2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Pcoslu olanlar Allah rızası için siz döngünüzden kaç gün sonra test yaptınız yok mu bana bir akıl verecek

Pcoslu olanlar Allah rızası için siz döngünüzden kaç gün sonra test yaptınız yok mu bana bir akıl verecek
Ben pcosluyum canım cok düzensiz oluyorum ve hep bir gebelik şüphesi oluyor sürekli genelde ilişkilerimin üzerinden 15 gün filan sayıyorum regli olana kadar ara ara test yapıyordum yanii bu pcoslularda böyle hep şüphe içinde olmak son 2 aydır düzenli rengli oluyorum ama . Canım sende pcos mu varmış bu arada dr gitmiştin bir sorun yoktu diye hatırlıyorum

Yok doktora özellikle pcos mu diye sordum hayır dedi bende bu ay regl olup hormon testi yaptıracaktım ama bugıün 33. Gün gelen giden yok belim ağırıyor bir de psikolojik mi bilmiyorum yumurtalıklarımda baskı hissediyorum gidip test alıp erkenden üzülmek de istemiyorum çünkü sonra aklımda geç döllenme mi diye düşünüp duruyorum napavağımı anlamadım

Canım ovu testi yaptıysan eğer ona göre test tarihini hesaplayabilirsin veya gecikme olduysa bi test yap istersen geç döllenme ihtimalide var tabi ama yumurtlama tarihini bilmiyorsan onu öğrenmen cok zor istersen bir dr git daha gecikmen olursa

Kızlar selam bende ovulasyon takip ettim bu ay var mı benim gibi adetini bekleyen birlikte bekleyelelim bat 23 Mart testleri paylaşıyorum 6-7mart pozitif 8 Mart çatlama. 1-3-5-6-7 tarihlerini değerlendirdik sizler ne durumdasınız

Selam canım benimde 9-10 pozitif çatlama yarın olur heralde bat 23 bu durumda ama ben 19. Günde pozitif gördüm sat 18 şubattı.

Arkadaşlar birşey soracağım aklıma takıldı benim adetlerim Düzenli 7 aydır 28-29 günde oluyorum, bu ay doktora gittiğimde reglden 7 gün önce progesteron baktırmamı istedi simdi benim 18 şubatta regl olduğum için yarın 7 gün kalıupr reglime ama yumurtlamaya göre 10 gün var anlamadım bu işi napsam yarın randevum var bide

Varikoselde sanırım sperm sayısı hareketliliği önemli bunlarda sorun yoksa ameliyat etmiyorlar ? Eşinizde varmıydı bu sorunlar yoksa direkt varikosel diye mi ameliyat oldu ?

Bende aynaya bakarken farkettim test aldım geldim varsa eğer gerçek belirti dicem herkese
Canım benim ilk gebeligimde daha regl günüm gememisken göbek cizgim olmuştu. İnternetten foto bulup aynısı diye kontrol ediyordum. İlk belirtim o olmuştu. Seninde öyledir inşallah

Canım regl bittikten sonraki birkaç gün içinde çekiliyor. Bu ay çektirdim ben de. 3 gün sonra çektiler benimkini

Canım ben de aynı ovu takibi ile 5 6 Mart'ta pik gördüm bekliyorum inşallah olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…