• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ben hala hastanedeyim ondan geçmiyo belki de. 2 gün yatış vermişti 4 yaptı. Atlatırsam bana da akar zaman inşallah
o öyle luyor ben 31. haftada 2 günlüğüne yattım. 10 günde cikabildim başta çok sıkıldım sonra alıştım 🤣🤣🤣 hatta bugün yat dese kosa kosa giderim. yemeğim geliyor ilacım geliyor. ohh bir tembellik bu kadar mı güzel olur kafasına girmiştim.😄😄

kramplar cok fena yaa ne zaman tutacagi da belli değil gecmis olsun canim. afiyet olsun🥰ben de bugun robota bırakıyorum . bugun sadece evi toplama ve yemek yapıp gunu bitirmek istiyorum😄
Aynen canım ben çok etkileniyorum magnezyum azcık düşsün vücut direkt tepki veriyor günlük 600 mg magnezyum alıyorum. 🥲 teşekkürler canım vallahi bu hamilelikte kahvaltıya düştüm ailecek kahvaltı etmek güne enerjik başlamamı sağlıyor. Eşim bulaşıkları va halletti banyoyu temizledi. Kızım öğle uykusuna yatsın yemeği yapcam bugünün menüsü fırında kıymalı kaşarlı karnıbahar ve bulgur pilavı 🤤 sana da kolay gelsin canım 🥰

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir düşük yaşadım ilk hamileliğimdi onda göğüs hassasiyeti bulantı halsizlik metalik tat vardı âdet öncesinden şimdi adetimden 7gün geçti sadece metalik tar var belirti olarak adet öncesi her zaman göğüs hassasiyeti kramplar olurdu şimdi hiç bir şey yok evde be kan testi yaptım iki gün önce negatif çıktı sizce gebelik ihtimali var mı acaba yaşayan var mı?!

Aynen canım ben çok etkileniyorum magnezyum azcık düşsün vücut direkt tepki veriyor günlük 600 mg magnezyum alıyorum. 🥲 teşekkürler canım vallahi bu hamilelikte kahvaltıya düştüm ailecek kahvaltı etmek güne enerjik başlamamı sağlıyor. Eşim bulaşıkları va halletti banyoyu temizledi. Kızım öğle uykusuna yatsın yemeği yapcam bugünün menüsü fırında kıymalı kaşarlı karnıbahar ve bulgur pilavı 🤤 sana da kolay gelsin canım 🥰
ayyy ben de unutsam yuruyemeyecek duruma geliyorum nasıl bir seyse

Benimki de Arçelik. Demek pamuklu olanlar çekti🥲 ben de öyle yapayım o halde ilk kıyafetleri atmayayım. Hangi programda çekti bu arada?

Pamuklu karma program ikiside çekme yaptı hata karma program da bi kere eşimin kot pantolonu kurutum bir şey olmaz diye sonra pantolon eşime olmadı o yüzden o karmayı kullanmam genelde hassas programda kuruturum
Kızlar benim programla değil de saatli ve sıcaklıkla ayarlıyorum ama çeken eşyam benim hatam dışında olmadı electrolux hem makine hem kurutma ama yinede bebikonunkileir atamadım
Günaydın kızlar. Dün gece 00.30 gibi yatmışım 3 gibi bi uyandım krampla. Tam ayak bileğimin üst tarafı aşırı kramp girdi. Üstüne basıyorum yok zıpladım yok ayağım kütük gibi oldu. Asla kımıldatamıyorum. Hemen magnezyum shot attım kramp spreyi sıktım hamilelere özel satılan yok yine geçmedi. Ben de son çare gittim sporcular için satılan soğutucu spreyi boca ettim oh dedim rahatladım 2 tane 100lük magnezyum hap da attım yattım baktım eşim yanımda ayı boğazlar gibi horluyor tepikleyerek kovdum onu uyudum. Sabah 7 de kalktım kızımla aynı anda oh be ya uykum düzene girdi 😂 tam bir pazar kahvaltısı yaptım Türk sucuğuyla domatesiydi peyniriydi tahin pekmez yummy 😍 dünkü yapamadığım ev silme seramonisine başlayacağım eşim banyoyu yapacak şükür bugün de görevlerimi tamamladım 🤣
Valla magnezyum can ya ben geçen bir gece içmedim sonraki gün bacak ağrısından marketten eve dönmek zorunda kaldım bir şey alamadan
Bende de 32 den sonrası çok hızlı geçti 35+3um 36 tamamlanınca erken doğuma bile girmeyecek çok ilginç 4 günümüz kaldı riskli günlerin bitmesine
Hadi gel seni bekliyorum ben de 36+1 oldum🌸🌸

Kızlar benim programla değil de saatli ve sıcaklıkla ayarlıyorum ama çeken eşyam benim hatam dışında olmadı electrolux hem makine hem kurutma ama yinede bebikonunkileir atamadım

Valla magnezyum can ya ben geçen bir gece içmedim sonraki gün bacak ağrısından marketten eve dönmek zorunda kaldım bir şey alamadan

Hadi gel seni bekliyorum ben de 36+1 oldum🌸🌸
ayyy 4 günüm kaldı geliyorum perşembe oradayım 🤣🤣

Aynen canım doktor çık diyorsa bence de çık rahatlatıyor insanı baya magnezyum
Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de

ben de mantar kavurma pirinç pilavı mercimek corba dusundum birazdan yapicam bakalim insALLAH. cocuklar yemiyor onlara da buzlukta hamburger köftesi atmistim onu yaparım pratikten. kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var diye düşünüyorum ben de:) hafta ici ise gidince ailecek yapamıyoruz hafta sonları guzel oluyor. sana da kolay gelsin canim🌸

o öyle luyor ben 31. haftada 2 günlüğüne yattım. 10 günde cikabildim başta çok sıkıldım sonra alıştım 🤣🤣🤣 hatta bugün yat dese kosa kosa giderim. yemeğim geliyor ilacım geliyor. ohh bir tembellik bu kadar mı güzel olur kafasına girmiştim.😄😄
hastanede hakkaten dinleniyosun ama su damar yolu mahvediyor yaaa. çıkarmıyorlar da rahat rahat yatalım agsgsgw😄

Back
X