2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıcakla olsun Hepimizin yani böyle değildim hiç bugün akşam oldu ne olduysa Allah hayırlara çıkarsın inşallah hepimizi
Çünkü bazen gercekten pilimiz bitiyor. Yoruluyor içimizdeki o sürekli isteyerek bekleyen insan. Bebegimiz Olsun Allahım nolur yaaa derken buluyorum kendimi ben bazen.. insanız... bazende dökülürüz ya ... öyle anlar oluyor.. amin canim Allahım saglikla kolaylikla nasip etsin hamileligimizi

Hayır bi de benim sinirimi bozan koca faktörleri çok rahat takılıyor benim ki iyice deliriyorum

İnşallah bebiş vardır da gelmez kırmızılar

Keşke olabilsek valla olsak ilk aydan hamile kalırız
Zaten öyle vallahi benim bir tanidigim vardi da israrla kocasi bende bir sıkıntı yok gitmem dr.a sende stresi birak yeter gitme dr.a diyordu. Kadin ısrarla gidiyordu falan. En son aman bee kocam gitmiyo bende gitmicem dedi 2.ayina hamile kaldi sonra peşinden bidaha dogurdu
Yani bize de lazim relax olmakkk

Vallahi bacaklar havada yatmaktan kış günü insanin totosu beli üşüyor Allahım tez vakitte nasip etsin bebisleri insallah yaa
Aminnnn canım aminnnn
Şuan tek umudum ateşim 36.7 ve baş ağrısı yaşıyorum kaç gündür..
Ama o sarı renkli akıntı ümidimi kırdı

Canim gebelik başlangıcında da oluyor sarı akıntı dur bakalim. Yarin yapacaksin dimi testini
Nette baktım gebellikle ilgisi yok diyor ama anlamadım ki var mı yaşayan gerçekten? Enfeksiyon olabilir diyor ama yanma kaşıntı yok hiç
Cesaretimi toplarsam yarın yapacağım ama eşimde evde yıllık izinde nasıl yapsam bilmeden

Ben yaşamıştım canim. Ondan dedim zaten.
Canim bence esine de şüphenden bahset test alip yap.
Veya soylemek istemiyorsan eczane yakinsa market bakkal komsu birseyi bahane et git al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…