• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim ilk attiğin fotoda var bence ikinci çizgi o beklemiş halimi ayy hadi inşallah gebesindir🤗🤗ekim annelerinde hep gozum sizi ariyor özleniyorsunz hadii altin saci sacli kiza kardeş geliyo galiba🤗🧿
İlk olan beklemıs hali 2. Sıradakı 5.dk durdukça nwtleşti

İkincide tam göremedim kuzum belki fotoda gorunmez kac gun kalmisti regline senin🌸
Evet onda acaba da kaldım canım telefonum odaklamıyor flaşla görüyordum telefonda çıkmıyordu sonraki telefonda çıkmaya başladı netleşince yani Çarşamba maksimum Perşembe adetim

Gölge görüyorum canım keşke sabah yapsaymışsın
İlk fotoğrafta daha belli günlerdir laboquıck hiç böyle bir şey çıkarmadı şu anda şaşkınım bütün işin gücün kaldı kafam Karman çorman oldu 🤣

Sunsun9 Sunsun9 @babylovee eylulesma eylulesma @eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
canm bende ilkinde gördüm gölgeyi yarın sabah tekrar yap inşallah hamilesindir 🥹

Kızlar yarın regl günüm ama hiç bir belirtim yok kasık ağrım önceki günler vardı bugün hiç yok. Gögüslerde hassasiyet yok normalde regl öncesi hassasiyet olurdu. Sıfır regl belirtisi cok değişik.

Kızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_20250210_161305.webp
    IMG_20250210_161305.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 30
Back
X