Canim sende pcos var miydi unuttum.Kızlar benim regl baslamadi hala lekelenme geliyo yumurtlamadan sonra lh testini birakmadim ve hergun koyulasiyo resimde en ustteki bu sabah yaptigim ortadaki dun aksam alttaki onceki gun gebelik olabilir mi ya
Pcos yok canımCanim sende pcos var miydi unuttum.
Koyulasmasi gebelige isaret olabilir bu arada
Pazar gunu canımBilmiyorum ama inşallah yanıltmaz ne zaman regl olmanız gerekiyor.
Hamile olabilirsiniz yumurtlamanız geç olmadıysaPazar gunu canım
Ya inşallah fundacim sende aynı sekilde hepimiz bebeklerimize biran once kavusuruzHamile olabilirsiniz yumurtlamanız geç olmadıysa
Yumurtam catladi ayin 22 sinde canimHamile olabilirsiniz yumurtlamanız geç olmadıysa
Amin inşallahYa inşallah fundacim sende aynı sekilde hepimiz bebeklerimize biran once kavusuruz
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ben korkuyorum negatif çıkar diyeYumurtam catladi ayin 22 sinde canim
Regle kadar beklesem mi diyodum ama sanirim aksam vericemNe zaman kan vermeyi düşünüyorsun ben korkuyorum negatif çıkar diye
İki gündür yapıyorumYumurtam catladi ayin 22 sinde canim
Yaa hadi inşallah verirsin güzel haberlerRegle kadar beklesem mi diyodum ama sanirim aksam vericem
Aslında biraz daha beklesem mi bilmiyorum lekelenmemin kesilmesinide bekleyebilirim bilmiyorum canım sen ne zaman yapicaksinYaa hadi inşallah verirsin güzel haberler
Bende hiç bilmiyorum oruç tutuyorum diyorum varsa zararı olur mu bi yandan gitmek istemiyorum korkuyorum kararsızımAslında biraz daha beklesem mi bilmiyorum lekelenmemin kesilmesinide bekleyebilirim bilmiyorum canım sen ne zaman yapicaksin
Lekelenme kahverengi ya da pembemsi miAslında biraz daha beklesem mi bilmiyorum lekelenmemin kesilmesinide bekleyebilirim bilmiyorum canım sen ne zaman yapicaksin
Ben tutmadım ya ne olur ne olmaz diye bide calisiyorum.Bende hiç bilmiyorum oruç tutuyorum diyorum varsa zararı olur mu bi yandan gitmek istemiyorum korkuyorum kararsızım
Doğru ozaman yarın gideyim bendeBen tutmadım ya ne olur ne olmaz diye bide calisiyorum.
Kesinlikle doğru stres hormon salınımını çok etkiliyor ben luteal fazımın kaç gün olduğunu öğrenmek için takip etmeye başlamıştım ama o bile insanı strese sokuyor bu aydan sonra bırakacağım muhtemelen. Hayırlı olsun bebeğin epey yüksekmiş hcgArkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
Benim de var 9 Mart tebrik ederim değerin oldukça yüksek çıkmış ama 4 gün olmasına rağmen çok enteresan Gelişmeleri yazın lütfen buraya tarihimiz aynı olunca merak ettim , inşallah sağlıkla ilerler .Arkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?