Benimde aynı şekilde eğitim araştırma .Benimde 2 buçuK saat olduya bende kan testi verdim mesaj geldi sonuçlarınız çıktı diye ama e nabıza düşmedi eğitim araştırma hastanesiydi düşmeyecek mi acaba e nabıza baya da oldu ya 2bucuk saat falan
AminnnAmin canım inşallah ağzın bal yesinRabbim kimseyi bekletmesin inşallah
Amin canm inşallah senin düşükmüydü yüksekmiydi?Tedaviyle istenilen değere hemen geliniyor canım. İçin rahat olsun ve İnşallah Allah’ım dileyen isteyen herkesin kucağını bebeği ile doldursun
Canımm konu dışı ama uzun süredir yazdıklarını görüyorumm söz dua yerine geçer o yüzden yaşını bu kadar takıntı haline getirme bence. Neredeyse her mesajında bundan bahsediyorsun kendi kendine ket vurma, nacizaneDua et yeterli,1 gün geciktim ve ateşim 37 civarı ama umudum yok yaş 41 diye gerçi allahtan ümit kesilmez
Evet canım pcosum varPcosun var mi canim. Bugun bir dr. Pcos oldugunda gebelik testlerinde yalanci pozitifler cok görüyoruz diyordu.
2 saat olduysa cıkması lazımEvet acilden verdimm
sms geldi aslında hastaneden 1 saat sonra çıktı tahlil sonucunuz diye ama e nabıza düşmedi kızımda uyudugu için hastaneye de gidemedim tekrar sonuç öğrenmeye yaBenimde aynı şekilde eğitim araştırma .Benimde 2 buçuK saat oldu
Gözün aydın canımKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
yaa nasıl baktın hayırlı olsun canımmmmmKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Çok teşekkür ederim canımmGözün aydın canım
E nabıza her zaman geç düşüyor ben direk laborantan bakıyorum kaç gün geçikmrKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Çok teşekkür ederim canımmyaa nasıl baktın hayırlı olsun canımmmmm
Kac gunun gectı canımelim ayağım titriyor olumlu oluyor değil mi ama bu kadar gecikmeye göre düşük değil mi ,şuan karışık duygular içindeyim o
8 veya 9 gün gecikmem ama adetten 4 gün öncesinde sonucum negatifti sonradan mı olmuş acabaE nabıza her zaman geç düşüyor ben direk laborantan bakıyorum kaç gün geçikmr
Bu degerle bence gıtme canım kucuk daha.Ikı gun sonra testını tekrarla yukselırse takıp edıp gıdersınÇok teşekkür ederim canımmyarın ilk işim doktora gitmek olacak inşallah kimyasal veya dış gebelik değildir .
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım şeninde hakkında gerçekten hayırlısı olsun rahat olmak en güzeliAmin canım ben hiç üzülmedim İNAN gram üzulmedim bu ay. Farkındaysan da belirtiye inanmadıgım ıcın trıbe girmedim hıcah Rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma versin hemen bu ay tabi bana da olsa olur ama artık 2 şehir arası tükendiğimi hissediyorum. Belki de bu yüzden henuz kaderimde yok. Belki de evime dönünce olacaktır. Tamamen. İr teslimiyet içerisindeyim.
Geç yumurtladın o zman8 veya 9 gün gecikmem ama adetten 4 gün öncesinde sonucum negatifti sonradan mı olmuş acaba
8 veya 9 gün canım ama battan 4 gün önce negatiftiKac gunun gectı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?