Kuzum bende idrar yolu enfeksiyonu icin ilaclarimi ictim bitirdim. Simdi bol su ve sıvı icmeye calisiyorum sık idrara çıkmak icin kurtulayim diye. Onun disinda son günlerde hep bi hastane acillerindeydik annem rahatsizlandi dün sabah 8den gece 2 ye kadar hastanedeydik cok zordu. 25 bin adım atmışım. Hala ayaklarim zonkluyor. Aman dikkat bu hastaliktan kaçın. İnfuleanza domuz gribi diyorlar herkes öksürüyor ortalik cok fena. Bende hasta olmamak icin direniyorumAmin canım amin amin sen nasıl oldun
Yaa benim de 26 Ocak bugün test yaptımAyyyy bende geldim bende sat 28 aralık bat 26 ocak
Ya sormaa ...Son otel yangını faciasından sonra insan herseyden korkar hale geldi artık valahi insanlar tatil yapmaya gitti neler yaşadılar Allah rahmet eylesin
Yaa demeee. Hem yeni gelin hemde sorunlu muAynen zaten biraz sorunluydu inşallah mutlu olurlar
Cnm inşallah biran önce kurtulursun bu hastalıktan en doğru kararı vermişşsin kendini topsrladıktsn sonra rabbim nasip ederse o sana gelecektir senin iyi olman önemli şuan rabbim hakkındakini hayırlı eylesin bizlerede inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah kendine iyi bak bizleride yokla sürekli
Benimde bat 1 Şubat ama bel ağrım var ara ara kasık ağrım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mıSiz cumartesi iğne olduysanız BAT zaten 1-2 şubat
Aynen cnm cok üzücü bir durumYa sormaa ...cok üzüldük yaa.. Allahım kimselere yasatmasin çok zor birsey Allah rahmet eylesin. Dedigin gibi otele de gitmeye korkuyor insan..
Yaa demeee. Hem yeni gelin hemde sorunlu mu
Kan sonucunuda paylaş bizimleÇok teşekkür ederim
Ay mutlu olsun herkes. Ilk kez duyuyorum gecen hafta küs bu hafta nikah büyük risk vallahi. Gerci akrabalik varsa birbirlerini belki idare ederler yada iyice kötü olur. Benim tanidigim akraba evlilikleri hep hüsran. Bunlarda cok yakinlarmis desene kuzenlerAynen cnm cok üzücü bir durum
İkiside sorunlu cnm 2.ci evlilikleri nişanlandıklarından beri bir küs bir gün barşlar en sonunda kıydılar nikahı gecen hafta ayrılmışlardı ikisinde bir tane cocugu var amca cocukşarı aynı zmanda ergen gibiler koca nsanlar malesef komik geliyor bana yeni gelin gibi süzülüyor Allah'ım ya
Olabilir bana artı med bu kadar pozitif göstermisti bir onceki ayda days doctor ayni sekilde ama ikisindede hamile degildimKızlar selam testlerime bakar mısınızz üstteki Artımed alttaki days doctor hamile miyim acaba yalancı pozitif olabilir mii
Catlama oldu mu onun agrisi olabilir miKızlar yumurtlamanın 6,7 . Günündeyim aşır aşırı gazım var ya bu bi belirti mi sizce yumurtlamadan beri vardıda şuan Nirvana yaptı resmen hafif de Kasık ağrım var
Evet 15 ocakta pikti yüksek ihtimalle gece çatladı canımCatlama oldu mu onun agrisi olabilir mi
Of işte bundan korkuyorumOlabilir bana artı med bu kadar pozitif göstermisti bir onceki ayda days doctor ayni sekilde ama ikisindede hamile degildimartı med 2.cizgi bariz belliydi. Başka marka alin bir dahaki sefere. Ve reglim gecikmisti.
İnşallah siz hamilesinizdirOf işte bundan korkuyorum
Canım farklı markalar ikisinin de yalancı pozitif çıkma ihtimali düşüktür bence var gibi duruyor en kısa zamanda kan ver biKızlar selam testlerime bakar mısınızz üstteki Artımed alttaki days doctor hamile miyim acaba yalancı pozitif olabilir mii
Sanmıyorum cnm bende 10.gündeyim bu günlerde bebek anca yerleşiyor hamilek belirtisi azda olsa HCG salgılanınca oluyor yedigin bişeylerden olmuştur henüz cok erkenKızlar yumurtlamanın 6,7 . Günündeyim aşır aşırı gazım var ya bu bi belirti mi sizce yumurtlamadan beri vardıda şuan Nirvana yaptı resmen hafif de Kasık ağrım var
Yarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfenCanım farklı markalar ikisinin de yalancı pozitif çıkma ihtimali düşüktür bence var gibi duruyor en kısa zamanda kan ver bi
Benimde 14 Ocak gecesi oldu çatlama birgün var aramızdaEvet 15 ocakta pikti yüksek ihtimalle gece çatladı canım
İnşallah dogrudur cnm gecikmende var ben yanlış çıkardığını düşünmüyorum inşallah yarın kandada pozitif haberi alırsınYarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen
İnşallah gerçekten inanmak istiyorum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah dogrudur cnm gecikmende var ben yanlış çıkardığını düşünmüyorum inşallah yarın kandada pozitif haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?