2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

CAnım bence sen bir an önce kadın doğumdan randevu al. Bu kadar geciktiği olur muydu hiç
Pcosum var canım büyük ihtimal o sebeple gecikiyor. Geç ovulasyon görmüşümdür. Bu kadar uzamamıştı ama normalde de 30-35gün sürer. Belirtime bakarsam 29 ocakta çatlama görmüş olabilirim çünkü o zaman meme ucu hassasiyeti başlamıştı

Isın nasıl test yaptınmı Evanora
Kızlar ısım düştü 36.4 yine çok yoğun bir gün anca yazabildimgece test yaptım ben ama emin olamadm adet agrılarm var kaanamam her an baslocak belli.bidaha asla laboquıck almıcam malum net cızgı oldu resmen alırsam awox Daydi

Eklentiler

• IMG_20250212_004318.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu şimdi attığın awox mu kuzuuuu

Evet canım akıntım başladı. Zaten doktorda geçen hafta demişti 11-12 Şubat gibi yumurta 20-22 mm olacak diye. İnş tuttururum

Hayır olmadım henüz 41. Gün
Canım yazın benimde bir 60 gün gelmemişti regli. Hcg de düşmüştü falan. Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için regli olamıyormuşum. Şimdi ilaçla düşürdük. O yüzden fazla gecikmeden hormonlarına baktır canım kadın doğumdan.

Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız

kızlar selam geçen ay 15 ocakta regli oldum ilk 26sında uzayan parlak bir akıntı geldi yumurtladığımda geliyor diye o gün yumurtladım sandım ama sonrasında hep 2 3 gün arayla gelmeye devam etti o akıntı bugün gene geldi sürekli parlak şeffaf uzayan akıntı geliyor var mı bunu yaşayan normalde yumurtlamada geliyor sadece diye biliyordum ve aşırı belim ağrıyor ilginç şekilde normalde doğru dürüst regli ağrısı bile yaşamam ben ama

Yumurtlama döneminde olduğumuzun başka ne gibi
İşaretleri var şeffaf akıntı dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…