• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Al işte bu doktorlar yüzünden de sinir stres oluyoruz. Maalesef bütün dünyada doktor problemi var... birisi İngiltere'de 6 ay hamile kalamamış, en son aile hekimine gitmiş demiş ki hormon tahlili yaptırayım, zar zor tamam demişler yapmışlar. Sonra tahlil sonucunda sorun yok demişler. Daha sonra kendisi başka bir sebepten özel klinikteki kadın doğumcuya gitmiş. O da demiş problem yok, daha 1 sene denemen lazım. Demiş ki, hocam ne olur bir tahlil sonuçlarıma baksanız, rica ediyorum... resmen adamı ikna etmiş. Doktor mecbur bakmış ve birde ne görseler iyidir? Kadının prolaktin hormonu çok yüksek. Demiş sen böyle hamile kalamazsın. İlaç yazmış, kadın hemen bir sonraki ay hamile kalmış. Ama doktorları dinlese belki yıllarca kalamayacakmış, düşünsene...
Benim bu devlet hastanesindeki doktor da tahlil sonuçlarıma 0.3 saniye gözünün ucuyla baktı ya da bakmadı, sende sorun yok deyip yolladı. Halbuki estradiol seviyem 6 ay içinde 87-den 24-e düşmüş. Üstelik kan tahlillerimde düşük olanlar çıkmış. Hiç önemsemedi bile. Bakmadı ki. Hatta ilk geldiğimde dedi ki, sende muhtemelen bir sorun yok ama biz yine de için rahat etsin diye tahlilleri verelim hehehe. Halbuki beni tanımıyor bile.
Benimde Prolaktin 30 küsürdü ama geçen ay ilaç vermedi kistin atılsın dedi sonrasına bakalım dedi. Tabi bunu tüp bebek doktoru söyledi diğer doktorum kisti görmedi bile. Direk başından savdı.

Aslinda stresle beklemedim heyecanla bekledim hatta bugune kadar da icimde oyle bir umut vardi ki anlatamam yani. Pempe akinti görünce yıkıldım resmen. Dedigin gibi erkekler rahat yada diger insanlar rahat. Biz aklimiza getirsek bizim negatif oluyor. Valla cok üstümde yük hissediyorum... o kadar kalbim kırılıyor ki olmadıkça... ne hissedecegimi bile bilmiyorum 😔
Gerçekten aynı durumdaymışız ya kuzu evet beklentiye girmemiz bile bir stresmiş bende her ay umutlanıp bekliyorum nasipse olacak yaşımız genç daha çok şükür ya 🙏🏽❤️🫂🫂

Kızlar bu pazartesi kadın doğuma gittim çatlamış 2 yumurtan var değerlendir dedi. Bugün tekrardan ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce hala değerlendirmeli miyim?

Eklentiler

• IMG_20250312_184522.webp
    IMG_20250312_184522.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250312_184514.webp
    IMG_20250312_184514.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar bu pazartesi kadın doğuma gittim çatlamış 2 yumurtan var değerlendir dedi. Bugün tekrardan ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce hala değerlendirmeli miyim?
Ben de bunu merak ediyordum, çatlaması için tamamen silik mi olmasi gerekiyor diye demekki birazcık silikleşmesi yetiyor hatta pik görüntüde bile çatliyor demekki

Back
X