Haklısın düzenlemek maksatlıysa tam tersi olması lazımdı . İnşallah gebeliktendir ikimizinde bu gecikmesi .Gecikme sürecinde hiç test yaptın mı pekiHayır yok ben ocak ayında aşılama yapmıştım olmadı sonrasında da normal basit kistler oluşmuştu doktorum onları atmak adına duphaston ilacını vermişti 15 gün sabah akşam kullandım acaba onun gecikmesi olabilir mi diye de düşünüyorum ama genel olarak o ilaç zaten düzenlemek maksatlı veriliyor iyice kafam karıştı arada derede kaldım şuan hiç ağrılarım da
Biraz önce dayanamadım yaptım negatif çıktı muhtemelen benim ilaç kaynaklı gecikme bünyeden bünyeye değişiyordur belki se etkisi inşallah sizinki gebelikle sonuçlanırHaklısın düzenlemek maksatlıysa tam tersi olması lazımdı . İnşallah gebeliktendir ikimizinde bu gecikmesi .Gecikme sürecinde hiç test yaptın mı peki
Kan testi mi yaptınız acabaBiraz önce dayanamadım yaptım negatif çıktı muhtemelen benim ilaç kaynaklı gecikme bünyeden bünyeye değişiyordur belki se etkisi inşallah sizinki gebelikle sonuçlanır
Yok idrar yaptımKan testi mi yaptınız acaba
Anladım inşallah gebelik vardır kanda da baktırın bence .Galiba bende regl oluyorumYok idrar yaptım
Amin Allah razı olsunİnşallah canım Rabb'im sizede nasip etsin inşallah
İnsan tedirgin oluyor rabbim hayırlı vakti bilir beklemekten dua etmekten başka seçeneğimiz yok inşallahAnladım inşallah gebelik vardır kanda da baktırın bence .Galiba bende regl oluyorum
Aynen öyle Allah en güzel zamanda doğru zamanda nasip edecektir .Çok yıpratıcı bir süreçmiş ama .her ay umutlanıp tekrar olmaması ..İnsan tedirgin oluyor rabbim hayırlı vakti bilir beklemekten dua etmekten başka seçeneğimiz yok inşallah
Yok canım yapmadım adet olurum herhalde..Test yaptın mı kuzum
Benim 12 şubat gibi kuzumYok canım yapmadım adet olurum herhalde..
Senin bat ne zaman?
En son ne zaman kan vermiştin?Benim 38. Gün oldu. Sizce ne yapsam regl söktürücü bir şeyler içsem mi? Adaçayı falan. Ne tavsiye edersiniz kızlar
Perşembe vermiştimEn son ne zaman kan vermiştin?
Ne saçma iş gerçekten neden asistanlar var hep. Tamam onlar da doktor ama uzman Dr lazım bence de. Şimdi bir daha nezaman canım randevun?Canım aynı hastane farklı asistanlar doktora hiç denk gelmedim hep asistan doktorlar baktı anlam veremeyince doktorları arıyorlar
Bence bekle pazartesi tekrar kan ver belki geç döllenmedir. Adaçayı falan içme sakın. Eğer yine negatif çıkarsa doktora git kuzumPerşembe vermiştim
Tamam canım sağ ol. Biraz daha bekleyeyim o zamanBence bekle pazartesi tekrar kan ver belki geç döllenmedir. Adaçayı falan içme sakın. Eğer yine negatif çıkarsa doktora git kuzum
Doktora gitmeden söktürücü kullanma derim ben kendi kafamıza göre birşeyler yapmak yarardan çok zarar da verebilir arkadaşım bebek isterken sağlığımızdan olmayalım. Hem belkide geç döllenme yaşıyorsunBenim 38. Gün oldu. Sizce ne yapsam regl söktürücü bir şeyler içsem mi? Adaçayı falan. Ne tavsiye edersiniz kızlar
Yarın sabah bi idrar testi dene bakalım kuzum o zamanYa da idrar testi yapıp ona göre kan veririm belki kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?