Amin canim aminn inşallah Allahım o güzel pozitifleri nasip etsin hepimizeYaa evet kokusuz ve kaygan çok değişiktiinşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize
Evet vallahi her yerde felaketler var malesef.. ne kadar zor... herseyden onemlisi saglik gerisi gelir bir sekilde saglik yerinde olsun da..At ewet ya hastaneler berbat durumda gerçekten dünyanın hali hal deil Bi yer yanıyo deprem bölgesi ayrı hastalıktan kırılanlar rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin ne diyeyim benim eşim hep kapalı hem kalabalık ortamda çalışıyo insanlarla hep burun buruna ona diyorum dikkat et ewe getirme yoksa ben Bi yere fazla çıkan biri deilim ben almam kolay kolay ama olacağı warsa da önüne geçemiyosun gerçekten. Rabbim şifa wersin
Bende 18. Gündeyim iğnenin kan testi negatif hala regl olmadım iğne olmasam regl 24 ocakta iki üç gün daha durayım sökülmezse söktürücü kullancam artık bu ay iğne hormonlarımı baya etkiledi sanırım olacağım hiç yok olsaydım diğer aya hazırlık yapcam doktorla beraber bende ovulasyon kendim yapcam iğne wercek yine bu ayda sanırım 3 aylık Bi süreç dedi çünkü hayit otu falan alcam keten tohumu zerdeçal yoğurda katıp yicem yine bol bol havuç falan bakalım yine elimden geleni yapcam gerisi takdiri ilahi cnm
Ayy ne guzel senin suren azalmiş baya hadi hayirlisi hiç belirtin filan yok dimi benim yumurtlamadan sonraki donemde alt karnimda agri oluyor ara ara neden blmyrmŞuan itibari ile 4 günüm kaldı hayırlısı cnm
Hayirlisi canimMaalesef başka testim yok yarın kan vereceğim bakalım
Senin adet gunune kac gun kaldi canmHayırlısı olsun hakkımızda
Canim ovulasyon testi yapabilirsin bazen çok bi belirti olmayabiliyor yumurtlamada bu ay benim pek belirtm yoktu ama pozitif cikti mesela testte .Kızlar bu çatlamayı patlamayı nasıl anlıyonuz ben 2. Çocuk düşünüyorum inş tutar ilki hemen tutmuştu
Benim kuzenim hamile kaldı 4 aylık şu an onun kullandığı testler falan war ayrıca Bi kaç vitamin falan onları bana göndericek doktora sorup vitaminleri öyle kullancam teste de öyle yapcam bu ay takip ederim iğneyle zaten çatlıyo ama gününü tam bilirim en azından kafama takılan iğneden 10-14 gün sonra regl olmam lazımken hala olmamamEvet vallahi her yerde felaketler var malesef.. ne kadar zor... herseyden onemlisi saglik gerisi gelir bir sekilde saglik yerinde olsun da..
Kuzum bazen ilaclari kullandigin ay hic belirti vermeden birden regl geliyor. Seninki de öyle olur belki belli olmaz. Negatifse bie an evvel regl baslasin ki yeniden denemenin önünde engel olmasinAllahım hepimize kolaylikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah ovülasyon testi aldin mi
Beta hcg ilk once kanda çıkar sonra idrardaYarın kan vereceğim evet,belli olunca haberdar ederimtabi beta hcg yeterince yükseldiyse
Iyi canim hadi bakalm sana da sifa olsun vitaminlerBenim kuzenim hamile kaldı 4 aylık şu an onun kullandığı testler falan war ayrıca Bi kaç vitamin falan onları bana göndericek doktora sorup vitaminleri öyle kullancam teste de öyle yapcam bu ay takip ederim iğneyle zaten çatlıyo ama gününü tam bilirim en azından kafama takılan iğneden 10-14 gün sonra regl olmam lazımken hala olmamam
İçimden bu dengesizliğini sorasım geliyor bazen . Kız öbür ev uzak da aynı zamanda da asıl evim aynı bina. Bu Yazın 3 ay buradayım onunla şaka gibi. Seneye de görevimiz bitince temelli dönüş evime. Böyle asla elti olayı olmaz sanmıstım aramızda. Ablan gibi gör beni dedim yazın hep ama kız 180 derece döndü.Onu kaldır saçından tavana as net yani
şaka şaka nasıl dawranıyosa o şekilde dawran soranı sorarım arayanı ararım tavrından görmeyeli görme boşwer o yapsın Allaha hawale et sana kindar haset olanı o neylerse güzel eyler zaten eein uzak ayda yılda Bi görüyorsun boşwer güzgöz olmaya değmez..
Kan verdim bakalımBeta hcg ilk once kanda çıkar sonra idrardayani muhtemelen kanda gözükür.
Ben de verdim 1 saate çıkacak inşallahYarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen
Bende bugun doktora gitmek icin izin almistim. Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve bugun yumurtlama gunum ciktiBen de verdim 1 saate çıkacak inşallah
Bende bugun doktora gitmek icin izin almistim. Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve bugun yumurtlama gunum ciktiultrasonda yumurtalara bakiyolarmis hem ona baktirayim iyi denk geldi benim icinde.
6 kala canım bugün 7. Gün yumurlamanın 15 Ocak gecesi çatladı yarın yaparım artık dayanamıyorumAmin canim aminn inşallah Allahım o güzel pozitifleri nasip etsin hepimizesaglikla büyütelim bebeklerimizi.. ne zamana test yapcaktin canim
Benim sonucum çıktı ve negatif maalesef. Erken gebelik testlerine olan güvensizliğimde haklı çıktım. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek kiBen de verdim 1 saate çıkacak inşallah
duzenli oluyo iliski en son 21 inde olmustu bugun ve bir sonraki gunude degerlendiricemHarika,iyi haberler alırsınız umarım doktorunuzdan,yumurtlamadan önceki birkaç gün ve sonraki birkaç gün önemli
Bu pik değil yumurtlamanın kaçıncı günü bugünKızlar buda mı pikben bir ayda kac kez yumurtluyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?