Dimi bende beğendim adıyla yaşasın bebislerİsmi ne güzel hayırlı evlat olsun inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dualarımız sizinle canım inşallah iyi olur moralini çok bozup yıpratma kendini zor ama sen güçlü olmaya çalış sağlıkla yuvanıza dönersiniz inşallahKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Sağlıcakla çıksın insallah bı an once.Korkma canım içini ferah tut.dualarimiz bebeginle inşallahKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah en kısa sürede iyileşir sağlığına kavuşur ❤Kızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Valla geçen akşam lafımı soktum zaten. Sende kaynana olcan dedi kayınpederim kıskanırsın oğlunu kaynanalık yaparsın dedi. Dedim ben aklımı peynir ekmeklemi yedim oğlumun huzuru mutluluğu için asıl gelinimden hoşlanmasam dahi el üstünse tutarım ki oda oğlumla mutlu olsun oğlumu el üstünde tutsun akıllı kaynanayım ben şimdiden dedim. Bişey diyemedi.Benim oğlum gelinimle anlaşsın mutlu olsunlar daha ne isterm ki
Rabbim şifa versin inşallah canım benim sağlıkla evinize dönünKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Evet bizde de öyle canım masaüstü modu gibi oluyorKızlar bişey sorucam bu site bozuldu. Yazılareskiden tam ekran çıkıyordu bende şimdi yana kaydırmak zorunda kalıyorum yada sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi?
Sinir bozucu olmuş sevmedim.yakinda kimse girmez.ay sabah sabah bide şey düşündüm.iice bozulur kimse girmezse doğum yapanlardan nasıl haberdar olcazKızlar bişey sorucam bu site bozuldu. Yazılareskiden tam ekran çıkıyordu bende şimdi yana kaydırmak zorunda kalıyorum yada sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum sizde de öyle mi?
Maşallah sağlıkla gelir inşallahArkadaşlar Mustafa Kemal 10 Ocak ya da 13 Ocakta gelecek inşallah hastane konusunda son bir kaç şey kaldı çarşamba netleşecek heyecan bastı her şey iyi kilo alımı yavaşlamış 3557 gr boy da 50üstü
Öğretmenlik sabır işi.bide ben gibi okulöncesiyse tam sabirlik ama okadar tatlı oluyorlar ki.evde terör estiren çocuklar, okulda kurallara çok güzel uyuyor büyük coxuklara nazaran
Ben çocuklarla çok iyi anlaşırım ama max 3 çocuk kapasitem var 4 olursa kafam kaldırmaz. İşini hakkıyla yapan herkesten Allah razı olsun.İşini severek yapana çok güzel bir meslek ama çok da zor gerçekten vicdanen kendi çocuğun gibi her çocukla her konuda ilgilenmek çok yıpratıcı.
Şu mesajları alıntılayıp yazana kadar canım çıktı. Bide videolu reklam çıkıyor ortada önceden altta falan çıkardı.
Bugün bi markete gittim geldim yürüyerek 5bin adım atmışım sanırsınız dünya etrafında bir tur attım bi kuzenim (40 tane kuzenim var bu arada 65-25 yaş aralığında) doktor yürüyüş yap yürüyüş yap diyordu hiç yapmıyordum, bir gün yürüyüş yaptım o akşam doğurdum demişti. İnşallah öyle olmam. Son bir aydır en fazla hastaneye gittiğimde bin adım atmışım o da arabadan hastaneye hastaneden arabaya.
Ay dünden beri oynaya oynaya doymadılarEvet bizde de öyle canım masaüstü modu gibi oluyor
Ay bende onu çok düşünüyorum çünkü ben doğum yapınca herşeyi incik cincik yazmak anlatmak durum değerlendirmesi yapmak istiyorum sizinle ayrı kalamam kapanamaz yani yetkililere sesleniyorum 14 ocakta site bakıma girmesin lütfeeeeenSinir bozucu olmuş sevmedim.yakinda kimse girmez.ay sabah sabah bide şey düşündüm.iice bozulur kimse girmezse doğum yapanlardan nasıl haberdar olcaz
Dualarım sizinle kuzum allahın izniyle geçecekKızlar salı günü taburcu olduk ama bugun acil tekrardan yoğum bakıma alındı oğlum sarılık değerimiz 24, 5 çıktı. Beynin zarar görme ihtimali var lütfen dua edin bize lütfen
Benim kayınvalidem de hastaneye yatmış bugün. Grip gibi hastaydı bir kaç gündür ama kötü öksürüyordu. Bugün hastaneye gitmişler direk yatırmış doktor, zor nefes alıyormuş. Evde olsa kendine hiç bakmazdı. İyi oldu onun için ama eşimin aklı onda kalacak tabiki. Trabzondalar ha deyince de gidilmiyor. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce.