2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

eva0108 canm sen duphaston içicekmisin yumurtlama günlerimiz aynı sanırım?
Yok cnm buay hiç birşey yapmıycam folik asit ve demiri alıyorum sadece ve takip etmek istemiyorum ben artık adet günümü bekleyene kdar bakmak bile istemiyorum zaten gecikirsem 2 gün bekler test yaparım geçikmede olmassa zaten adet gelecek

İnşallah sağlıkla gelsin. Seninde pozitif testini görürüz inşallah dediğin belirtilerden başka belirtim yok benimde birde ara ara yoklayan bulantı var
İnşallah cnm doğru zamanda gelsin inşallah ben beklemeye razıyım sağlıklı hayırlı olsunlar yeterki normal artık HCG artikkca belirtilerin daha fazla olcak adet günün geçsin öyle ver bence kan testini hem tekrar tekrar vermenede gerek kalmaz

Birgün arayla ilişki yasarak takip hem ısı hem ovü daha iyi anlarsın sonraki aylarda ihtiyacın kalmayacak öğrendikten sonra cnm kaçıncı gündesin
Bugün 12. Gündeyim adetimin canım. Evet şuan öyle ilerliyoruz. Normalde 23,24,25. Günler yumurtlama oluyor değişiyor her ay. Aslan pençesi içiyorum ya acaba erken mi olacak yumurtlamam dedim belki haftasonuna doğru olur emin olamıyorum kaçırmamak adına ovü ısı öyle ilerliyorum

Arkadaşlar bir arkadaşımın bu hesabı olmadığı için bana sormamı istiyor bilen veya yaşayan cevaplayabilir mi.Göğüs ucundan başlayarak damarlanmaları var ve batına 4 gün var henüz .Ve bu ay ilk kez göğüs ucunda damarlanmalar balirginleşmeş .Gebelik belirtisi olabilir mi bu farklılık

Olabilr canim bazialrinda adet belirtisidr olabiliyormuş ama benim gogus ucum hafif rengi dönmüstü göğüs ucunda sivilce gbi seyler varsa hamiledir muhtemelen

Valla kuzum iyi diyeyim iyi olsun sirtim tutuldu bizim ev 5.katta asansorde yok kargom gelmisti mecbr asagi indim brz hizli indim eve grine kadar sancilandim nedense merdivenlerde o kadar dik ki anlatamam umarim bi sknti olmz sen nasilsin
Aman dikkat et canım bişey olmaz korkma bende beklemedeyim kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…