Aynen canim tabiki yetişkin insanlar sonucta. Kendi tercihleri.Vala kimse istemedi kendileri istedi herkez mecburen sustu kendi hayatları kendi kararları bişey diyemiyoruz oyuzden herkez gereken konuşmayı yaptı hayırlısı bakalım
Çok sagol canimNe demek aklına takılan herşeyi sorabilirsin bana.Valla bulamayız doğru söylüyon. Bu yüzden seviyorum burayı. Burada yalnız olmadığımızı biliyorum.
İnşallah sağlıkla ilerlerleyen hamileliklerimiz olur
Şuan itibari ile 4 günüm kaldı hayırlısı cnmNasilsin canim regle 7gun kaldi benim geri sayimimiz başladi hayirlisi bakalm senin regle kac gun kaldieva0108
Test markası nedir pozitif görünüyor inşallah hamilesinizdir yarın tekrar yapın benceEki Görüntüle 3541462 bugün test yaptım Reglime 4 gün var ama çizgi çok silik çıktı,sizce durum nedir kızlar?
Çok silik ikinci çizgi varSonucunuz ne çıktı
PredictorTest markası nedir pozitif görünüyor inşallah hamilesinizdir yarın tekrar yapın bence
13 Ocak pik oldu 14 Ocak hafif silikleşme olmuştu ama gece hissetim ben cstladıgını 13 Ocak gecesi catladı 9 10 arası geçmiş oluyor emin olmamakla beraberO zaman seninde 8. Gün olmuyor mu canım
Büyük ihtimalle dogrudur hayırlı olsun kandada pozitif görürsünüz inşallahPredictor
Hadi bakalim gönder gelsinnnKızlar size bir dedikodu ile geldim beni dinlemeye hazır mısınız arada kaldığım bir konu var
Adetiniz mi gecikti kaç gün geciktiri benimde akıntım çoğaldı ve adet tarihim çok geçti hiç böyle olmazdıİnşallah canım birde çok afedersin iç çamaşırım siyah sürekli beyaz beyaz akıntı gelmiş dün. Pek böyle olmazdı bu zamanlarda ama herşeyi belirtiye yoruyor insan ister istemez
İnşallahBüyük ihtimalle dogrudur hayırlı olsun kandada pozitif görürsünüz inşallah
Nasıl hissettiniz?13 Ocak pik oldu 14 Ocak hafif silikleşme olmuştu ama gece hissetim ben cstladıgını 13 Ocak gecesi catladı 9 10 arası geçmiş oluyor emin olmamakla beraber
Aşırı sıcak basması terleme ağrı ve akıntıdan ertesi günde ateş ile teyidledimNasıl hissettiniz?
Anlat bakalım bekliyorumKızlar size bir dedikodu ile geldim beni dinlemeye hazır mısınız arada kaldığım bir konu var
Amin insAllah o güzel haberi yarın alırsın ve bize de umut olursunİnşallah gerçekten inanmak istiyorum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
sizin sat ne zamandı benimde 31 aralik bat 26 27 Ocak gibi hesaplamalarım bugün kaset test yaptım tek çizgi yanliş testmi aldık bilemedimNasıl hissettiniz?
Amin insAllah o güzel haberi yarın alırsın ve bize de umut olursunİnşallah gerçekten inanmak istiyorum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?