Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi bir doktora benziyor, muhtemelen Deniz Hanıma gideceğim. Yeniden teşekkür ederim.Doc. Dr deniz esinler ı Bi araştırın. Perinatoloji uzmanı.
Cnm topigin hayrli olsun. Hepinize ugur getirsinMerhaba , hoş geldin aramıza ekledim tabloya bilgilerini , sağlıkla gelsin bebişin
Rica ederim. Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız.Çok iyi bir doktora benziyor, muhtemelen Deniz Hanıma gideceğim. Yeniden teşekkür ederim.
Ekledim canım Hoşgeldin , sağlıkla gelsin bebişMerhaba kuzum beni de ekler misiniz
Çocuk sayısı : ilk çocuk
SAT: 21.03.2024 ( dr. Geç döllenme dedi)
Kese: dr tahmini 4 hafta demişti(şuan tah.5+5)
Tahmini cinsiyet: Bence kızz
Tahmini doğum tarihi: 9 ocak
Ay inşallah teşekkür ederimmCnm topigin hayrli olsun. Hepinize ugur getirsin
Canım biz bugün keseyi gördük çok şükür 5+1 programa göreAy inşallah teşekkür ederimm
cinnabon beni de ekler misin? *Düzeltme kese:5+1 kalp atışı:6+1Yaş:30
Çocuk sayısı: Olursa ilk olacak
SAT:1 Nisan 2024
Kese:7 Mayıs
Kalp atışı: 14 Mayıs
Tahmini cinsiyet: Erkek
Tahmini doğum tarihi:6 Ocak
Ekledim kuşum seni de sağlıkla gelsin inşallahYaş:30
Çocuk sayısı: Olursa ilk olacak
SAT:1 Nisan 2024
Kese:7 Mayıs
Kalp atışı: 14 Mayıs
Tahmini cinsiyet: Erkek
Tahmini doğum tarihi:6 Ocak
Gözünüz aydın canım kalp atışı için bişey dedi mi doktorCanım biz bugün keseyi gördük çok şükür 5+1 programa göre
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir canımEkledim kuşum seni de sağlıkla gelsin inşallah
Sağol canimm evet 10 gün sonra gel dediGözünüz aydın canım kalp atışı için bişey dedi mi doktor
Tiroit yüksek çıkmış bide birdaha kan verdim ona göre dahiliye yönlendirecek hamilelik dolayısıyla yükseldi sanirimGözünüz aydın canım kalp atışı için bişey dedi mi doktor
Bndede sodyum magnezyum düşük çıktı cumartesi kendi doktoruma göstericez bakalımTiroit yüksek çıkmış bide birdaha kan verdim ona göre dahiliye yönlendirecek hamilelik dolayısıyla yükseldi sanirim
Ayy geçmiş olsun canım ağrın sızın bişey varmı hamile gibi hissediyorsun bende bı gaz var bı gsz karnım çok sisiyorBndede sodyum magnezyum düşük çıktı cumartesi kendi doktoruma göstericez bakalım
Aynı durum bende de var, sanki 5 aylık hamileyim öyle şiş karnımAyy geçmiş olsun canım ağrın sızın bişey varmı hamile gibi hissediyorsun bende bı gaz var bı gsz karnım çok sisiyor
su bile gaz yapıyo sanki ya kasık ağrılarım hafifledi çok ayakta kalırsam artıyor bide hayatımda ilk defa akşam 10 gibi uyuyakalmaya başladımAyy geçmiş olsun canım ağrın sızın bişey varmı hamile gibi hissediyorsun bende bı gaz var bı gsz karnım çok sisiyor
Evet çok ağır şeylerde yemiyorum ama kendimi kilo almış gibi hissediyorumAynı durum bende de var, sanki 5 aylık hamileyim öyle şiş karnım
Evet bendede ağrılar biraz hafifledi bazen baldirim ağrıyor gibi bide yakın akrabalara söylediniz mi acaba biz bugün keseyi görünce söylesek mi dediksu bile gaz yapıyo sanki ya kasık ağrılarım hafifledi çok ayakta kalırsam artıyor bide hayatımda ilk defa akşam 10 gibi uyuyakalmaya başladım