2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canımm İnşallah hamileliktendir senin bu belirtilerinde Duamdasın sende diğer arkadaşlarımda .
Evet atlattım ama içim huzursuz bazı yerlerde 8 günlük gecikmeye göre değer düşük deniliyor .Ama benim adetten 4 gün öncesi bile 0.100 dü .Eğer gebeliğim olumluysa sanırım yumurtlama dönemi yaşadığım ilişkimden olmamış daha sonra olmuş veya geç döllenme dedikleri şeyle alakalı .O yüzden bugün duygusalım tam anlamıyla sevinemiyorum

Kızlar bu testleri peş peşe yaptım sizce bozuklar mı. Döngümün 27. Günü şüpheli ilişkinin de 14. Günü.

Eklentiler

• IMG_5122.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5118.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5123.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 51
Amin inşallah gebeyimdir adet ağrısı oluyor geçiyor
Hiç stres yapma canım kaçla başladığı değil artışı önemli bebeği de kendini de strese sokma benim ilk kızımda böyle düşüktü hatta 2. Ayında şakır şakır kırmızı kan gelmişti bacaklarımdan aktı düşün.. Ama eşi kapatmış rahim ağzını çok şükür şimdi 13 yasında benim boyumda yani ömrü varsa ne olursa olsun bişey olmuyor içini ferah tut

Test yaptım negatif çıktı üzüldüm açıkcası bu ay bir ümitlenmiştim adetim 2 gün gecikince .

İnşalllah canım hepimiz için kanda pozitif görmeyi diliyorum çok değişik stres hüzünlü bir süreç

Aldım erken gebelim mı mu diye sanırım bi test aldım çıkmadıama kaset testte yaptım yarım saat sonra çıktı

Yani iş yerindeyim direk idrar gelmesi gereken yerlere işedim damlatmadım. Controller bi garip o yüzden bozuk olabilir mi testler
Kaset teste de mi işedin Bence gerekenden çok daha fazla idrar gitmiştestlerin olup olmayacak yerlerine de. Şuan tabiiki de hatalılar

Kızlar bugün gene uzayan akıntı geldi kafayı yicem galiba ben neden geliyor bu ya anlamadım

Senin eşinden benimki gibi benimki erken erken diye darlıyor beni. Kaset testler bal gibi pozitif kan vereyim yok erken günüm yarın geçecek benim erken değil ama ikna olmuyor. Ne yapacaz biz sen bence git keseni gör ultrason resmini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…