İnositol ne için kuzum kalıte mıYiyordum aslında ama inositole başlayınca bırakmıştım nasıl olsa takviye kullanıyorum diye. Yumurta olugunlaştırması ayrı dert çatlatması ayrı dert gerçekten
Aynen hatta 13 marttayaparm erken testBence sen bi cumartesi bi de haftaya salı test yap. Eğer çıkmazsa 17 mart bekleyip tekrar yaparsın
Evet canım pcos için iyi diyorlar doktor da istediğin kadar kullanabilirsin dediİnositol ne için kuzum kalıte mı
Ay çok heyecanlı test için beklemekAynen hatta 13 marttayaparm erken test
Canım sen de görceksin az kaldı bak bikç gune catlar emınmmm. Ben stresten zaman nasl geçti anlamadım ki 26sından buyana 1 hafta olmus bile. Demek kı catlamadı gozuyle bakarsak çatlaynca da sakin kalablcegzAy çok heyecanlı test için beklemek
Zaten çatlamayı bekleyip döngüyü ordan başlamış gibi düşünmemiz lazım yoksa regl bitiminden beklemeye başlayınca zaman hiç geçmiyor. Hele döngü uzunsa daha da berbat. Çok isterdim 28 günde bir düzenli döngülerim olsun ne büyük nimetmiş ben sadece doğum kontrol hapı kullanınca o şekilde oluyorum yoksa ilk regl olduğumdan beri hep böyleCanım sen de görceksin az kaldı bak bikç gune catlar emınmmm. Ben stresten zaman nasl geçti anlamadım ki 26sından buyana 1 hafta olmus bile. Demek kı catlamadı gozuyle bakarsak çatlaynca da sakin kalablcegz
O zaman sen hsg yi bir cektir çıksın aradan. Ondan sonrasina dr bakar bir yol cizer canim senin icinAynen canım şu hsg çekilsinde doktorun içi bi rahatsın. çünkü zor konuştum dinlemek istemedi once hsg diyip durduben bu konuyu anlattım zar zor da olsa. hsg den sonra bakıcam vermezse ben kendim bir ay kullanıcam denerim en azindan aynen canim bi kan tahlilim yok zaten lekelenme oluyo ertesi gun regl basliyo muhtemelen tutunamiyo yani gebelik olusmuyodur yada olusuyo ama hemen dusuyo. İlginç bir durum yani.
Canim iste ilk yumurtlama.arti 14 diyeceksin sayip test günün belli olacak. Bazi aylar daha fazla bile yumurtlama oluyor. Benim gittigim dr 10 tane bile yumurta atabilir.bazen vucut demisti. Onu kafana takma benceKızlar benim aklıma ne geldi. Ben 26'sında testleri yaptım ya sonra deli gibi yumurta akım belagrm devam etti. Belki de 14 . gün çat ladı haliyle testlerde silik çıktı tm pik çıkmadı. Böylelikle piki göremedim ve doktorda 2 günlük sıvıyı gördü Bence mantıklı düşününce iki kere yumurtladımSunsun9 babylovee Çünkü ben bodoskslama ovulasyon testi yaptım. Döngünün 15. günü idi öyle 11 .gün falan başlamadım ki
Yaa üzülme kuzum bak bu işler düzenli olmakla olsaydı aylardır olurdum gebe. Mevlam nasip edince orada dursun düzen mğzen hak getire. Bu karamsarlıgd düşme. Umutsuzluk yok. Sabrın sonu selamet tür bu bekleyişin sonu bebiş olacak elbette. O mis koku için beklemeye degmez mi. Bazen bazı sınavlar veririz bu da onlardan biri diye düşün. Olur mu avukat hanımZaten çatlamayı bekleyip döngüyü ordan başlamış gibi düşünmemiz lazım yoksa regl bitiminden beklemeye başlayınca zaman hiç geçmiyor. Hele döngü uzunsa daha da berbat. Çok isterdim 28 günde bir düzenli döngülerim olsun ne büyük nimetmiş ben sadece doğum kontrol hapı kullanınca o şekilde oluyorum yoksa ilk regl olduğumdan beri hep böyle
Kuzum aklıma ne geldi yaa ben bir kere de sağdan yumurtlaadım. Adet bittiği gibi 10. Gün sonra 14de bidsha soldan. Yaz sonuydu. Ama 2. Yumurtaya göre adet oldum. Bu arada ilk yumurtadan eminim (%99) sana ilk yumurta dökulur mevzusunu Dr mu dedi eger o dedyse peşine düşmicem.Canim iste ilk yumurtlama.arti 14 diyeceksin sayip test günün belli olacak. Bazi aylar daha fazla bile yumurtlama oluyor. Benim gittigim dr 10 tane bile yumurta atabilir.bazen vucut demisti. Onu kafana takma bence
Evet ben de onu düşünüyorum acaba takviyeye başlamadan mı test yaptırsaydım diye.Gece gece aklıma ne takıldı .. ben sadece 1 kez yumurtladysam bu benm hormon testimi kalıcı etkiler mi adet olunca kızlar. Hayıt da içtim keske ıcmeseydım orjınal sonuclarmı görürdüm bu ay
Evet kuzucum haklısın. Sadece gebelik için değil normalde de sıkıntı yapıyor döngünün uzun olması ve pcos maalesefYaa üzülme kuzum bak bu işler düzenli olmakla olsaydı aylardır olurdum gebe. Mevlam nasip edince orada dursun düzen mğzen hak getire. Bu karamsarlıgd düşme. Umutsuzluk yok. Sabrın sonu selamet tür bu bekleyişin sonu bebiş olacak elbette. O mis koku için beklemeye degmez mi. Bazen bazı sınavlar veririz bu da onlardan biri diye düşün. Olur mu avukat hanım
Kuzum kendi orjinal döngünü baz al. Yumurta dökülmez rahim içi doku dökülür. Regl süresinin bilimsel açıdan uzamaması lazım.Benim dün çatlamaya göre 3 Mart artı 14.. 17 Mart regl. Peki iki kere yumurtlama da ikinci yumurtlama mı dökülüyor acaba onu bilen var mı ya
Degil sanirim canım arastirma hastanesinde yaptiricam.Benm de hormon sonrası muhtemelen hsg.. anestezili mi olcsksın canm
Hangi marka yaptınız bende iki gündür yapıyorum koyulaşıyorKızlar benim regl baslamadi hala lekelenme geliyo yumurtlamadan sonra lh testini birakmadim ve hergun koyulasiyo resimde en ustteki bu sabah yaptigim ortadaki dun aksam alttaki onceki gun gebelik olabilir mi ya
Bir gebenin gunlugu benimkiHangi marka yaptınız bende iki gündür yapıyorum koyulaşıyor
Bilmiyorum ama inşallah yanıltmaz ne zaman regl olmanız gerekiyorBir gebenin gunlugu benimki
Canim ben aşılama yaptirdigim dönemde aktif yumurtam icin catlatma ignesi kullandigimda dr geriden gelen yumurtan var bir kac güne catlar asilamadan sonra devam et birliktelige diyordu. Ve ben ilk yumurtama verdigi catlatma ignesinden sonra artı 14 ile regl oluyordum. O nedenle diyorum sana da canim.Kuzum aklıma ne geldi yaa ben bir kere de sağdan yumurtlaadım. Adet bittiği gibi 10. Gün sonra 14de bidsha soldan. Yaz sonuydu. Ama 2. Yumurtaya göre adet oldum. Bu arada ilk yumurtadan eminim (%99) sana ilk yumurta dökulur mevzusunu Dr mu dedi eger o dedyse peşine düşmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?