- 19 Mart 2015
- 690
- 392
- 103
- Konu Sahibi belmaberna
-
Benimde 5. Gün embriyosu 5. Günümde hafif kahverengi leke oldu günlük pedimde.Herkese selamlarbana da dün 5.gun embriyosu transfer edildi, ancak yaklaşık 1 saat önce kahve lekelenme oldu bozuk para kadar sonra kesildi, doktorun asistanina yazdım ama gormedi daha transferin 2.gunu lekelenme yaşayan var mıdır acaba
Rabbim hepimize nasip eder inşallah canımEvet farklı arkadasımda fitil hap ve iğne kullandı çok şükür hamıle şimdi de benım doktor sadece iğne verince bana tuhaf geldi
Canım 5. Gün embriyosu idrar verdin mi? Sonucunu kaçıncı gün öğrendin hayırlı olsun bu aradaBenimde 5. Gün embriyosu 5. Günümde hafif kahverengi leke oldu günlük pedimde.
Ben kan verdim idrara güvenemedim daha da bekleyemedim sonuc pozitif canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallahAynı günde transfer olmuşuz. Hayırlı olsun
Dün bende idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmak istemedim. Pazartesi kan vereceğimsizin kaç günlük embriyo transfer edildi.
Gözün aydın canım inşallah benim de sonucum pozitif çıkar değeriniz kaçHanımlar 16 ocakta transfer olmuştu bugün 25 ocak dayanamadim kan tahlili verdim sonuç pozitif Rabbım isteyen herkese versin inşallah
Tebrik ederimHanımlar 16 ocakta transfer olmuştu bugün 25 ocak dayanamadim kan tahlili verdim sonuç pozitif Rabbım isteyen herkese versin inşallah
Teşekkür ederim. 6.gün erken gebelik testi yaptım belirgin çıktı.7. Gün kanda 252 gördük.Canım 5. Gün embriyosu idrar verdin mi? Sonucunu kaçıncı gün öğrendin hayırlı olsun bu arada
70 doktorum aradı hayırlı olsun dediGözün aydın canım inşallah benim de sonucum pozitif çıkar değeriniz kaç
Çıktı
Kese gördünüz müDün pozitifi gördüm çok şükür betahgc 473 çıktı
Sağlıkla devam etsinKızlar benim de bugün transferle beraber 9. Günüm 115. Çıktı. İnşallah güzelce artaray bir gebelik takvimi ekleyim modum artsın
Haber veeerTebrik ederimsağlıkla ilerlesin inşallah. Ben de şimdi gidiyorum kan vermeye. 17 ocakta olmuştu transfer.
Ayy canım hayırlı olsun çok sevindim yaş kaçtı seninKızlar benim de bugün transferle beraber 9. Günüm 115. Çıktı. İnşallah güzelce artaray bir gebelik takvimi ekleyim modum artsın
Canım benimde öyle tek bir tane Prulutex iğne günde 4 fitil ve sabah akşam duphaston kullanıyorum korkuyorum progestan az olur diyeEvet farklı arkadasımda fitil hap ve iğne kullandı çok şükür hamıle şimdi de benım doktor sadece iğne verince bana tuhaf geldi
Canım kaç tane transfer edilmişti. Ay benim de çarşamba transfer heyecanlandım bir an önce gelseTeşekkür ederim. 6.gün erken gebelik testi yaptım belirgin çıktı.7. Gün kanda 252 gördük.
Canım kaçıncı gün embriyosu idi bir de kaç tane transfer ettilerKızlar benim de bugün transferle beraber 9. Günüm 115. Çıktı. İnşallah güzelce artaray bir gebelik takvimi ekleyim modum artsın
Canım ben 38 yaşındayım. Yaşımı ve kilomu çok taktım bu tedavide inşallah sağlıklı ilerlesin diyeyim. 5aa iki embriyo transfer edilmişti. İnşallah senin de çok güzel geçer transferin sonrası da sağlıkla devam eder.Canım kaçıncı gün embriyosu idi bir de kaç tane transfer ettilerben de heyecan yaptık şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?