tahlilleri 2. veya 3. gün istemiyorlar mıKuzum genelde 5. gün başlatmıyorlar mı tedaviyi zaten?
Hiç baktırmamış mıydın hormonlarına kuzum? Evet 3. gün istiyorlar. Ben bugün regl oldum cuma sabahtan kan vermeye gidicem.Öyle yapıyorlar canım da tahlil isteyecek olursa tahlilleri 2. veya 3. gün istemiyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?