• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kız saçmalama ne reglsi 7 varr. Ay ne oluyor bu ay bize yerleşme kanaması olabilir mi yerleşme kanaması kırmızı olur mu
Elim ayağım titriyor şok oldum ped taktım şimdi. Pıhtı mıhtı yok açık kırmızı renkte bak bu renkte. Regl bence yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi diyorlardı ve ağrım var

Elim ayağım titriyor şok oldum ped taktım şimdi. Pıhtı mıhtı yok açık kırmızı renkte bak bu renkte. Regl bence yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi diyorlardı ve ağrım var
Canım adet bittiği gibi mi yumurtladın o zaman. Ya bir test yapsana ya da dur bakalım devamı gelecek mi Ben adet olacağını düşünmüyorum gerçekten bir sakin ol bakalım ya da kan verebilir misin

Ben pek bilmiyorum ama yerleşme kanaması olunca kanda çıkabilir mi net bir şekilde çıkıyor mu Vignette Vignette

Ay kuzum kan vermem bence adet oldum ya böyle yerleşme olmaz diye düşünüyorum ağrım da vardı regl gibi ama şoka girdim. Hiç bu kadar erken olmazdı.
Bu ay gezegenler bize yaptı yapacağını dur bakalım çoğalmaz belki testin var mı.

Bu ay gezegenler bize yaptı yapacağını dur bakalım çoğalmaz belki testin var mı.
Evde var kuzum işteyim şu an çıkışta da anneme gidicem anca 10 gibi yapabilirim ama internette hep pembe ya da kahverengi diyo benimki kırmızı kesinlikle adet. Sat 12 şubattı. En erken 10 martta olmam lazımdı.

Canım kop koyu kırmızı degilse yerlesme olabilir regl agrisi gibi oluyo bende de dun aksam regl agrisi oldu dedim regl oldum ama olmadim durdu yani. Bi takip et durursa yerlesme 🤩

🧐🧐🧐 bu kadar erken mi nasıl ya
Bilmiyorum çok korktum gerçekten ya 21 gün geçmiş daha diğer reglimden.
Canım kop koyu kırmızı degilse yerlesme olabilir regl agrisi gibi oluyo bende de dun aksam regl agrisi oldu dedim regl oldum ama olmadim durdu yani. Bi takip et durursa yerlesme 🤩
Kuzum başlangıçta zaten regl koyu olmuyor ya onun gibi zaten. Ama ağrım da var bence regl. Ay açıp bakıcam odamın kapısını kilitleyip sinirim bozuldu. Senin de kırmızı mıydı kuzum?

Şimdi tekrar baktım pede biraz gelmiş. Peçeteyle silince de peçeteye geldi ama çok açık rengi bu renk resmen

Bilmiyorum çok korktum gerçekten ya 21 gün geçmiş daha diğer reglimden.

Kuzum başlangıçta zaten regl koyu olmuyor ya onun gibi zaten. Ama ağrım da var bence regl. Ay açıp bakıcam odamın kapısını kilitleyip sinirim bozuldu. Senin de kırmızı mıydı kuzum?
Benim açık kahveydi canım. Ama pembemsi açık kırmızı da olabiliyomuş bi bak bakalim. Az geliyo pedi doldurmuyor yani bende pede geçen serce parmagimdan azdı leke

Benim açık kahveydi canım. Ama pembemsi açık kırmızı da olabiliyomuş bi bak bakalim. Az geliyo pedi doldurmuyor yani bende pede geçen serce parmagimdan azdı leke
Evet şu an o kadar ama regl başında da böyle oluyo zaten ben yerleşme olduğunu düşünmüyorum nedense ya. Pembemsi değil turuncumsu

Tamam bence yerlesme olabilir takip et canım az az gelecek. agrida oluyo bende bildigin regl olurkenki krampların aynısı oldu. Dün aksam kesin regl oldum dedim ama degilmiş.
Sen pozitifi gördün mü kuşum? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya baya regl sancım var benim. Seninki nasıl oldu azar azar mı geldi? Yoksa sen sildikçe mi gördün? Şok içindeyim gerçekten anlam veremiyorum.

Back