- 25 Mayıs 2016
- 290
- 132
- 103
- 34
Gunluk pedde farkettim ilk hafif akintiyla karisik kahvemsi bi renk vardi sonra artar gibi oldu su gibi geliyodu peceteye sildikce sonra dedim regl oluyorum ped koydum az bi lekelenme olmus pedde o kadar bugun yine koydum regl olursam falan diye ama ne gelen var ne gidenSen pozitifi gördün mü kuşum? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya baya regl sancım var benim. Seninki nasıl oldu azar azar mı geldi? Yoksa sen sildikçe mi gördün? Şok içindeyim gerçekten anlam veremiyorum.
Valla benim çok ağrım var kuzum hiç umutlu da değilim ben erken regl oldum galiba. Zaten ovulasyon testinde de pik görmedim ben demek ki adetten hemen sonra yumurtlamışım. Değerlendirmiştik ama olmamışGunluk pedde farkettim ilk hafif akintiyla karisik kahvemsi bi renk vardi sonra artar gibi oldu su gibi geliyodu peceteye sildikce sonra dedim regl oluyorum ped koydum az bi lekelenme olmus pedde o kadar bugun yine koydum regl olursam falan diye ama ne gelen var ne gidentestte golge gibi siliklik vardı tam eminde olamadim ovu testi yapiyodum son iki gundur baya koyuya gidiyo yarın pik olur gibi baya koyulasmis ordan anladim aksama kan veririm belki gelen olmazsa. Sen takip et canım fazla olmuyo miktarı zaten.
Hayırlısı bitanem de yine bi dikkat et erken biterse demek ki yerlesmedir. Bi bak bakalım.Valla benim çok ağrım var kuzum hiç umutlu da değilim ben erken regl oldum galiba
Gittim canım doktorun güzel bir protokol izlemiş dedi yanlış birşey yok bizde 5-6 denemeden sonra aşılama / Tüp bebeğe yönlendiriyoruz dediCanim ne demek
Hastaneye dosyanla gidersen belki en bastan baslatmazlar bir ihtimal.
Bugun baska dr.a gidicem diyordun gittin mi canim
Bence canım sen üstüne görmüşsün. Keseyi bırak bebiş bile görünebilir. Doktora ne zaman gideceksinArkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
Kuzu hiç bu kadar erken geldiği olmuş muyduu. Çatlama yada yerleşme kanaması olmasın yaaValla benim çok ağrım var kuzum hiç umutlu da değilim ben erken regl oldum galiba. Zaten ovulasyon testinde de pik görmedim ben demek ki adetten hemen sonra yumurtlamışım. Değerlendirmiştik ama olmamış
Yok canım 12 yaşımdan beri regl oluyorum maksimum 2 gün erken gelmiştir. Çok şaşkınım belki de stresten böyle oldu. Umudum yok yani bence regl.Kuzu hiç bu kadar erken geldiği olmuş muyduu. Çatlama yada yerleşme kanaması olmasın yaa
Ay dur bakalım takip et tamamen regl gibi aynı mı seyredecekYok canım 12 yaşımdan beri regl oluyorum maksimum 2 gün erken gelmiştir. Çok şaşkınım belki de stresten böyle oldu. Umudum yok yani bence regl.
Ah bu kedilerKedim derecemi düşürüp kırdı ya o yüzden sabah ölçemiyorum 3 gündür. İnternetten yeni sipariş ettim şimdi dağıtımdaymış. Gelince ölçsem olur mu acaba
Diş eti kanaması ya da hastalık gibi bir şey yoksa olabilirÇok teşekkür ederim. Ben de bu kadar yüksek beklemiyordum bat 9 Mart çünkü. Haftaya gideceğim doktora metal tadı demirle mi ilgilidir?
Ama bak son cümleye.Evde var kuzum işteyim şu an çıkışta da anneme gidicem anca 10 gibi yapabilirim ama internette hep pembe ya da kahverengi diyo benimki kırmızı kesinlikle adet. Sat 12 şubattı. En erken 10 martta olmam lazımdı.
Canım testini atar msn. Lh testine aldanma kuzum o denk geliyor sadece pik olup gebe çıkmayan da var sen hcg ye odaklanCanım benim dunkü lekelenmeler bitti gibigaliba hamileyim. Testte cok cok silik çıktı yumurtlama testini devam ettiriyordum ve oda yukselmeye basladi
Evet Çok aceleci oluyoruz. Ama mesela hayıt negatif etkilememiş ki kimseyi herkesin hormonu ı düzeltmiş inşallah kötü sonucu almayız biz deEvet ben de onu düşünüyorum acaba takviyeye başlamadan mı test yaptırsaydım diye.
Hayırlı olsunnn kanversiniz mi,İki gündür yapıyorum
Amin kuzum inşallah yoksa umudumu komple kaybedicem işteHayırlısı bitanem de yine bi dikkat et erken biterse demek ki yerlesmedir. Bi bak bakalım.
Test yanımda degil canım çalışıyorum çok net olmadığı için çekmedim testi. Evde yani. Ben hamile gozuyle bakmıyorum zaten canım net bişey yok şuan ama bu lekelenme garip degil mi sencede ve regl olmadim kirmiziya donen bisey yok henuz. Olmazsa zaten doktora gidicem bekliyorum aksama regl olmazsam gidip kan vericem belkide gebelik oluşuyo bilemiyorum.Canım testini atar msn. Lh testine aldanma kuzum o denk geliyor sadece pik olup gebe çıkmayan da var sen hcg ye odaklaninşallah bebiştiirrr. Merak ettm testnj
Kuzum hamile değilsin demiyorum ki lh testini Umut bağlayıp Çok üzülenler okudum burada o yüzden. Yanlış anlamanı istemem beni aşk olsnTest yanımda degil canım çalışıyorum çok net olmadığı için çekmedim testi. Evde yani. Ben hamile gozuyle bakmıyorum zaten canım net bişey yok şuan ama bu lekelenme garip degil mi sencede ve regl olmadim kirmiziya donen bisey yok henuz. Olmazsa zaten doktora gidicem bekliyorum aksama regl olmazsam gidip kan vericem belkide gebelik oluşuyo bilemiyorum.
Yanlıs anlamadim canımKuzum hamile değilsin demiyorum ki lh testini Umut bağlayıp Çok üzülenler okudum burada o yüzden. Yanlış anlamanı istemem beni aşk olsngecen gün de dedm sana bence yerlesme olablr dye
Olabilir kuzum burada sitede yakın bir arkadaşım vardı Bir zamanlar bununla ilgili bana çok tavır aldı Ben buna bel bağlama hcG yap dedim bana Sen ne demek istiyorsun hamile değil miyim falan moduna girmişti Ben de o zamanlar araştırmıştım doktor videolarında LH testleri göstermez diyordu dalgalanmalı Bir hormon olduğu için o geldi aklıma seni üzmek kırmak istemem sonucunda hamile çıkmamıştı çok üzülmüştü olan arkadaşlıgımza olmuştu. Ama ben gerçekten senin gebe olduğunu hissediyorumYanlıs anlamadim canımsorun yok ne bilim internette gordum son bi kac gunde yukselip hamile olanlar okudum ona istinaden lh yukselince sasirdim bir gunde baya yukseldi yani onceki gunler cizgi nerdeyse gozukmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?