- 1 Kasım 2023
- 1.153
- 726
- 43
- 29
Çarşamba günü gidecem Allah'ın izniyleCanım sen ne zaman doktora gideceksin?
En doğrusu nedenini bilirsin için rahat ederyarın sabaha aldım randevu bakalım gidicem
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinÇarşamba günü gidecem Allah'ın izniyle
Ben şimdi bitirdim yasinimi Allah kabul eylesin hepiziede dualar ettim kızlar rabbim duysun sesimiziKizlar bugun birbirimize de dualar edelim. Hepiniz icin dua ediyorum sizlerin de duasına talibim.. Allahım saglikla kolaylikla hamile kalmayi saglikla bebeklerimizi dogurup büyütmeyi nasip ersin inşallah hepimizeisteyen herkese nasip olsun inşallah ennn kisa zamanda
Gerçekten başa bela bir test şaka gibi yaBu nasıl bir test ya hamilelik şakası yapmak isteyenler direkt artımed alsın@kelebek-3 canım sen baska test almalısın bak
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşaallah güzel sonuçlar alırsınız ertesi günü çıkmıştı bizim sonuç çok beklemz çıkar hemenKızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
Ben yayimKızlar bakalım tutacak olan var mı içimizdeinsaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
İnşallah baya heyecan ve gerginlik varHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Sakin ol ve tadını çıkar herşey çok güzel olacak canım☺ bebeği de kendini de strese sokma lütfenİnşallah baya heyecan ve gerginlik var
Ederim tabiSakin ol ve tadını çıkar herşey çok güzel olacak canım☺ bebeği de kendini de strese sokma lütfen
Bana da dua et olur mu?
İnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...Hakkinda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alirsin
Bende 2.ci cocuğa hemen hamile kalacsğım sanıyordum. Malesef olmuyor. Test yaptıracağım regl olmayı bekliyorum.Şaşmayan regl şaştı cok kafaya taktım sanırım.İnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...
Canım regl degl yumurtlaman gecıkıyordu3 cunku yumurtlama gecıkmese regl olursun. Neden gec yumurtluyorsun acaba. Hormonlarını baktır bence de. Ben kızıma hamıle kalmadan testere dişli aslan pençesi yaptım düzelsin dye hormonlarım. Cok gec yumurtlamıstım son 2 ayında. O ay gebe kaldımBende 2.ci cocuğa hemen hamile kalacsğım sanıyordum. Malesef olmuyor. Test yaptıracağım regl olmayı bekliyorum.Şaşmayan regl şaştı cok kafaya taktım sanırım.
Arkadaşlar ben görünmez miyimKızlar sat:27 ocak Bat 24 şubat bugün ekstra bir yorgunluğum var gözümü açamıyorum. Belimde ve kasıklarımda adet sancısı oluyor ara ara. İdrar yolu enfeksiyonu varmış dün başka bir sorun için doktora gittim. Bu uyumadan önce suya katılıp içilen idrar yolu enfeksiyonu için olan toz dan verdi. Eğer hamielysem bişey olur mu ? Yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün önceyi değerlendirdim 8 aydır bekliyorum
Hiç bilmiyorum canım keşke ilacı yazan doktora bir sorsaydım en iyi o bilirArkadaşlar ben görünmez miyim
İnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...
Herşeyin vakti ve zamanı vardır rabbimin vardır bir bildiği sen yapılması gerekeni yap baktırın bı Allah'ın izniyle bişey yoktur en kısa zamanda rabbim hayırlı saglikli evlat nasip eylesinİnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?