• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar günaydın. Benim bat 11 ya da 12 mart olması lazım. Ama o kadar kötü ağrım var ki size anlatamam sanki regl olucak gibiyim. Daha öncede regl öncesi ağrım oluyordu ama tarif edemiyorum. Ağzımda da hafif bir kan gibi metalik bir tat var ama 2 gündür çok öksürüyorum boğazım tahriş olmuş olabilir hafif kan geliyor olabilir diye düşündüm. Ve sanki regl olucakmışım gibi akıntı hani olur ya regl geldi sanarız ama bakarız gelmemiş. Bütün regl olma belirtilerini gösteriyorum. Sizce erken regl olur muyum ve neden olurum ki daha bir hafta var :( Çok afedersiniz resmen popom, cinsel bölgem zonkluyor regl olunca olduğu gibi :( Deruchette Deruchette @babylovee Evanora Evanora @kugukusu Sunsun9 Sunsun9
Regl öncesi sancısına benziyor canım acaba ayaklarını mı üşüttün benim öyle olunca çok ağrıyor. Kendini sıcak tutmaya çalış. Daha çok varmış regline erken yumurtlamış olabilir misin peki takip etmiş miydin

Kızlar kaset testten agzım yandı laboquıck yanlıs cızgı verdi. Evde 1 awoxum var guvenlr kaset test ne alabilirim yaa ? Benm 2 yumurtlama oldugu ıcın kafam karıstı evde kaset test de olmalı suan sanrm
Surelab diye bir markaya iyi diyorlar ben hiç kullanmadım ama ona bakabilirsin

Regl öncesi sancısına benziyor canım acaba ayaklarını mı üşüttün benim öyle olunca çok ağrıyor. Kendini sıcak tutmaya çalış. Daha çok varmış regline erken yumurtlamış olabilir misin peki takip etmiş miydin
Takip ettim ama pik görmemiştim kuzum muhtemelen erken yumurtladım. Regl oldum çünkü baya başladı artık. Bu ay da elendim.

Sunsun9 Sunsun9 @babylovee @whiteheart07 kızlar ben artık ikna oldum kesinlikle 2 kere yumurtlamışım bazalr vücut sıcaklığı da gösterir diye kaynak buldum benimki de gösteriyor demiştim. Şimdi bir heyecan yaptım 3-4 gün sonra test bamak için. Eğer ilk yumurtan bazı alınarak adet olunuyorsa 12 Şubat'ta adet olmzsam 2.yumurtadan hamile kaldım demektir
12 Şubata göre bakarsak yarın 6 gün oluyor acaba yapsan mı bi erken gebelik 😍

Baksana böyleydi hemde ilk dakikalarındaydı. Evanora Evanora

Eklentiler

• IMG_20250205_153057.webp
    IMG_20250205_153057.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 32
Anladım canım 😔 neden pik görmedin ki acaba hemen regl bitiminde başlamadın mı teste
Yok kuzum testi sonradan sipariş etmiştim yaklaşık 1 hafta sonra başladım. Muhtemelen kaçırdım yumurtlamayı ya da bu ay yumurtlama olmamış da olabilir hiçbir fikrim yok. Bakalım cuma günü 3. gün testlerini yaptırıcam devlet hastanesinde sonrasında da kendi doktoruma göstericem. Bizim daha 2. ayımızdı aslında hani yıkılmalık bir durum için daha erken ama bende amh düşüklüğü var ve çikolata kistlerim var o yüzden en kısa sürede hamile kalmam lazım. Zaten zorlaştıracak belki de tüp bebeğe kadar gidecek iş. O yüzden kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimin sonuçları çok iyi geldi. Kendimi suçluyorum ben de kusurluymuşum gibi benim yüzümden baba olamayacakmış gibi geliyor ve çok üzülüyorum.

Bence awox ya da prodoctor al. Ama geçen awox testime baktım baya silik gölge vardı bende 😔
Kuzum prodictor early bile yalancı vereblyo hatırlıyorum sana denk gelmişti çok üzücü İnşallah bir daha gerçek pozitif görüyorsun ben de bu yüzden kaset testi almak istiyorum zaten az kaldı ilk çatlamaya göre

Yok kuzum testi sonradan sipariş etmiştim yaklaşık 1 hafta sonra başladım. Muhtemelen kaçırdım yumurtlamayı ya da bu ay yumurtlama olmamış da olabilir hiçbir fikrim yok. Bakalım cuma günü 3. gün testlerini yaptırıcam devlet hastanesinde sonrasında da kendi doktoruma göstericem. Bizim daha 2. ayımızdı aslında hani yıkılmalık bir durum için daha erken ama bende amh düşüklüğü var ve çikolata kistlerim var o yüzden en kısa sürede hamile kalmam lazım. Zaten zorlaştıracak belki de tüp bebeğe kadar gidecek iş. O yüzden kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimin sonuçları çok iyi geldi. Kendimi suçluyum ben de kusurluymuşum gibi benim yüzümden baba olamayacakmış gibi geliyor ve çok üzülüyorum.
Evet canım daha çok erken aslında. Doktorlar insanı strese sokuyor belki hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalacaksın. Sen bi baktır hormon testlerine. Hsg çekilmiş miydin peki ? Kendini kötü hissetmeni anlıyorum. Ama kendine biraz şefkat göstermelisin senin bir suçun yok. Elinde olan bir şey olsa düzeltirsin zaten bak çabalıyorsun. Sen gayret et gerisi nasip işi.

Kuzum prodictor early bile yalancı vereblyo hatırlıyorum sana denk gelmişti çok üzücü İnşallah bir daha gerçek pozitif görüyorsun ben de bu yüzden kaset testi almak istiyorum zaten az kaldı ilk çatlamaya göre
O zaman surelaba bi bak bakalım yanına da biraz awox alabilirsin sende sıkıntı çıkarmamıştı

Evet canım daha çok erken aslında. Doktorlar insanı strese sokuyor belki hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalacaksın. Sen bi baktır hormon testlerine. Hsg çekilmiş miydin peki ? Kendini kötü hissetmeni anlıyorum. Ama kendine biraz şefkat göstermelisin senin bir suçun yok. Elinde olan bir şey olsa düzeltirsin zaten bak çabalıyorsun. Sen gayret et gerisi nasip işi.
Hsg çektirdim tüplerim açık çıktı. Amh düşüktü ama fsh falan bakılmadı onlara da cuma baktırıcam işte. Cuma sabahtan kan versem cumartesiye kadar çıkar mı? Cumartesi kendi doktoruma gideceğim çünkü

Hsg çektirdim tüplerim açık çıktı. Amh düşüktü ama fsh falan bakılmadı onlara da cuma baktırıcam işte. Cuma sabahtan kan versem cumartesiye kadar çıkar mı? Cumartesi kendi doktoruma gideceğim çünkü
Çıkıyor diye biliyorum. Amhden ben de korkuyorum hatta gece rüyama girdi kan testi vermişim ve düşük çıkmış. İnşallah regl olmam ki olursam baktıracağım. Ama düşük çıksa bile gebeliğe engel değil insanlar kaç yaşında istemeden hamile kalıyor. Benim ablamın görümcesi 44 yaşındaydı doktorlar çocuğun olmaz rezervin bitmek üzere demiş o da korunmuyordu nasıl olsa olmayacak diye pat hamile kaldı şu an çocuğu 4 yaşında mesela. Böyle bir sürü insan var şahit olduğumuz

Çıkıyor diye biliyorum. Amhden ben de korkuyorum hatta gece rüyama girdi kan testi vermişim ve düşük çıkmış. İnşallah regl olmam ki olursam baktıracağım. Ama düşük çıksa bile gebeliğe engel değil insanlar kaç yaşında istemeden hamile kalıyor. Benim ablamın görümcesi 44 yaşındaydı doktorlar çocuğun olmaz rezervin bitmek üzere demiş o da korunmuyordu nasıl olsa olmayacak diye pat hamile kaldı şu an çocuğu 4 yaşında mesela. Böyle bir sürü insan var şahit olduğumuz
Evet zaten isteyince olmuyor. Herkes diyor ya bıraktığım an hamile kaldım diye ben ona çok inanıyorum. Ama işte düşünmeyi bırakamıyorum sürekli gözümde yaş

O zaman surelaba bi bak bakalım yanına da biraz awox alabilirsin sende sıkıntı çıkarmamıştı
Aldığım satıcıdan almayı düşünüyorum ya yorumları güzel az ama güzeldi gerçekten yalancı çizgi hiç olmadı. Ya iki tane alacağıma 5'li avoks alayım ya zaten bir tanesini pazar günü falan yaparım. Ne gerek var onu da çıkarsa emin olmak için eczaneye gider alırım zaten bir tane kaset. Kuzum sen vücut ısına bakacaktın

Evet zaten isteyince olmuyor. Herkes diyor ya bıraktığım an hamile kaldım diye ben ona çok inanıyorum. Ama işte düşünmeyi bırakamıyorum sürekli gözümde yaş
Haklısın yönetilmesi zor bir psikoloji. Ben de henüz çözümünü bulamadım kendimi meşgul etmeye çalışıyorum ama aklımın bir köşesinde hep

Aldığım satıcıdan almayı düşünüyorum ya yorumları güzel az ama güzeldi gerçekten yalancı çizgi hiç olmadı. Ya iki tane alacağıma 5'li avoks alayım ya zaten bir tanesini pazar günü falan yaparım. Ne gerek var onu da çıkarsa emin olmak için eczaneye gider alırım zaten bir tane kaset. Kuzum sen vücut ısına bakacaktın
Evet 5li alsan daha hesaplı oluyor. Ben kargo ücreti ödememek için 10 tane almıştım 2 tane 5li şeklinde. Uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm ama hepsini yaptım. Eğer yapmam sabrederim diyorsan öyle alabilirsin eczaneyle hiç uğraşmamış olursun. Isıya bakmayı unuttum canım

Back