- 13 Haziran 2024
- 400
- 756
- 18
Evet doğunca boynunda kitle tespit edildi. solunumuna baskı yaptığı için alınması gerekiyor. Entübe kalmasının nedeni o kitle. Aslında erken doğsada ciğerleri iyi durumda dedi doktor. Kitle olmasa cihazdan ayırırdık kendi solunum yapabiliyor dedi. Kitle yüzünden baskı oluyormuş. Doktorlarda şaşırdı. Detaylılarda hiç görülmedi. Prof. Perinatoloğa gittim herseferinde hiç bişey görmedi. Doktorumda hiç görmedi. Erken doğum nedenini de tam olarak açıklayamadılar. Suyum çok fazlaydı. Ama şeker kontrol altındaydı. Crp yüksek çıkmış enfeksiyon tetiklemiş olabilir dendi. Yani tam net şu yüzden diyemiyorlar. Evde çorabımı giyerken bi anda su kesem patladı.canım bu doğumdan sonra ortaya çıkan bir durum mu detaylıda bir şey çıkmış miydi söyledin ben mi kaçırdım bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. bebeğin de sağ salim çıkacak inşallah ameliyattan. şeker yüzünden mi erken doğum oldu
hepsi düzelecek merak etme canım. ama süreç zor biliyorum ben 35 gün boyunca rüzgarı 5 dakika görebilmek süt verebilmek için he hergun 6 saatlik yol yapıyordum. anneye çok zor biliyorum ama emin ellerde o