2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sagol canim benim amin amiii . Insallah Allahım nasip edecek bende sonsuz inaniyorum vardir bildigi rabbimin illa nasip olacaktir. Gözüm yolda bebegimi bekliyorum
Canim sende saglikla ilerleyip kavusursun bebegine inşallah hep pozitif ol aklina kötü seyler getirme.

Cok üzüldüm senin icin bende gercekten bak Allahım sabir ferahlik versin icine canik benim. Üzülme elbet nasip olacaktir... devlette dene kuzu maliyeti biraz daha düşer. Gitme sansin varsa.
Cok zor isler bende yaptirdim aşılama biliyorum.. binbir umutla bekliyor insan istedigine ulasamayinca da cok can sıkıcı üzücü süreç basliyor ne desem bos. Elbet nasip olacak Üzülme olur mu

Hay Allah yaa.. düşükten sonra ne olmus da acaba tüpün kapanmis. Benimde düşüğüm var. Dis gebelik falan miydi kaybın?
Bide enfeksiyonun sebep oldugunu okumustum evet. Dikkat etmek lazim. Bende gidip yeniden testbyaptircam en son enfeksiyon cikti bir daha vermedim test. Icim huzursuz oldu nette de cok karsima cikiyor bu aralar enfeksiyonla alakali sorunlar gidicem o nedenle.
Yine 5 6 bin iyi canim napalim caniniz sagolsun bebis gelsin de feda olsun

Yok canım dolu idi kese bebek 6. Haftada kalmış kese 10 haftalık olmuştu. Ben ilaçla düşük istedim. Ama düşünüyorum düşünüyorum ne sebep oldu bilmiyorum ama tek tüp yetermis gebeliğe.

Kesinlikle canım 5 6 bin ne ki yeter ki bebeklerimiz gelsin

Bu takviye yi aldım kullancam bakalım folic asit aldım B12 d3 tiroid glifor demir ilacı ovulasyon testi pazartesi de aktara gidip kocakarı ilaçları alacağım tüm tuşlara bastım bakalım bide yün çorap giyiyorum rahmi üşütmemek için birde kaya tuzunu ısıtıp üzerine oturacağım.

Rabbim iyi dileklerinin hepsini sanada yaşatsın bakalım artık yarın eşim gelsinde konuşucaz.. üzülmemekte elde değil işte bir kaç güne toparlanırım inşallah

Elimde olmadan bzen endişeleniyorum ağrim oluyor bazen keseyi gordum kalp atişini duymdm duysam içim birz daha ferhlar

Kuzum ben de senin gibiydim notlar beni kendime getrdı inan bana önümüzdeki ay daha rahat olacaksın Çünkü şunu da söyleyeyim sana şöyle de olmuyor maalesef ama geçen ay bu olmamış atıyorum baş dönmesi kesin hamileyim demek yani bak internete de yazarsan çıkıyor yani progesteron artınca yum. Somrası bir sürü belirti yapıyor hepsi ondan dolayı. Biz resmen kurbanlık koyun gibi saf gibi bekliyoruz yani yok öyle yok öyle ya bunu Doktorlar söylüyor erken gebelik belirtisi yok benim güvendiğim çoğu profesyonel doktor bunu savunuıyor.bu yüzden gebelik belirtisi yok lütfen kendinde bunu arama yerleşme kanaması ve gerçekten dokunamayacak kadar önemliyse uçı hassasiyetin olursa heveslen ben bu hatayı çok yaptım bu ay sıfır heves gittiğim için yanılmadım da ne dedi. Şu anda kaç tane arkadaşım hamile anlatamam her ay olan şeyler oldu diyorlar bana daha dün akşam konuştuk hatta hamile değilim demiş bir tanesi her ay test yapan arkadaşım O ay testi yapmıyor aynılarını yaşamış eşi demiş bir yap bakalım adet olacağı dün akşam bir yapıyor pozitif negatif bek lerken. Gerçekten dışarıdan bakınca insan sacmaladgnı anlıyor. Bu da herkes gebelik belirten bir şöyle böyle yazıyor ya Yani aslında belirtiyor hepsi Bir denk geliş defalarca söylüyorum arkadaşlarım üzülmesin diye bunu bana doktor söyledi çünkü. Ama gün sonunda yine Ben de aynıyım tabii bakma. Kızıma dönüp bakıyorum ondaki hamileliğimde gerçekten mi ocum acımaya başladı ama HCG hafif artmaya başlayınca. Minimum adeta bir iki gün kala belki tansiyon düşer meme ucu ağrır damarlanma olur ama biz 10 gün öncesinden 3 gün 5 gün öncesinden kendimizi eziyet ediyoruz bak benim vardığım kafeye varırsan İnan bana hiç umursamayacaksın

Hiç Duymadım

Canım tüplerine baktırdın mı bu önemli bir detay biliyorsun İlk çocuk oldu diye 2. Acık demek değil bnm son tüp kalıyor

Bu ay olmazsa zaten özelden devlete geçmeyi düşünüyorum orda güzel bi doktor bulabilirsem inşallah direk aşılama yapıyorlar mı kı

Elimde olmadan bzen endişeleniyorum ağrim oluyor bazen keseyi gordum kalp atişini duymdm duysam içim birz daha ferhlar
Canım endişe bende debvar 7 haftalık olmama rağmen bu bebek var bir yok dediler bir kalp atışı var bir yok dediler randevu ayın 19'na var yarın 8 haftalık oluyorum gidene kadar 9 haftalık bebeğim ne durumda bilmiyorum

Hiç dert etme Allahın izniyle inşallah güzel bir şekilde göreceksin iyi düşün iyi olsun

B ende senin gibi düşünüyorum. Belirtiler regl belirtisi ile aynı sadece adet gecikmesi o bile stres yapıldığı için gecikebiliyor yada bazı dış etkenlerden gecikme gösterebiliyor. Reglime 2 gün kaldı sadece kasık ağrım var hamile olduğumu düşünmüyorum nedense.

İşte böyle düşünme canımm belki de var net belirtisi olmadığı için ne cıkarsa bahtına misali test yapanlardan msn sen de öncesınde yoksa gecıkme mi bekliyorsun?

Bunu söyleyen hep aynı yer miydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…