2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok teşekkürler inşallah sizin için de sağlıkla ilerler. Gittiniz mi siz doktora

Günaydın canım daha bata 7 gün varken bu kadar olur muydu ki adet öncesi belirtiler? Yani aslında gebelik belirtisi gibi de ama bilemedim. Akıntı kokusuzsa herhangi bir enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum.

Günaydın canım daha bata 7 gün varken bu kadar olur muydu ki adet öncesi belirtiler? Yani aslında gebelik belirtisi gibi de ama bilemedim. Akıntı kokusuzsa herhangi bir enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum.
Akıntı kokusuz dün akşam beyaz hafif yapışkan gibiydi çok tarif edemiyorum da. 7 gün varken asla bu kadar ağrı yaşamadım. Resmen sökülemiyor gibiyim. Gebelik olarak yorumlamadım ya doktor umudumu kırdı zaten olsa görürdü diye düşünüyorum alttan ultrasonla bakmıştı.

Sadece iki aydır mı oluyor o zaman sürekli bir durum değil demek ki hsg ne zaman arkadaşım?

Haha ben elli tane aldım nasıl olsa lazım oluyor diye umarım

Sadece iki aydır mı oluyor o zaman sürekli bir durum değil demek ki hsg ne zaman arkadaşım?
Canım benim dunkü lekelenmeler bitti gibi galiba hamileyim. Testte cok cok silik çıktı yumurtlama testini devam ettiriyordum ve oda yukselmeye basladi

Eklentiler

• Screenshot_20250305_094234_Samsung Internet.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
Bilmem günlerimiz aynı neredeyse o yüzden daha implantasyon aşaması bu zaman, ancak tutunmuştur çok küçükken varsa bile belki görememiştir. Bence o dediklerine moralini bozma yaşın genç yumurtalığında kist haricinde anormal bir yaşlılık rezervde azalma vs yoksa doğurganlığın uzun bir zaman devam edecek.

Amannn bosver bilmiyorum ki ya hepsi bir muamma of aman yeter bere nezmsn gelırse gelsin regller

Rezervde azalma var kuzum amh 0,41

Erken mi yumurtlama oldu acaba? 5 gün kalmasına rağmen çok yüksek bir değer çünkü . Belirti yaşamış mıydınız birde ?
Galiba erken oldu çünkü İnnovita nın testini adetimin son günü yaptığımda çift çizgiydi. O dönemde olmuş olabileceği düşünüyorum hemen adet bitimimde. Belirti olarak birkaç gündür ağzımda demir tadı ve mide yanması vardı

Kuzum kendi orjinal döngünü baz al. Yumurta dökülmez rahim içi doku dökülür. Regl süresinin bilimsel açıdan uzamaması lazım.
Kuzum Bu arada 2 yumurtanın üstüne 14 gün dökülüyor ya onu demek istedim ben 2. yumaklasak da adet ileri gidiy

Kuzum ağzında metalikte tat hissediyorsun ve bir haftan var. Biz seninle aynıydık benim de ilkine göre bir haftam var Ben zaten belirtilere inanmayan biriyim artık biliyorsun ama metalik tat ve meme ucu yerleşme kanaması ayırt edici bir belirti derimi burada da yazmışımdır hani benim nezdimde. Seni böyle boş yere umutlandırmak istemem ama ister misin Bir de sürpriz gelsin. Bu arada idrarında yanma falan var mı benim de hafif enfeksiyon olduğunda zonklama vardı bi ara

Regl oldum baya kırmızı kan geldi babylovee Deruchette

Ben takip yapmıyorum açıkçası. Ama 1 martta 2 gün süren bir kaç damla kahverengi akıntı ve adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu ağrılarım hala hafif hafif devam ediyor çift taraflı. Yumurtlama günümü uygulama 27 Şubat gösteriyordu. Ama 21den itibaren ihtimal var olarak görünüyor Flo uygulamasında. O yüzden bilemedim. Yumurtlama Akıntışu yumurtlama gününden sonra mı oluyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…