2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sen pozitifi gördün mü kuşum? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya baya regl sancım var benim. Seninki nasıl oldu azar azar mı geldi? Yoksa sen sildikçe mi gördün? Şok içindeyim gerçekten anlam veremiyorum.
Gunluk pedde farkettim ilk hafif akintiyla karisik kahvemsi bi renk vardi sonra artar gibi oldu su gibi geliyodu peceteye sildikce sonra dedim regl oluyorum ped koydum az bi lekelenme olmus pedde o kadar bugun yine koydum regl olursam falan diye ama ne gelen var ne giden testte golge gibi siliklik vardı tam eminde olamadim ovu testi yapiyodum son iki gundur baya koyuya gidiyo yarın pik olur gibi baya koyulasmis ordan anladim aksama kan veririm belki gelen olmazsa. Sen takip et canım fazla olmuyo miktarı zaten.

Valla benim çok ağrım var kuzum hiç umutlu da değilim ben erken regl oldum galiba. Zaten ovulasyon testinde de pik görmedim ben demek ki adetten hemen sonra yumurtlamışım. Değerlendirmiştik ama olmamış

Canim ne demek
Hastaneye dosyanla gidersen belki en bastan baslatmazlar bir ihtimal.
Bugun baska dr.a gidicem diyordun gittin mi canim
Gittim canım doktorun güzel bir protokol izlemiş dedi yanlış birşey yok bizde 5-6 denemeden sonra aşılama / Tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi
Bence canım sen üstüne görmüşsün. Keseyi bırak bebiş bile görünebilir. Doktora ne zaman gideceksin
Valla benim çok ağrım var kuzum hiç umutlu da değilim ben erken regl oldum galiba. Zaten ovulasyon testinde de pik görmedim ben demek ki adetten hemen sonra yumurtlamışım. Değerlendirmiştik ama olmamış
Kuzu hiç bu kadar erken geldiği olmuş muyduu. Çatlama yada yerleşme kanaması olmasın yaa

Kuzu hiç bu kadar erken geldiği olmuş muyduu. Çatlama yada yerleşme kanaması olmasın yaa
Yok canım 12 yaşımdan beri regl oluyorum maksimum 2 gün erken gelmiştir. Çok şaşkınım belki de stresten böyle oldu. Umudum yok yani bence regl.

Evde var kuzum işteyim şu an çıkışta da anneme gidicem anca 10 gibi yapabilirim ama internette hep pembe ya da kahverengi diyo benimki kırmızı kesinlikle adet. Sat 12 şubattı. En erken 10 martta olmam lazımdı.
Ama bak son cümleye.

Eklentiler

• IMG_20250305_122512.webp
    37 KB · Görüntüleme: 34
Canım benim dunkü lekelenmeler bitti gibi galiba hamileyim. Testte cok cok silik çıktı yumurtlama testini devam ettiriyordum ve oda yukselmeye basladi
Canım testini atar msn. Lh testine aldanma kuzum o denk geliyor sadece pik olup gebe çıkmayan da var sen hcg ye odaklan inşallah bebiştiirrr. Merak ettm testnj

Evet ben de onu düşünüyorum acaba takviyeye başlamadan mı test yaptırsaydım diye.
Evet Çok aceleci oluyoruz. Ama mesela hayıt negatif etkilememiş ki kimseyi herkesin hormonu ı düzeltmiş inşallah kötü sonucu almayız biz de

Kızlar kaset testten agzım yandı laboquıck yanlıs cızgı verdi. Evde 1 awoxum var guvenlr kaset test ne alabilirim yaa ? Benm 2 yumurtlama oldugu ıcın kafam karıstı evde kaset test de olmalı suan sanrm

İlk yumurtlamama göre 7 günüm var aşırı uyku halim başladı ve gazman oldum patlıcak gibiym hadi bakalım umarım bebektendir bu. Belırtı aramıyorum 2 aydır ama bu uyku halim cok farklı meme agrım da artıyor anlamadm bu ayı ben

Canım testini atar msn. Lh testine aldanma kuzum o denk geliyor sadece pik olup gebe çıkmayan da var sen hcg ye odaklan inşallah bebiştiirrr. Merak ettm testnj
Test yanımda degil canım çalışıyorum çok net olmadığı için çekmedim testi. Evde yani. Ben hamile gozuyle bakmıyorum zaten canım net bişey yok şuan ama bu lekelenme garip degil mi sencede ve regl olmadim kirmiziya donen bisey yok henuz. Olmazsa zaten doktora gidicem bekliyorum aksama regl olmazsam gidip kan vericem belkide gebelik oluşuyo bilemiyorum.

Son düzenleme:
Kuzum hamile değilsin demiyorum ki lh testini Umut bağlayıp Çok üzülenler okudum burada o yüzden. Yanlış anlamanı istemem beni aşk olsngecen gün de dedm sana bence yerlesme olablr dye

Kuzum hamile değilsin demiyorum ki lh testini Umut bağlayıp Çok üzülenler okudum burada o yüzden. Yanlış anlamanı istemem beni aşk olsngecen gün de dedm sana bence yerlesme olablr dye
Yanlıs anlamadim canım sorun yok ne bilim internette gordum son bi kac gunde yukselip hamile olanlar okudum ona istinaden lh yukselince sasirdim bir gunde baya yukseldi yani onceki gunler cizgi nerdeyse gozukmuyodu

Yanlıs anlamadim canım sorun yok ne bilim internette gordum son bi kac gunde yukselip hamile olanlar okudum ona istinaden lh yukselince sasirdim bir gunde baya yukseldi yani onceki gunler cizgi nerdeyse gozukmuyodu
Olabilir kuzum burada sitede yakın bir arkadaşım vardı Bir zamanlar bununla ilgili bana çok tavır aldı Ben buna bel bağlama hcG yap dedim bana Sen ne demek istiyorsun hamile değil miyim falan moduna girmişti Ben de o zamanlar araştırmıştım doktor videolarında LH testleri göstermez diyordu dalgalanmalı Bir hormon olduğu için o geldi aklıma seni üzmek kırmak istemem sonucunda hamile çıkmamıştı çok üzülmüştü olan arkadaşlıgımza olmuştu. Ama ben gerçekten senin gebe olduğunu hissediyorum gecen de dedm yerlesmedir dye ki inşallah oledır. Kan ver verebiiuorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…