2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yiyordum aslında ama inositole başlayınca bırakmıştım nasıl olsa takviye kullanıyorum diye. Yumurta olugunlaştırması ayrı dert çatlatması ayrı dert gerçekten
İnositol ne için kuzum kalıte mı

Ay çok heyecanlı test için beklemek
Canım sen de görceksin az kaldı bak bikç gune catlar emınmmm. Ben stresten zaman nasl geçti anlamadım ki 26sından buyana 1 hafta olmus bile. Demek kı catlamadı gozuyle bakarsak çatlaynca da sakin kalablcegz

Canım sen de görceksin az kaldı bak bikç gune catlar emınmmm. Ben stresten zaman nasl geçti anlamadım ki 26sından buyana 1 hafta olmus bile. Demek kı catlamadı gozuyle bakarsak çatlaynca da sakin kalablcegz
Zaten çatlamayı bekleyip döngüyü ordan başlamış gibi düşünmemiz lazım yoksa regl bitiminden beklemeye başlayınca zaman hiç geçmiyor. Hele döngü uzunsa daha da berbat. Çok isterdim 28 günde bir düzenli döngülerim olsun ne büyük nimetmiş ben sadece doğum kontrol hapı kullanınca o şekilde oluyorum yoksa ilk regl olduğumdan beri hep böyle

O zaman sen hsg yi bir cektir çıksın aradan. Ondan sonrasina dr bakar bir yol cizer canim senin icin

Canim iste ilk yumurtlama.arti 14 diyeceksin sayip test günün belli olacak. Bazi aylar daha fazla bile yumurtlama oluyor. Benim gittigim dr 10 tane bile yumurta atabilir.bazen vucut demisti. Onu kafana takma bence

Yaa üzülme kuzum bak bu işler düzenli olmakla olsaydı aylardır olurdum gebe. Mevlam nasip edince orada dursun düzen mğzen hak getire. Bu karamsarlıgd düşme. Umutsuzluk yok. Sabrın sonu selamet tür bu bekleyişin sonu bebiş olacak elbette. O mis koku için beklemeye degmez mi. Bazen bazı sınavlar veririz bu da onlardan biri diye düşün. Olur mu avukat hanım

Canim iste ilk yumurtlama.arti 14 diyeceksin sayip test günün belli olacak. Bazi aylar daha fazla bile yumurtlama oluyor. Benim gittigim dr 10 tane bile yumurta atabilir.bazen vucut demisti. Onu kafana takma bence
Kuzum aklıma ne geldi yaa ben bir kere de sağdan yumurtlaadım. Adet bittiği gibi 10. Gün sonra 14de bidsha soldan. Yaz sonuydu. Ama 2. Yumurtaya göre adet oldum. Bu arada ilk yumurtadan eminim (%99) sana ilk yumurta dökulur mevzusunu Dr mu dedi eger o dedyse peşine düşmicem.

Gece gece aklıma ne takıldı .. ben sadece 1 kez yumurtladysam bu benm hormon testimi kalıcı etkiler mi adet olunca kızlar. Hayıt da içtim keske ıcmeseydım orjınal sonuclarmı görürdüm bu ay

Gece gece aklıma ne takıldı .. ben sadece 1 kez yumurtladysam bu benm hormon testimi kalıcı etkiler mi adet olunca kızlar. Hayıt da içtim keske ıcmeseydım orjınal sonuclarmı görürdüm bu ay
Evet ben de onu düşünüyorum acaba takviyeye başlamadan mı test yaptırsaydım diye.

Evet kuzucum haklısın. Sadece gebelik için değil normalde de sıkıntı yapıyor döngünün uzun olması ve pcos maalesef sağ olasın desteğin için

Benim dün çatlamaya göre 3 Mart artı 14.. 17 Mart regl. Peki iki kere yumurtlama da ikinci yumurtlama mı dökülüyor acaba onu bilen var mı ya
Kuzum kendi orjinal döngünü baz al. Yumurta dökülmez rahim içi doku dökülür. Regl süresinin bilimsel açıdan uzamaması lazım.

Kızlar benim regl baslamadi hala lekelenme geliyo yumurtlamadan sonra lh testini birakmadim ve hergun koyulasiyo resimde en ustteki bu sabah yaptigim ortadaki dun aksam alttaki onceki gun gebelik olabilir mi ya

Eklentiler

• 17411505768397672164300895444691.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Canim ben aşılama yaptirdigim dönemde aktif yumurtam icin catlatma ignesi kullandigimda dr geriden gelen yumurtan var bir kac güne catlar asilamadan sonra devam et birliktelige diyordu. Ve ben ilk yumurtama verdigi catlatma ignesinden sonra artı 14 ile regl oluyordum. O nedenle diyorum sana da canim.
Ama sen soyledigin gibi 2.yumurtana gore olduysan onu bilemiyorum kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…