Çünkü bazen gercekten pilimiz bitiyor. Yoruluyor içimizdeki o sürekli isteyerek bekleyen insan. Bebegimiz Olsun Allahım nolur yaaa derken buluyorum kendimi ben bazen.. insanız... bazende dökülürüz ya ... öyle anlar oluyor.. amin canim Allahım saglikla kolaylikla nasip etsin hamileligimiziAmin inşallah allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıcakla olsun Hepimizin yani böyle değildim hiç bugün akşam oldu ne olduysa Allah hayırlara çıkarsın inşallah hepimizi
Hayır bi de benim sinirimi bozan koca faktörleri çok rahat takılıyor benim ki iyice deliriyorumÇünkü bazen gercekten pilimiz bitiyor. Yoruluyor içimizdeki o sürekli isteyerek bekleyen insan. Bebegimiz Olsun Allahım nolur yaaa derken buluyorum kendimi ben bazen.. insanız... bazende dökülürüz ya ... öyle anlar oluyor.. amin canim Allahım saglikla kolaylikla nasip etsin hamileligimizi
Erkekler genel olarak biraz daha rahatlar bazi konularda. Cok takılma buna. Hatta bizler de onlar gibi olsak belki olacak bu isHayır bi de benim sinirimi bozan koca faktörleri çok rahat takılıyor benim ki iyice deliriyorum
Offf sorma eşim bugün bana kız sen hamile misin komedi filmine ağlıyosun dedi. Yoo ne alaka dedim. Günümün geçtiğini bilmiyor ümitlenmesin diye söylemedim. Çok açık sarı akıntı geldi sanırım adet olucamSaçma sapan herşeye ağlar oldum bende Bencede sinirlemiz laçka oldu artık
Ben yokum burcun oğlakCanim burçlarla ilgili olan konumuz bu
Keşke olabilsek valla olsak ilk aydan hamile kalırızErkekler genel olarak biraz daha rahatlar bazi konularda. Cok takılma buna. Hatta bizler de onlar gibi olsak belki olacak bu is
İnşallah bebiş vardır da gelmez kırmızılarOfff sorma eşim bugün bana kız sen hamile misin komedi filmine ağlıyosun dedi. Yoo ne alaka dedim. Günümün geçtiğini bilmiyor ümitlenmesin diye söylemedim. Çok açık sarı akıntı geldi sanırım adet olucam
İnşallah ya hepimize nasip etsin Rabbimİnşallah bebiş vardır da gelmez kırmızılar
Kurtarır tabi kiBen yokum burcun oğlakama sanırım yükselenim balık kurtarır mı
Zaten öyle vallahiKeşke olabilsek valla olsak ilk aydan hamile kalırız
Yaradana sığınıyorum ben tutsun diyeKurtarır tabi kiherkes doguracak bu sene her burç inşallah
Ay yaptiginiz ozel biseler var mi kızlar yaa. Bebis tutsun diye.
Vallahi bacaklar havada yatmaktan kış günü insanin totosu beli üşüyorYaradana sığınıyorum ben tutsun diye
Aminnnn canım aminnnnVallahi bacaklar havada yatmaktan kış günü insanin totosu beli üşüyorAllahım tez vakitte nasip etsin bebisleri insallah yaa
Canim gebelik başlangıcında da oluyor sarı akıntı dur bakalim. Yarin yapacaksin dimi testiniAminnnn canım aminnnn
Şuan tek umudum ateşim 36.7 ve baş ağrısı yaşıyorum kaç gündür..
Ama o sarı renkli akıntı ümidimi kırdı
Nette baktım gebellikle ilgisi yok diyor ama anlamadım kiCanim gebelik başlangıcında da oluyor sarı akıntı dur bakalim. Yarin yapacaksin dimi testini
Benim 3 gündür akşamları baş ağrım tutuyor. Alakası var mı kiAminnnn canım aminnnn
Şuan tek umudum ateşim 36.7 ve baş ağrısı yaşıyorum kaç gündür..
Ama o sarı renkli akıntı ümidimi kırdı
Bilmiyorum ki belirtiler arasında öyle yazıyorBenim 3 gündür akşamları baş ağrım tutuyor. Alakası var mı ki
Umarım bebişin etkisidirBilmiyorum ki belirtiler arasında öyle yazıyorbenim gece gündüz başımda baskı var gibi bir ağrı oluyor hiç yaşamazdım ilginç
İnşallahhhhhUmarım bebişin etkisidir
Ben yaşamıştım canim. Ondan dedim zaten.Nette baktım gebellikle ilgisi yok diyor ama anlamadım kivar mı yaşayan gerçekten? Enfeksiyon olabilir diyor ama yanma kaşıntı yok hiç
Cesaretimi toplarsam yarın yapacağım ama eşimde evde yıllık izinde nasıl yapsam bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?