• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
37+3’ten merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı, bebiş 3100 gram 49 cm olmuş. Çatı muayenesi yaptı doktorum. Çok iyi geçti kendimi rahat bıraktım çünkü. Doktorum da çok iyi tolere ettin çok kolay doğurursun dedi☺️ rahim agzı da yumuşamış dedi. tabi biraz ordaki kemiğim basıkmış 3800 falan olursa zorlamayız sezeryan yaparız dedi. Ondan sonra biraz kanamam oldu ve hala hafif leke gelmeye devam ediyor. Nstde de bir tane sancım çıktı. Artık gelmeye hazır istedigi zaman gelebilir dedi. Şimdi bazıları çatıdan sonra doğum başlıyor falan yazmış da beni bir heyecan bastı☺️
Korkma canım herkeste doğumu başlatacak diye bir şey yok. Başlatsa da bebişin kilosu haftası iyi çok şükür hiç bir şey olmaz inşallah 😇
Bizim çaklıtlarda geldi beybi sayende sipariş vermiş oldum 😅 ama etiketlerin hepsini neredeyse kendim yapıştırdım çıkmıştı hep şimdi ürün yorumu yapıp linç etmeye gidiyorum 🤣. @Dodine
Tadı nasıl ? 😅
Ay iyi yapmışsın cnm.onlarin yanında taksın takistirsin annenler😍belki utanirlar😡
Bakalım utanırlar inşallah 😂

Bugün bi markete gittim geldim yürüyerek 5bin adım atmışım sanırsınız dünya etrafında bir tur attım 🤣 bi kuzenim (40 tane kuzenim var bu arada 65-25 yaş aralığında😝) doktor yürüyüş yap yürüyüş yap diyordu hiç yapmıyordum, bir gün yürüyüş yaptım o akşam doğurdum demişti. İnşallah öyle olmam. Son bir aydır en fazla hastaneye gittiğimde bin adım atmışım o da arabadan hastaneye hastaneden arabaya.
Ayyy ben de aynıyım bir de kendimi eksik hissediyorum sürekli instagramda youtubeda çevremde herkes yok yürü yok şu hareketi yap… yapmıyorum kardeşim canım istemiyor ben de arabadan eve dışında adım atmıyorum artık iyice korkmaya başladım bacaklarım güçsüz kalacak bebeği itemeyeceğim diye 🥲 ama sadece keyfimden değil yani bebek başını sol vajinama dayamış ağrı baskı ne arasan var yatmaya da alışmıştım rahim ağzı kısalığı vardı 😬 Hareketsiz gebeler de vardır🫨

Kızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen 😔
Allah şifa versin , tez vakitte sarılık değeri normale dönsün inşallah 🙏🏻 dualarımız sizinle canım , sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah

Ay kızlar ekran siyah bende de , bir çoğunuzun kullanıcı adını göremiyorum 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_2223.png
    IMG_2223.png
    134,1 KB · Görüntüleme: 26
Valla geçen akşam lafımı soktum zaten. Sende kaynana olcan dedi kayınpederim kıskanırsın oğlunu kaynanalık yaparsın dedi. Dedim ben aklımı peynir ekmeklemi yedim oğlumun huzuru mutluluğu için asıl gelinimden hoşlanmasam dahi el üstünse tutarım ki oda oğlumla mutlu olsun oğlumu el üstünde tutsun akıllı kaynanayım ben şimdiden dedim. Bişey diyemedi. 🤣
Anlayana güzel laf ama tabi anlarlarsa 😂

Bu kayınpederlere nolıyo ben anlamadım 😬
Ayy bizimki hastalik hastasi sürekli bi drama queen gibi bi ara eltimle aramizi bozmaya calisti resmen🤣
Kızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen 😔
Allah acil şifalar versin kuzuya dualarim sizinle 🙏
Kızlar bişey sorucam bu site bozuldu. Yazılareskiden tam ekran çıkıyordu bende şimdi yana kaydırmak zorunda kalıyorum yada sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi?
Benimki de oyle 🤦🏻‍♀️

Kaçıncı haftandaydın doktora danışmak lazım belki doğum sancısıdır.Sancı 15 dakikada gelmeye başlayınca doktora gitmek lazım
Kontrole gittim alttan muayene ettiler nişan gelmiş 1 parmak da açıklık var dedi Çarşamba bidaha gidicem ama kasılmalar bazn çok şiddetleniyor normal.dogum ben nasıl yapicsm bilmiyorum soslar😭kasılmaları ne hafifletir nolur bana bı fikir verin

Kontrole gittim alttan muayene ettiler nişan gelmiş 1 parmak da açıklık var dedi Çarşamba bidaha gidicem ama kasılmalar bazn çok şiddetleniyor normal.dogum ben nasıl yapicsm bilmiyorum soslar😭kasılmaları ne hafifletir nolur bana bı fikir verin
Kasılmalara en iyi magnezyum. Soda iç ilaç içmek istemiyorsan. 1 parmak açıklıkla haftalar geçirenler var telaşlanma 🌸

Canım çok geçmiş olsun ama korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak en fazla kan değişimi yapılıyor onda bile bebek zarar görmüyor. Daha doğum psikolojisinden çıkamamışken bi de sarılığın yükselmesi çok can sıkıcı biliyorum ama Allah beterinden korusun. Bizde de ABO kan uyuşmazlığından dolayı oğlumda uzamış sarılık vardı 3 ay kadar sürdü bende perişan ettim kendimi ama geçiyor 🙏🙏
Bugün bi markete gittim geldim yürüyerek 5bin adım atmışım sanırsınız dünya etrafında bir tur attım 🤣 bi kuzenim (40 tane kuzenim var bu arada 65-25 yaş aralığında😝) doktor yürüyüş yap yürüyüş yap diyordu hiç yapmıyordum, bir gün yürüyüş yaptım o akşam doğurdum demişti. İnşallah öyle olmam. Son bir aydır en fazla hastaneye gittiğimde bin adım atmışım o da arabadan hastaneye hastaneden arabaya.
Ya ben ayağa kalkınca sancım başlıyor 2 gündür böyleyim full yatıştayım. En fazla odadan wc ye gidiyorum onda bile karnıma ağrı giriyor hemen. Bende bi markete gitsem doğuracam demekki 😄
Ay bende onu çok düşünüyorum çünkü ben doğum yapınca herşeyi incik cincik yazmak anlatmak durum değerlendirmesi yapmak istiyorum sizinle 🤣 ayrı kalamam kapanamaz yani yetkililere sesleniyorum 14 ocakta site bakıma girmesin lütfeeeeen 🤭
İlk doğumumda 2023 eylül anneleri grubundaydım orda da aktiftim ama bi doğum yaptım 1 aya yakın giremedim siteye 🤣

Belliydi nişan olduğu canım, sana hareket yap açılman artsın falan demediler mi? Bu saatten sonra kasılmarı durdurma bence doğum başladı başlayacak sende. Özelde mi olacak devlette mi?

Ilık duş da iyi gelir kasılmalara , bir de yanında kim varsa masaj yaptır kendine

Canım gebe eğitiminde ılık duş alın , eşinize masaj yaptırın , pilates topuna oturun, loş bir ortamda sakinleştirici müzik dinleyin ve size iyi gelen şeyleri düşünün demişlerdi.Ama sancılar çok zorsa bunların kaçı yapılır bilmiyorum

Back
X