Ben pcosluyum canım cok düzensiz oluyorum ve hep bir gebelik şüphesi oluyor sürekli genelde ilişkilerimin üzerinden 15 gün filan sayıyorum regli olana kadar ara ara test yapıyordum yanii bu pcoslularda böyle hep şüphe içinde olmak son 2 aydır düzenli rengli oluyorum ama . Canım sende pcos mu varmış bu arada dr gitmiştin bir sorun yoktu diye hatırlıyorum
Ben pcosluyum canım cok düzensiz oluyorum ve hep bir gebelik şüphesi oluyor sürekli genelde ilişkilerimin üzerinden 15 gün filan sayıyorum regli olana kadar ara ara test yapıyordum yanii bu pcoslularda böyle hep şüphe içinde olmak son 2 aydır düzenli rengli oluyorum ama . Canım sende pcos mu varmış bu arada dr gitmiştin bir sorun yoktu diye hatırlıyorum
Yok doktora özellikle pcos mu diye sordum hayır dedi bende bu ay regl olup hormon testi yaptıracaktım ama bugıün 33. Gün gelen giden yok belim ağırıyor bir de psikolojik mi bilmiyorum yumurtalıklarımda baskı hissediyorum gidip test alıp erkenden üzülmek de istemiyorum çünkü sonra aklımda geç döllenme mi diye düşünüp duruyorum napavağımı anlamadım
Yok doktora özellikle pcos mu diye sordum hayır dedi bende bu ay regl olup hormon testi yaptıracaktım ama bugıün 33. Gün gelen giden yok belim ağırıyor bir de psikolojik mi bilmiyorum yumurtalıklarımda baskı hissediyorum gidip test alıp erkenden üzülmek de istemiyorum çünkü sonra aklımda geç döllenme mi diye düşünüp duruyorum napavağımı anlamadım
Canım ovu testi yaptıysan eğer ona göre test tarihini hesaplayabilirsin veya gecikme olduysa bi test yap istersen geç döllenme ihtimalide var tabi ama yumurtlama tarihini bilmiyorsan onu öğrenmen cok zor istersen bir dr git daha gecikmen olursa
Kızlar selam bende ovulasyon takip ettim bu ay var mı benim gibi adetini bekleyen birlikte bekleyelelim bat 23 Mart testleri paylaşıyorum 6-7mart pozitif 8 Mart çatlama. 1-3-5-6-7 tarihlerini değerlendirdik sizler ne durumdasınız
Kızlar selam bende ovulasyon takip ettim bu ay var mı benim gibi adetini bekleyen birlikte bekleyelelim bat 23 Mart testleri paylaşıyorum 6-7mart pozitif 8 Mart çatlama. 1-3-5-6-7 tarihlerini değerlendirdik sizler ne durumdasınız
Arkadaşlar birşey soracağım aklıma takıldı benim adetlerim Düzenli 7 aydır 28-29 günde oluyorum, bu ay doktora gittiğimde reglden 7 gün önce progesteron baktırmamı istedi simdi benim 18 şubatta regl olduğum için yarın 7 gün kalıupr reglime ama yumurtlamaya göre 10 gün var anlamadım bu işi napsam yarın randevum var bide
Kızlar merhaba benim sat 17 şubat bat 24 mart. Lucky_16
Belki diğer topiklerden hatırlarsanız yaklaşık 1 yıldır deniyordum ve olmuyordu. Meğersem eşimde varikosel varmış. Ameliyat olalı 40 gün oldu bu ay ameliyat sonrası ilk denememiz. Ümidim var mı yok mu bilmiyorum. Eşi ameliyat olan var mı tecrünelerinizi aktarabilir mısınız?
Varikoselde sanırım sperm sayısı hareketliliği önemli bunlarda sorun yoksa ameliyat etmiyorlar ? Eşinizde varmıydı bu sorunlar yoksa direkt varikosel diye mi ameliyat oldu ?
Canım benim ilk gebeligimde daha regl günüm gememisken göbek cizgim olmuştu. İnternetten foto bulup aynısı diye kontrol ediyordum. İlk belirtim o olmuştu. Seninde öyledir inşallah
Merhaba arkadaşlar, aranızda rahim filmi çektiren var mı? Reglden hemen sonra çekilmek mi gerekir? Reglimin 3. Günü bugün doktora gittim, muayene etti rahim ağzı dar olabilir dedi rahim biraz da sağa yatık dedi. Rahim filmi çekilmemi istedi. Aranızda bu durumu duyan veya yaşamış olan var mı?