• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kizlar bugun birbirimize de dualar edelim. Hepiniz icin dua ediyorum sizlerin de duasına talibim.. Allahım saglikla kolaylikla hamile kalmayi saglikla bebeklerimizi dogurup büyütmeyi nasip ersin inşallah hepimize 🙏 isteyen herkese nasip olsun inşallah ennn kisa zamanda 🙏💗
Ben şimdi bitirdim yasinimi Allah kabul eylesin hepiziede dualar ettim kızlar rabbim duysun sesimizi🤲🌹

Kızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşaallah güzel sonuçlar alırsınız ertesi günü çıkmıştı bizim sonuç çok beklemz çıkar hemen

Kızlar sat:27 ocak Bat 24 şubat bugün ekstra bir yorgunluğum var gözümü açamıyorum. Belimde ve kasıklarımda adet sancısı oluyor ara ara. İdrar yolu enfeksiyonu varmış dün başka bir sorun için doktora gittim. Bu uyumadan önce suya katılıp içilen idrar yolu enfeksiyonu için olan toz dan verdi. Eğer hamielysem bişey olur mu ? Yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün önceyi değerlendirdim 8 aydır bekliyorum

Hakkinda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alirsin 🙏
İnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...

İnşallah hepimiz ben artık beklenti veya üzülmeyi de geçtim bir sorunvarsa bilmek istiyorum çünkü 2. Çocugum hemen olacak kafasındaydım şaşkınlıgımı dizginleyemiyorum. sonucları bileyim birşey yok olursa sonuc ikimizde de . Diyeceğim ki içi cok rahat tevekküle devam. Niye olmadı olmuyor diyoruz aslında cevap çok açık. ALLAH YAZMIYOR HENÜZ...
Bende 2.ci cocuğa hemen hamile kalacsğım sanıyordum. Malesef olmuyor. Test yaptıracağım regl olmayı bekliyorum.Şaşmayan regl şaştı cok kafaya taktım sanırım.

Bende 2.ci cocuğa hemen hamile kalacsğım sanıyordum. Malesef olmuyor. Test yaptıracağım regl olmayı bekliyorum.Şaşmayan regl şaştı cok kafaya taktım sanırım.
Canım regl degl yumurtlaman gecıkıyordu3 cunku yumurtlama gecıkmese regl olursun. Neden gec yumurtluyorsun acaba. Hormonlarını baktır bence de. Ben kızıma hamıle kalmadan testere dişli aslan pençesi yaptım düzelsin dye hormonlarım. Cok gec yumurtlamıstım son 2 ayında. O ay gebe kaldım😂 yıne yapasım var ama duzenlym zten dye pek bilemedm

Kızlar sat:27 ocak Bat 24 şubat bugün ekstra bir yorgunluğum var gözümü açamıyorum. Belimde ve kasıklarımda adet sancısı oluyor ara ara. İdrar yolu enfeksiyonu varmış dün başka bir sorun için doktora gittim. Bu uyumadan önce suya katılıp içilen idrar yolu enfeksiyonu için olan toz dan verdi. Eğer hamielysem bişey olur mu ? Yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün önceyi değerlendirdim 8 aydır bekliyorum
Arkadaşlar ben görünmez miyim 🤣

Herşeyin vakti ve zamanı vardır rabbimin vardır bir bildiği sen yapılması gerekeni yap baktırın bı Allah'ın izniyle bişey yoktur en kısa zamanda rabbim hayırlı saglikli evlat nasip eylesin

Back
X