Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah. Ben de benimkine söyledim "Şükür artık millete söyleyecek bir sözüm olacak sorduklarında." dedi. Ben evliliğimin 3 yılında plansız hamile kaldım, ben istiyordum ama eşim zamanı değil diyordu. Evliliğimin 6. ayında daha ben bile çocuk düşünmezken şey demişti, ayaklarını yere bastığın için çocuğun olmuyor galiba. Çocuğum da olmayabilirdi Allah vergisi. Ama hamile kalınca sık aramasına rağmen yine de bazen sinirimi bozacak şeyler söylemeyi başarıyor.Bebek erkek olmuş diyorum hayırlısı diyor. Düşük riskim var diyorum kimseye deme diyorum hayırlısı diyor. Ameliyat olursam bebek ve benim için anestezi riskli diyorum hayırlısı ve benzeri şeyler diyor ve yeterince ciddiye almıyor. Bebekte kist olabilirmiş diyorum yine hayırlısı diyor. Hayırlısı sözünden usandım o derece.Biz de kayinvalidem gucenir niye soylemediniz der diye ilk ona soykedik ama dedik henuz kimseye soylemiyoruz. Kayinpederime bile söylememiş
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahEkledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin oğluşun
Ay tontiş olsun bayılırım etli butlu bebiklere maiallah nazar değmesinYaaa bende aynısını düşündüm valla tontiş bir bebiş gelecek sanki
Merhaba benim bir doktorum başlattı direk 12.haftada . diğer doktorum mide bulantın çok olursa haftada birkaç kez alırsın demişti ama benim değerlerim çok düşüktü onun için ilaçlara başladım 16.haftayı geçiyorum devam ediyorumGünaydın arkadaşlar
Ben kendi doktoruma en son 12. Haftada muayene oldum bana 18. Haftaya kadar bir şey kullanma mide bulantım var senin kötü olursun dedi .
Ama Şuan ailemin yanında 14. Haftada mecburen başka dpktora gittik bana bunları verdi 18. Haftaya kadar başla bence dedi .
Sizce ne yapmalıyım?
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ben Şuan sadece mide bulantım için prilam kullanıyorum.
Canım bu ilaçların hepsini doktor mu verdi ? Çok fazla folik asit alıyorsun sanki. Gynoferro, folbiol , regenesis 3 ü de folik asit içeriyorBunlar benimkiler birde b12 ignem var
Eki Görüntüle 3458149
Evt canim dr verdi benm cok dusuk degerlerim.icsem cok agir geliyor icmesem suclu hissediyorum kendimi ne yapicam bende kararsizim azaltmak en iyisi gibi sanki degil mi?Canım bu ilaçların hepsini doktor mu verdi ? Çok fazla folik asit alıyorsun sanki. Gynoferro, folbiol , regenesis 3 ü de folik asit içeriyor
Bana da fazla gibi geldi canımEvt canim dr verdi benm cok dusuk degerlerim.icsem cok agir geliyor icmesem suclu hissediyorum kendimi ne yapicam bende kararsizim azaltmak en iyisi gibi sanki degil mi?
Folbiol ü kullanma bence zaten diğer ikisinde var folik asitEvt canim dr verdi benm cok dusuk degerlerim.icsem cok agir geliyor icmesem suclu hissediyorum kendimi ne yapicam bende kararsizim azaltmak en iyisi gibi sanki degil mi?
Aslinda cok ilac kullanan biri degilim ama degerlerin normalden cok dusuk dedigi icin zormalamaya calisiyorum ama tabi hergun icemiyorum acikcasi hepsini regenesis gunluk kullaniyorum daha cokBana da fazla gibi geldi canım
Tesekkur ederim canimFolbiol ü kullanma bence zaten diğer ikisinde var folik asit
Nasil riskli çıktı cnmBayadır yoktum buralarda. İkili testim riskli çıktı doktoruma göre fetal dna önerdi. 2-3 gün önce yaptırdım, sonucunu bekliyoruz. Dua edin bana inşallah temiz gelir cinsiyetinin de kız olduğunu öğrendik 17+1
Beni hiçbiri değil de kabızlık çok korkutuyor zaten hep sıkıntıydı bu benim içimMide bulantisi halsizlik kabizlik ve yogun uyku hali malesef
Evet bende olmuştu. İlaç almak istemedim o zaman gynobiotics diye bi probiyotik önerdi doktor , 5 gün sabah akşam kullanıyorsun. Bana çok iyi geldiKızlar selam idrar yolu enfeksiyonu ve sarı akıntım var bar böyle durum yaşayan var mı
Ya valla bu kadarı bence çok fazla. Ben senin yerinde olsam folbiol u kullanmazdım. Ama tabi sen bilirsin. Kaç çıktı folik asit değerin?Evt canim dr verdi benm cok dusuk degerlerim.icsem cok agir geliyor icmesem suclu hissediyorum kendimi ne yapicam bende kararsizim azaltmak en iyisi gibi sanki degil mi?
O benim içinde sıkıntı normal de de kabızlığı olan biriyim gebelikte de arttı. Uzum süre kayısı iyi geliyordu artık demir ilacı kullanmaya başladığımdan mı bilmiyorum hiçbirşey fayda etmiyor. Kaç gündür çıkamıyordum tuvalete ıkınmak kendimi zorlamakta istemiyorum aman gelmiyorsa gelmiyor deyip çıkıyordum tuvaletten. Dünden beri ekmek pilav vs yemiyorum çorba yoğurt sulu yemek falan yiyorum bugün rahatlattı beni. Bi kaç gün sıvı tüketeceğim. Annem zeytinyağı iç bir kaşık diyor ama midem kaldırmaz düşününce bile tuhaf oluyorum denemedim o yüzdenBeni hiçbiri değil de kabızlık çok korkutuyor zaten hep sıkıntıydı bu benim içim