• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar benim regl baslamadi hala lekelenme geliyo yumurtlamadan sonra lh testini birakmadim ve hergun koyulasiyo resimde en ustteki bu sabah yaptigim ortadaki dun aksam alttaki onceki gun gebelik olabilir mi ya
Canim sende pcos var miydi unuttum.
Koyulasmasi gebelige isaret olabilir bu arada 😍

Eklentiler

• IMG_6547.webp
    IMG_6547.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6546.webp
    IMG_6546.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
Kesinlikle doğru stres hormon salınımını çok etkiliyor ben luteal fazımın kaç gün olduğunu öğrenmek için takip etmeye başlamıştım ama o bile insanı strese sokuyor bu aydan sonra bırakacağım muhtemelen. Hayırlı olsun bebeğin epey yüksekmiş hcg 🥰🥰 metal tadı varmış doktora göründün mü demir kullanmaya başladın mı?

Çok teşekkür ederim. Ben de bu kadar yüksek beklemiyordum bat 9 Mart çünkü. Haftaya gideceğim doktora metal tadı demirle mi ilgilidir?

Kızlar günaydın. Benim bat 11 ya da 12 mart olması lazım. Ama o kadar kötü ağrım var ki size anlatamam sanki regl olucak gibiyim. Daha öncede regl öncesi ağrım oluyordu ama tarif edemiyorum. Ağzımda da hafif bir kan gibi metalik bir tat var ama 2 gündür çok öksürüyorum boğazım tahriş olmuş olabilir hafif kan geliyor olabilir diye düşündüm. Ve sanki regl olucakmışım gibi akıntı hani olur ya regl geldi sanarız ama bakarız gelmemiş. Bütün regl olma belirtilerini gösteriyorum. Sizce erken regl olur muyum ve neden olurum ki daha bir hafta var :( Çok afedersiniz resmen popom, cinsel bölgem zonkluyor regl olunca olduğu gibi :( Deruchette Deruchette babylovee babylovee Evanora Evanora K kugukusu Sunsun9 Sunsun9

Arkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
Benim de var 9 Mart tebrik ederim değerin oldukça yüksek çıkmış ama 4 gün olmasına rağmen çok enteresan Gelişmeleri yazın lütfen buraya tarihimiz aynı olunca merak ettim , inşallah sağlıkla ilerler .

Back