Ay keşke ayrı zamanda gelseymiş ya ben senin kadar lafımı söyleyemiyorum eşim üzülmesin diye aslında hata ediyorum benceGeçen yaz yatılı geldiğinde büyük tartışma yaşamıştık ben lafımı hiç çekmem kv de işin garibi konuşalım ne varsa çözülsün deyince ben kapattım bişey yok der fitili verip sonra susar kavgacı olan benmişim gibi algı yaratır eşimede bunu canlı olarak gösterdiğim için o da yazık yine aynısı olmasın diye önden uyarmış ama sıkıntı annemde olcak şimdi ikisinin aynı anda olmasını istemiyorum ama kv doğumu merak ediyor bişeyde diyemiyorum annem çalışıyor anca iki hafta kalabilcek kv anlayış gösterip annemden sonra kalsaydı ama yok içi gider annem bizde olunca
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evlendiğimiz ilk aylarda bnde söyleyemiyordum bsktım içimi kemiriyor cvp vermeyince geceleri uyuyamıyordum 5 6 ay uyku problemi yaşayıp pskiyatriye gidince eşimde saygını bozmadan cvbını ver diye destekledi böyle daha iyi oldu kv bişey diyemiyor artıkAy keşke ayrı zamanda gelseymiş ya ben senin kadar lafımı söyleyemiyorum eşim üzülmesin diye aslında hata ediyorum bence
Bende tam tersi hep evde olsada oğlumla ilgilense diye bkıyorumAynen kesinlikle. Dizilerdeki devasa konaklardan olsa belki de bazen eşime bile tahammülüm olmuyor gitse de bi yalnız kalsam diye bekliyorum.
noktaKayınvalideler kapatılsın
Benim kayınvalidemle pek problemim yok ama böyle okuyunca sizin kayınvalidelere sinirleniyorum
ne güzel ya bnde hep arkadaş gibi kv hayal etmiştim oğlunu kıskanan çıktı şansıma bende öyle olmam inşallah ama daha şimdiden kıskanıyorumBenim kayınvalidemle pek problemim yok ama böyle okuyunca sizin kayınvalidelere sinirleniyorum
Oğlum okadar kolikti ki. yeri geliyor keşke biri alsa da yemek yesem uyusam fln oluyor.azaliyor bence.Ay maşallah maşallah
Doğunca artıyor mu , nasıl oluyor bi şekilde frenlememiz lazım kendimizi
Valla ben kv konuşmuyorum bı kaç senedir.eltimle ikisinin yaptıkları terbiyesizliklerden dolayı.simdi de harıl haril benimle barışmak istiyorlar barismiyorum barismam da.kv de bize beş krs faydası yok.esime surekli göster oğlani derdi.simdide kızımi gostermemizi istiyor.bende asla dedim asla göstermem.hamileyken bı kere gelelim demediler.dogumda gelelim dediler bu seferde ben kabul etmedim.ceyrek takcaklarmiş miş.gelmeyin demişiz.bende onları da ceyreklerini de istemiyorum dedim.konusmadigim insanların evimde ne işi var.ceyrek bile takcak olsalardiğer oğluna kaç tane tarla satip yedirdiler.vicdan rahatlatmak için çeyrek takcaklarmiş hahahaha valla eşimde biliyor yüzlerini o yüzden bsy diyemiyor bana.Ben de aynı kafadayım
Ama benim kv sürekli görüntülü arar eltimden biliyorum. Ama sürekli de telefonla göstermek istemiyorum. Biz yeni evlendik borcumuz da var biliyor . Maddi sıkıntısı da yok tam tersi birikimi var . Bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı bir eksiğini de ben alayım demedi . O yüzden pek içime sinmiyor.
Canım bende erken doğum yapmış biri olarak seni çok ii anliyorum.10gun yoğun bakımda kaldı bnm kızımda.allahim bu gecenin hürmetine tez zamanda sağlıcakla evinize çıkmayı nasip etsin inşallahKandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Bende evliliğin ilk zamanları kv ile çok problem yaşadım ama böyle sağlığımı falan etkiledi sonra çok açık bir şekilde konuştuk eşimle eşim evliliğimizi sarstığını söyleyince tamam bana ders olsun dedi sonra kaynım evlendi o gelini görünce bana şükretti şimdi anne kurban kızım diyor hamilelik sürecinde 1 ay kv kaldı 2 aydır da annem yanımda annem de doğumdan sonra gidecek artık çok yoruldu kv gelecekti ama baktım grip olmuş anne bi süre biz kendimiz idare edelim sen toparlanıp gel dedim tamam sen ne zaman dersen çıkar gelirim dedi aslında çok zor değil geçinmek gönlün olursa tabi benim kv gönlü olanlardan çıktı çok şükür ama ilk doğumumda böyle değildi ben lohusa depresyonuna girmiştim sürekli ağlıyordum
Nasılsın şuan canım? Düzenli mi geliyor dakika tuttun mu?Kızlar gece ,3 ten beri hiç uyumadim kasılmalar gelip gitti hep doktora gitmeli miyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım erken değil benimde doktorum 38+2 de alacak. Yani 39. Hafta oluyor. Hiç endişelenmeİyi akşamlar kızlar bugün 37+2 olduk doktorumdan mesaj geldi 12 Ocakta yani haftaya pazar günü bebisi alalım diyor çok heyecanlandim 38+4 de sezeryan ile bebisim doğacak erken bir tarih değil değil mi? Aşırı heyecanlandım
Canım benim rabbim tez zamanda bebeğine şifa nasip etsin dualarım sizinle..Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Kız benimki kalsın aman aman bi zararı yok bendeki kp kapatılsın bana kaynanalığı o yapıyo aklı sıraKayınvalideler kapatılsın
Acile fln gitseydin canım.yarinda kendi Dr una gidersin.Kızlar gece ,3 ten beri hiç uyumadim kasılmalar gelip gitti hep doktora gitmeli miyim
Ay evet yaaa iyi ki o zamanlarda yaşamamışız. Yaşayamazdım vallaBöyle olunca eski zamanları düşünüyorum insanlar evde kayınpeder kayınvalide eltiler kayınlar hep bi arada yaşıyormuş ve iyi ki o zamana denk gelmemişim diyorum
Bizimkilerde hiç sormadı bişeye ihtiyacınız var mı diye , utanma belasına aldılar işte benim annem , ablamlar yağdırdılar. O şekilde söyledim görümcemede , gelenlere gösteriyorum hep bizimkilerin aldıkları var annenler bir şey almayacak mı dedim imalı imalı o aldı zaten mesajı annem bana doğum hediyesi bilezik aldı bebeğe de yarım aldı geçen gün vereyim dedi. Dedim şimdi verme bebek doğunca onların yanında takarsınYok canım en ufak bir şey almadı hatta kibarlık edip sormadı bile . Lazım olan bir şey isteriz diye herhalde hakkını yiyemem bir tane battanıye örmüş sadece.
Ben zaten bir şey al diyemem ama sormaması falan çok tuhaf geliyor bana .
Sen iyi yapmışsın demişsin canım alsınlar tabi imkanları varsa
Allahım şifa versin canım , ameliyatınız çok güzel geçer sağlıkla evinize dönersiniz inşallahKandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
Ay o yatılı olayı hepten sinir bozucu. Bizimki tek de gelmez hiç kp ile birlikte geliyor. Senin eşin ne güzel konuşmuş annesiyle bence böylesi daha iyi , senin söylettiğini düşünse bile daha iyi eşinin kimden yana olduğunu da görmüş olurayy herkes kv lerden dertli ya benimki de cumartesi yatılı geliyor şimdiden strese girdim eşime çattım durduk yere o da bugun iş yerinde annesini aramış ben söyletmişim gibi gelince bebek bakımı için bana karışmamasını ewde ılımlı olmasını falan filan öğüt vermiş sanki çok tınlıcak gibi bide ben söyletiyorum sancak gece gece gıcıklandım onada
Evet benim eşimde senin ki gibi , ayıp olur diye hiç bir şey demezAslında bazen böylesi daha iyi . Yani senin söylettiğini düşünsün canım . Ona göre böyle bir durumdan rahatsız olduğunu bilsin ki sen bir şey söyleyince şaşıramaz. Sen net ol her konuda çekinme bence .
Eşin de ne güzel demiş benim eşim ayıp olur diye demezdi . Çok zor ya kv ile . Yani ben benimkiyle düşünemiyorum kendimi . Ama nadir de olsa çok iyileri de var .
İmzaKayınvalideler kapatılsın
Canım düzenlimi oldu ? Magnezyum kullanmaya devam ediyor musun , bırakmışmıydın ?Kızlar gece ,3 ten beri hiç uyumadim kasılmalar gelip gitti hep doktora gitmeli miyim
37+3’ten merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı, bebiş 3100 gram 49 cm olmuş. Çatı muayenesi yaptı doktorum. Çok iyi geçti kendimi rahat bıraktım çünkü. Doktorum da çok iyi tolere ettin çok kolay doğurursun dedi rahim agzı da yumuşamış dedi. tabi biraz ordaki kemiğim basıkmış 3800 falan olursa zorlamayız sezeryan yaparız dedi. Ondan sonra biraz kanamam oldu ve hala hafif leke gelmeye devam ediyor. Nstde de bir tane sancım çıktı. Artık gelmeye hazır istedigi zaman gelebilir dedi. Şimdi bazıları çatıdan sonra doğum başlıyor falan yazmış da beni bir heyecan bastı
Kız ben kv yi zorla getirtiyorum sizinkilerde gelmek için can atıyor ilk doğumum kız kardeşimin düğününe denk gelmişti annemler gelememişti bende çok kötüydüm son haftalar, benim kv deler de tatildeydiler bi gidek şu kıza bi el atalım demediler ki ayrı şehirlerdeyiz. Doğuma geldiler 10 gün kaldılar sonra gittiler gidiş o gidiş eşim işe başladım diye zorla getirtti 4 aya yakın kaldı oda tabi eşimin zoruyla. Gelince anlaşırız saygıda kusur etmem ama öyle gideyim doğuma toruna bakayım diye kendi düşünmez hep annemden bekler çok ilginç. Şimdi de gelmeyecek kızı da hamile aramızda 2 hafta var onada bahane oldu hahahGeçen yaz yatılı geldiğinde büyük tartışma yaşamıştık ben lafımı hiç çekmem kv de işin garibi konuşalım ne varsa çözülsün deyince ben kapattım bişey yok der fitili verip sonra susar kavgacı olan benmişim gibi algı yaratır eşimede bunu canlı olarak gösterdiğim için o da yazık yine aynısı olmasın diye önden uyarmış ama sıkıntı annemde olcak şimdi ikisinin aynı anda olmasını istemiyorum ama kv doğumu merak ediyor bişeyde diyemiyorum annem çalışıyor anca iki hafta kalabilcek kv anlayış gösterip annemden sonra kalsaydı ama yok içi gider annem bizde olunca
Kız dur benimkini kapatma lazım banaKayınvalideler kapatılsın