• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Biz de geçen hafta aldık kurutma makinasını. Bi tur kendi kıyafetlerimizi denedim, sıkıntı olmadı. Ama bebişinkiler için çekiniyorum bi. Bugün kayınvalidem gece uyuyamamış bunu düşünmekten🙄 Ya kıyafetleri atarsam da çekerseymiş 🤦🏻‍♀️ Hijyenik kurutma diye bir program var makinede bebeğinkileri bununla kurut dedi kuran adam. Tek zıbınları atıp denesem mi acaba diyorum, sonra diğerlerini atsam
ayırarak yıkayın dediler bana da . ama ben cok narin olan şeyler disinda karma programda yıkarım gibi. bebeginkiler yuzde yuz pamukluysa pamuklu programda cekmez diye umuyorum. ama ben de henüz deneyimlemedim. ilk makinayi attim ama içinden şallarimi çıkardım ne olur ne olmaz diye .

Merhaba herkese, 32. Haftada progestana başlayan var mı? Ben plasenta previalıyım, karın sertleşmesi ve toplanması yaşıyordum bi kaç gündür üstüste. Bugün doktorum günde 1 ağızdan progestan başlattı bu kasılmalardan dolayı. Kullanan varsa bilgi verebilir mi biraz korktum açıkçası bu ilaçtan
Ben çok erken başladım canım 17 hafta falandı,gece alırsam daha rahat edersin uykuyada iyi geliyor gündüz alınca mayıstırıyor kasları gevşettiğinden

Ben çok erken başladım canım 17 hafta falandı,gece alırsam daha rahat edersin uykuyada iyi geliyor gündüz alınca mayıstırıyor kasları gevşettiğinden
evet gece uyumadan önce alacağım ya kanama riskimden dolayı bu ilaçtan tırsıyorum. Böyle yan etki yapanlar varmış. Bu zamana kadar çok şükür kanamasız geldim inşallah sorunsuz 37 yi görürümmm

benim de 9 ve 3 .5 yasinda cocuklarim var ve haftalar ilerledikçe onların temel bakımında bile zorlanmaya basladim. ama bir an önce doğurmak istiyorum deme canim. simdk doğsa kuvoz falan gerekse o süreçler cok daha zor. insALLAH sağlıkla hayirlisiyla haftalarini doldurarak gelsinler. 3.5 yaşındaki oğlum ben de bebek oldum deyip tisortumun içine giriyor ve orda durmak istiyor bazen. annelik cok zor hepsinin gönlü olsun ,hepsi iyi olsun istiyorsun ama giden senden gidiyor . ama mükafatını alacagiz insALLAH inanıyorum.
İnşAllah.
Ay müdahale etmek istemiyorum. Özür dilerim . Ama komşum yaptı bebeğin beyni su topladı bebeğini kaybetti. Bende korkudan yapmadım. Kuaförüm bile önermedi.
Yurt djsında bile yaptırmayın dıyorlar. Doğduktan sonra yaparsınız. Burda ne kaldı.

evet gece uyumadan önce alacağım ya kanama riskimden dolayı bu ilaçtan tırsıyorum. Böyle yan etki yapanlar varmış. Bu zamana kadar çok şükür kanamasız geldim inşallah sorunsuz 37 yi görürümmm
Merhaba ikiz gebeliğim var şu an 35. Haftadayım 30. Haftadan beri kullanıyorum beni de daha rahatlattı sanki ağrılarım falan azaldı gece yatmadan içiyorum

Deneyimli hamişler hafif adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor ama geçiyor.35+2 yim braxton hicks denilen yalancı kasılma mı oluyor yani bu?

Deneyimli hamişler hafif adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor ama geçiyor.35+2 yim braxton hicks denilen yalancı kasılma mı oluyor yani bu?
adet ağrısı gibi olan yalancı kasılma değil. baskıdan dolayı oluyor. ahım bır yerde toplaam-nıp sertlesıp kalıyor o yalancı kasılma arası uzun dınlenınce gecen turden

Hm anladım eger çocuk doktorunuzun olduğu hastanedeki doğum yaptıracak olan doktorunda iyiyse orada yap bence doğumunu. Doğumda yanında biri olmayacak mı. Ben olsam öyle yapardım sanırım bebeğimi de düşünerek
Doğum da içeriye eşimin girmesini istemiyorum ama ameliyathane önünde ailemden birileri olacak sonrasında yardımcı olacaklar ama sağlık sorunu olması durumundan çocuk doktoru benim için çok önemli 4 buçuk yaşinda oğlumda çocuk doktorunun önemini çok gördük en sonunda bir yıldır sabit doktora gidiyoruz hasta olma oranıda azaldı bebekte böbrek büyümesi olduğu için bir süre takip edilecektir o yüzden kafam karışık işte böyle böbrek büyümesi var diye yoğun bakıma almak isterlerse farklı bir durum olursa güvendiğim doktor olması içimi rahatlatacaktır işte her olasığı düşünüyorum

En iyisi neredeyse onu tercih et canım. Benim yaşadığım yerde bebek yoğun bakım bile yoktu. Aniden evde suyum patlayınca napacamızı şaşırdık. Neyse ki ilk müdehaleden sonra sevk edecez dediler. Bursa Acıbadem e yetişecek kadar zaman kazandık. Ve doğum sonrasında da farklı durumlar ortaya çıktı. Çocuk cerrahisi. Bebek yoğun bakım doktoru. Herşeyi göz önünde bulundur. Tam teşekküllü bir hastane tercih edin. Herşey sizin için yolunda gider inşallah. 🤲🏻 bebeklerimizden kıymetli hiçbirşey yok🩵 şimdi yoldayız oğlumu görmeye gidiyoruz. Sütlerini götürüyorum. Az da olsa çıktığı kadar taşıyoruz. Bana dün küvezde ki battaniyesini verdiler 🥹 süt sağarken onu koydum koynuma. Fotoğrafına bakıp sağıyorum sütümü. Hemşireler tavsiye etti.
İnşallah sağlıla küvezden en kısa zamanda sağlıkla çıkar kavuşursunuz bende her olasığı düşünüyorum o yüzden kafam karışık

Çok zorlanıyorum dik durmaya çalışıyorum ama geceleri çok zor sabah olmuyor bi türlü 😢 içim yanıyor resmen. Çarşamba günü sabah 8 de oğluşum Minicik bedeniyle ameliyat olacak. Allahım sağ salim bize kavuştursun oğlumu 🤲🏻 şifa bekleyen tüm evlatlara annelere rabbim şifa versin. Çok zormuş. Dualarınızı eksik etmeyin.

Çok zorlanıyorum dik durmaya çalışıyorum ama geceleri çok zor sabah olmuyor bi türlü 😢 içim yanıyor resmen. Çarşamba günü sabah 8 de oğluşum Minicik bedeniyle ameliyat olacak. Allahım sağ salim bize kavuştursun oğlumu 🤲🏻 şifa bekleyen tüm evlatlara annelere rabbim şifa versin. Çok zormuş. Dualarınızı eksik etmeyin.
canım bu doğumdan sonra ortaya çıkan bir durum mu detaylıda bir şey çıkmış miydi söyledin ben mi kaçırdım bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. bebeğin de sağ salim çıkacak inşallah ameliyattan. şeker yüzünden mi erken doğum oldu

hepsi düzelecek merak etme canım. ama süreç zor biliyorum ben 35 gün boyunca rüzgarı 5 dakika görebilmek süt verebilmek için he hergun 6 saatlik yol yapıyordum. anneye çok zor biliyorum ama emin ellerde o

Biz de geçen hafta aldık kurutma makinasını. Bi tur kendi kıyafetlerimizi denedim, sıkıntı olmadı. Ama bebişinkiler için çekiniyorum bi. Bugün kayınvalidem gece uyuyamamış bunu düşünmekten🙄 Ya kıyafetleri atarsam da çekerseymiş 🤦🏻‍♀️ Hijyenik kurutma diye bir program var makinede bebeğinkileri bununla kurut dedi kuran adam. Tek zıbınları atıp denesem mi acaba diyorum, sonra diğerlerini atsam
Benim makina arçelik ama pamuklu olan oğlumun çeken kıyafetleri olduğu için korkudan ben kurutmaya atamadım zaten minacık daha çeker olmazsa diye ilk yıkamada kurutma telinde kurutum doğduktan sonra hijyen ayarında denerim

Ay müdahale etmek istemiyorum. Özür dilerim . Ama komşum yaptı bebeğin beyni su topladı bebeğini kaybetti. Bende korkudan yapmadım. Kuaförüm bile önermedi.
Kusura bakmayın ama sebebinin bunun olduğuna emin misiniz? Dediğiniz şey muhtemelen hidrosefali ve boyayla alakası olduğunu sanmıyorum. Yani çok saçma geldi bana organik boya kullanarak tam 3 kere boyadım ve bir sıkıntı da yaşamadım. Başka bir sebepten olmuş olabilir o durum. Kimyasal olmadığı sürece bir sorun olmaz bence ama tabii kişi kendi bilir. Herkesin düşüncesi kendine

Ah canım benim ya Rabbim şifasını verecektir inşallah sana bağışlasın dualarım seninle ne ameliyatı olacak inşallah ufak bir operasyondur

Kusura bakmayın ama sebebinin bunun olduğuna emin misiniz? Dediğiniz şey muhtemelen hidrosefali ve boyayla alakası olduğunu sanmıyorum. Yani çok saçma geldi bana organik boya kullanarak tam 3 kere boyadım ve bir sıkıntı da yaşamadım. Başka bir sebepten olmuş olabilir o durum. Kimyasal olmadığı sürece bir sorun olmaz bence ama tabii kişi kendi bilir. Herkesin düşüncesi kendine
Bende ilk hamilelikte boyadım sorun olmadı bu seferde bir kere boyadım sizin gibi düşünüyorum bebeğe o kadar etki edeceğini zannetmiyorum

Back
X