Merhaba canım awox kuruma çıkarmadı bende. 2 ay önce aldım 5 li o ay kullandım. Bu ay 3 tane var elimde. Onlardan yaparm diyorum ben de. Ama benm bu ay göğüslerm indi yumurtlama olunca ne olacakbakalm. 15 gun once ishal oldum. Herhalde vucuttakı su gitti gogsüm kuçüldü saka gb. Yumurtlama olunca umarm büyür yine tam ıstedgm kıvama gelmıstı negüzelDaha önce prodoctor ve softec marka kullanmıştım ikisinden de pek memnun kalmadım hem kuruma çizgisi çıkardılar hem de bazılarında yatay çizgi çıkıyordu. Awoxu forumdan gördüm kullanıp memnun kalanlar vardı ben de ilk defa deneyeceğim. İnternetten satın almıştım canım. Bizim burdaki eczanelerde malum belalı artimed testimiz var
Tabi kuzum ayri evin olmasi guzel biseyKuzum evimiz var diye kıra vermez asla. Yazları da buradayız 3 ay karne günü hop gelıyor . Bir de kendi yasadgm yer gibisi yok cennet gibi. Bide Burda herşeyimiz ıgnemızı bile götürmedik. Orada kıra veriyoruz o bile insana koyuyor evi varken baska eve ödemek. Aslında mutluyum sadece kuru kalabalık cok bazenama bana kv geldi ya kaldı fln. Ay ne zormus. Yakınken kalma durumu yok. Ben aaltlı üstlü oturmanın kıymetinş anladım. Uzaktan rhaatmıs kımse gelip kalmıyor evinde
Bilmiyorum ki yeni aldim dereceyi dil altindan ölctugum icinmi dusuk cikti kiKız 35 neee. Çok az derecen mi skıntı
Hahahahah kız olamaz diş altı herzman dhaa coktur. Bence eşinde test et. Normal insan ısısı yumurtlamada bile sabahları mın 35.5 olsun hadı 35 neeBilmiyorum ki yeni aldim dereceyi dil altindan ölctugum icinmi dusuk cikti ki
Ayy o zmn hangi cikan dereceyi esas alcaz kol altimi dil altimiAsıl dil altı diyorlar ama benm ikisi de paralel değişiyor mesela bu sabah koll altım 35.7 cktı dil altı 36.2.. dün 36.5 cktı bugun düştü belli ki pikim yakın. Döngu 11 ya bole siddetli agrı istiyorum lh yapmak ıcın malum 2 test kaldı bdha da almam dogru zmanda yapayım
Dur bida ölcüyümHahahahah kız olamaz diş altı herzman dhaa coktur. Bence eşinde test et. Normal insan ısısı yumurtlamada bile sabahları mın 35.5 olsun hadı 35 nee
Tmm cnm saolBenim yengem kullanmıştı bı dönem sabah akşam iciyordu yumurtalıkları çatlamaya yardımcı oluyor çay gibi sanırım kaynatiyorsun sorarım yine kesin bilgi veririm cnm
Eltin bombaŞu anda 2 tane ev olması beni yoruyor henüz daha bugün evimde düzenleme olayı yapabildim Aslında buradaki yani İlk evimi çok özlüyorum hiç gidesim de yok ama oraya gidince de iyi ki geldim diyorum sessizlik akraba yok mis gibi yalnızlık. Güneydoğu'da seneye görevimiz bitince buraya kesin dönüş olunca kuzum yine curcunalı hayat beni bekleyecek hele yazın düşünemiyorum. Sizlere bir de danışmak istiyorum eltim bana iki gündür çok yakın davranıyor Yani şöyle bir şey var kızın tavırları çok net Ben sizin gibi değilim demeye çalışıyor yani çat çat her şeyi söylüyor kayınvalideme bile bu akşam büyük yengeye çık istersen dedi kandil için ısrarla istemiyorum dedi çıkmayacağım ben o kadını sevmedim de diye çatır çatır şaka gibi.. neyse kandil olduğu için evimde dinleniyorum şu an hatta yatağımı bile özlemişim gömüldüm kızımla dinleniyoruz sol bacağım aşırı uyuşuyor ağrıyor yumurtam pek olmak üzere mi acaba en son 8'de lavaboya girdim Çay çok içtim gece 1100'de test yapsam 3 saatlik idrarla olur mu acaba. Koca bardakla çay içtim bir sürü O çok etki eder mi yani 7 gibi içtim 11'e etkisi olur mu
Bende test yap olur 11de diycektimAllah aşkına gülsem mi ağlasam mı az önce kızlara ovülasyon testini yapsam mı dedim en son 8'de WC'ye girdim. 11.30'da girerim diye düşündüm resmen Şimdi lavaboya girdim yaptımöyle gitti ellerimi yıkarken aklıma geldi inanamıyorum ya O kadar uzağım Yani bu ay çocuk fikrinden kızlar siz düşünün ee ben ne yapayım şimdi ovulasyon testini sabah mı yapayım yani eva0108 eylulesma babylovee
Amin canim amiinn. Yaptir bakalim test sonucun kac cikacakDayanamayacagim sanırım. Yarın yaptiracagim sonucu yazarım size baya stresli beklemek ya Rabbım boş bekletmesin kimseyi 🕊
Dogru canim valla böyle durumlar oluyor gercekten. Bir kac tane konuda okumustum bende 20den sonra ovülasyon testlerinin pik gosterdigini falan. Dogrulugu var demek ki sende bi orneksin buna.Katılıyorum ben bu ay yumurta takibi yaptırdım mesela ayrıca ovulasyon testiylede takip ettim doktorum bir yumurtamın 19mm birininde 11 mm oldugunu söylemişti o gün ovu testim pik değildi ertesi günde değildi mesela sonra yumurta takibim yapılmadı iki gün sonra ovu testim pik oldu büyük ihtimal 20 mm geçtikten sonra pikleşti 2 gün sonrada silikleşti büyük ihtimal çatladı buda bana tecrübe oldu :)
Kesinlikle canım bende okumuştum doğruymuş demekkiDogru canim valla böyle durumlar oluyor gercekten. Bir kac tane konuda okumustum bende 20den sonra ovülasyon testlerinin pik gosterdigini falan. Dogrulugu var demek ki sende bi orneksin buna.
Epeydir siteye giremedim marka vermek yasak mı bilmiyorum ama arifoğlu ve eğriçayır en iyi markalardan kızlarKuzu nerden aldın bende eşimle bunu kullanıyorum da seninkini de merak ettim. Bu benimki ucuz o yüzden güven vermedi bana ya Eki Görüntüle 3540164
Ben yarın olucam Sabah 7 gibi yaparım bana iğne vurulan akşam ilişki yok sonraki akşam ilişki ve birer gün arayla dedi. Normalde iğne günü değil 3 gün üst üsteydi bu ay böyle dedi
Hayırlısı cnm bakim yarın ateşimden belli olur heraldeİnsallah dogru cikmiştr cnmbozuk saat bile arada dogruyu gosterr derler
Evet uyandın hiç kıpırdamadan dil altıntan ölç canım ölçerin tuşuna dokunsana bir cnm ayarı bozuktur belki 35 çıkması normal değil heleki gün içinde 36.8 lerde filan cıkması lazım hareketli oldugumuz için
Bakim cnm carsıya gidince artıkEczaneler bugun kapaliydi belki eczanede daha uygundr sen eczanyede sor kuzum
Ben 30 yasındayım 7yasında oğlum var 2.yi 2 aydır deniyorumKızlar kac yaşındasınız kaçıncı bebeğinizi istiyorsunuz
Allah aşkına gülsem mi ağlasam mı az önce kızlara ovülasyon testini yapsam mı dedim en son 8'de WC'ye girdim. 11.30'da girerim diye düşündüm resmen Şimdi lavaboya girdim yaptımöyle gitti ellerimi yıkarken aklıma geldi inanamıyorum ya O kadar uzağım Yani bu ay çocuk fikrinden kızlar siz düşünün ee ben ne yapayım şimdi ovulasyon testini sabah mı yapayım yani eva0108 eylulesma babylovee
Ayy anlmadimki yaaHayırlısı cnm bakim yarın ateşimden belli olur heralde
Evet uyandın hiç kıpırdamadan dil altıntan ölç canım ölçerin tuşuna dokunsana bir cnm ayarı bozuktur belki 35 çıkması normal değil heleki gün içinde 36.8 lerde filan cıkması lazım hareketli oldugumuz için
Bakim cnm carsıya gidince artık
Ben 30 yasındayım 7yasında oğlum var 2.yi 2 aydır deniyorum
Sabah yapOluyor bazen öyle yarın yap bugün süphen yoksa cnm kaçıncı gündesin
Allahm şaka gibi 11 sanıyorum evaaa ben 12ymiş bebiişim.Oluyor bazen öyle yarın yap bugün süphen yoksa cnm kaçıncı gündesin
Allahım nasip etsin inşallah kızKızlar bir şey diycem eşim günümün geçtiğini testlerimi ilacımı falan bilmez bugün durduk yere gelip şey dedi sen hamile misin? Niyeyse çok hoşuma gitti bu tesafüf mü denir ne denirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?