Sezaryen olunca 38'i çok geçmiyorlar galiba de mi? Benim bebek 23 Aralıkta 38 haftalık olacak tam. 21 22 Aralıkta benim için önemli bir sınav var muhtemelen. Bebekle girebilir miyim çok şüphe ettim şu an.Alır bence.hatta bana tam 38de alalım çok dayanamazsan dedi.28 Aralık olunca dedim bı kaç gün daha sabrederim anı bı durum olmazsa dedim bakalım.eger 2 Ocak beklersek kizcemle 58gunumuz kalmış oluyor hayırlısıyla
Ben de poşetle uyuyorum. Çok yüksek yastıkta da yatsam reflü uyku falan dinlemiyor bir anda kusmam geliyor lavaboya yetişmem çok zor. Sırtım zaten felaket, geceleri uyuyamıyorum. Bu akşam bebek kesin büyümüş yine çünkü eskisinden büyük tekmeler attı. Bir günde göbek deliğim dışarı çıktı, en sevmediğim görüntü, dün böyle değildi. Tuvalet ihtiyacım sizin kadar değil henüz. Ama o da başlarsa yakında etrafımdaki herkese beni kurtar diye daha çok bağırırım. Bazen o kadar bunalıyorum ki doğurmak istiyorum ama zamanını beklesin tabiKızlar tuvalete yatak kurmama az kaldıYatağa geri gelip yatmadan tekrar tuvalete gidiyorum bir suredir böyle sizde durumlar nasıl
Reflü de çok fena oluyor bir ara yaşadım ama çok şükür o geçti.Göbek deliğim düzleşmişti ama şimdi garip duruyor tam dışarı da çıkmadı değişik.Uyuyana kadar en az 5 kere gidiyorum gece uykudan kalkıp yine gidiyorum.Dışarıdaysam tuvalete yakın olmak zorundayım.Başta enfeksiyon var sandım korktum ama tahlillerim temiz.Doktor bu zamanlar olabilir diyor.Hamilelik gerçekten çok zor yaşamadığım bir şey yaşasam çok korkuyorum vajinamın sol taraflarında ağrım oluyor yürürken bazen daha da acıyor çatı ağrısı mı bu bilmiyorum doktor buna da normal dedi.Sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize huzur bulalımBen de poşetle uyuyorum. Çok yüksek yastıkta da yatsam reflü uyku falan dinlemiyor bir anda kusmam geliyor lavaboya yetişmem çok zor. Sırtım zaten felaket, geceleri uyuyamıyorum. Bu akşam bebek kesin büyümüş yine çünkü eskisinden büyük tekmeler attı. Bir günde göbek deliğim dışarı çıktı, en sevmediğim görüntü, dün böyle değildi. Tuvalet ihtiyacım sizin kadar değil henüz. Ama o da başlarsa yakında etrafımdaki herkese beni kurtar diye daha çok bağırırım. Bazen o kadar bunalıyorum ki doğurmak istiyorum ama zamanını beklesin tabiÇok zor bir şeymiş hamilelik.
Bende miğde yanması yüzünden çift yastıkla uyudum bir süre horlamaya başlamışımBen de poşetle uyuyorum. Çok yüksek yastıkta da yatsam reflü uyku falan dinlemiyor bir anda kusmam geliyor lavaboya yetişmem çok zor. Sırtım zaten felaket, geceleri uyuyamıyorum. Bu akşam bebek kesin büyümüş yine çünkü eskisinden büyük tekmeler attı. Bir günde göbek deliğim dışarı çıktı, en sevmediğim görüntü, dün böyle değildi. Tuvalet ihtiyacım sizin kadar değil henüz. Ama o da başlarsa yakında etrafımdaki herkese beni kurtar diye daha çok bağırırım. Bazen o kadar bunalıyorum ki doğurmak istiyorum ama zamanını beklesin tabiÇok zor bir şeymiş hamilelik.
Zaman çok daralıyor artık gerçekten iyice yaklaştık. Aralık ayıyla beraber doğumlar başlar artık diye düşünüyorumAlır bence.hatta bana tam 38de alalım çok dayanamazsan dedi.28 Aralık olunca dedim bı kaç gün daha sabrederim anı bı durum olmazsa dedim bakalım.eger 2 Ocak beklersek kizcemle 58gunumuz kalmış oluyor hayırlısıyla
Ben kızımı normal doğurdum. Dikişlerim 2 buçuk ayda iyileşmedi patladı vs vs penguen gibi yürüdüm uzun bi süre. Oturmaya oturamadım. Sezaryenle doğum yapan o dönemki mayıs anneleri fıldır fıldır geziyodu ben hala evdeydim. 31 ekimde yeğenim sezaryenle doğum yaptı bugün avm ye bebeğine bişeyler almaya gitti. Sezaryen eskisi gibi korkulur değil artık. Belki güzel bi normal doğum hikayem olsaydı yine düşünebilirdim ama en başından beri sezaryen istiyorum. Zaten istesemde artık normal doğuramam plasentam aşağıda olduğu için. Hayırlısını iste her zaman allahtan. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz
Ben de öyleyim ya yatıyorum bir şey yok ayağa kalkınca sanki altıma edecek gibi oluyorumKızlar tuvalete yatak kurmama az kaldıYatağa geri gelip yatmadan tekrar tuvalete gidiyorum bir suredir böyle sizde durumlar nasıl
Bende öyleyim, hele bi de oğlumu sallarken mesanem patlayacak gibi oluyor halbuki işi bomboş. Doğumdan sonra en garipsediğim olay bu olmuştu karnımın inmesi kucağımda bebeğin olması değil sık sık tuvalete gitmemek.. Allahımm dünya varmış dedimKızlar tuvalete yatak kurmama az kaldıYatağa geri gelip yatmadan tekrar tuvalete gidiyorum bir suredir böyle sizde durumlar nasıl
Yani genelde 2. Bebeklerde gecmiyorlar ama ilklerde bı sıkıntı sorun yoksa normali bekliyorlar.bnm ilkte istanbuldaki Dr um catin dar,acı eşiğin düşük vs die kandırıp 38+5te sezaryenle aldı.o yüzden ne sancı biliyorum ne suyunu ne nişanı...deneyebilirdm normali son gün bile dedim ama kabul etmedi.cocugun kafası çıkmaz nefessiz kalır dedi.ama devlette yapsaydım devlette genelde ilklerde normali denetiyorlar.ben doğum dan iki gün önce çarşı pazar gezmistim annem kardeşim vs.bence ilerleyen zamanlarda sende ve bebekte sorun olmazsa sınavı deneyebilirsin ama işte nasil bı sınav olduğuna da bağlı.pratik mi yazılı mi sozlu mu yani ayakta mi kendin karar verirsin ozaman.Sezaryen olunca 38'i çok geçmiyorlar galiba de mi? Benim bebek 23 Aralıkta 38 haftalık olacak tam. 21 22 Aralıkta benim için önemli bir sınav var muhtemelen. Bebekle girebilir miyim çok şüphe ettim şu an.
Dr 34e kadar değişir demişti.benim 1 aydır makat gelisli duruyor bebek.anlamadigim bı Dr makat gelisli diyor biri değil diyor.ama ayaklar aşağıda belli yani.valla sezaryen güzel geçen de var normalin kötü geçen de.bnm oğlum sezaryen ama ben Allah'a şükür çok zorlanmadiim.annem kardeşim 2 hafta yanımda kaldılar ve memlekete döndüler.onun disinda hep kendim hallettim herşeyi.tabi sezaryen Dr dan Dr a da değişir.Kızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz
Aynen öyle .hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah'ım hepimize deZaman çok daralıyor artık gerçekten iyice yaklaştık. Aralık ayıyla beraber doğumlar başlar artık diye düşünüyorum
Dışari çıkarken eşim su aldirmiyor yanıma yada alirsam da fazla içme diyor.gecen oğlumu parka çıkardık.ogluma su aldım.baktim ondan önce bitircem suyu.esim yeter içme artık şimdi tuvalet diye tutturursun dioBende öyleyim, hele bi de oğlumu sallarken mesanem patlayacak gibi oluyor halbuki işi bomboş. Doğumdan sonra en garipsediğim olay bu olmuştu karnımın inmesi kucağımda bebeğin olması değil sık sık tuvalete gitmemek.. Allahımm dünya varmış dedim